Cara Nggawe Tanggal Hak Cipta Sampeyan Dianyari kanthi Program ing Situs Web utawa Toko Online

Carane Program Simbol Hak Cipta Panjenengan

Kita wis kerja keras ngembangake integrasi Shopify kanggo klien sing cukup mantep lan rumit… liyane sing bakal ditindakake nalika nerbitake. Kanthi kabeh pembangunan sing lagi ditindakake, aku isin nalika nyoba situs kasebut kanggo ndeleng kabar hak cipta ing footer wis kadaluwarsa… nuduhake taun kepungkur tinimbang taun iki. Iku pengawasan prasaja amarga kita wis kode kolom input teks kanggo ditampilake lan mung hard-kode taun ing ana kanggo njaluk wong urip.

Cithakan Shopify: Nerbitake Simbol Hak Cipta lan Taun Saiki Kanthi Cairan

Dina iki, aku nganyari template tema Shopify supaya taun hak cipta tetep anyar lan nambah teks sing cocog saka kolom teks. Solusi kasebut yaiku potongan cilik saka skrip cair:

©{{ "now" | date: "%Y" }} DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Punika pecahan:

  • The ampersand lan nyalin; diarani entitas HTML lan cara sing cocok kanggo nampilake simbol hak cipta © kanggo kabeh browser kanggo nampilake kanthi bener.
  • Cuplikan cair nggunakake "saiki" kanggo njupuk tanggal saiki lan tanggal unsur server: "% Y" format tanggal minangka taun 4 digit.

Tema WordPress: Nerbitake Simbol Hak Cipta lan Taun Saiki Kanthi PHP

Yen sampeyan nggunakake WordPress, solusi kasebut mung snippet PHP:

&copy;<?php echo date("Y"); ?> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

  • The ampersand lan nyalin; diarani entitas HTML lan cara sing cocok kanggo nampilake simbol hak cipta © kanggo kabeh browser kanggo nampilake kanthi bener.
  • Cuplikan PHP nggunakake "tanggal" kanggo njupuk tanggal server saiki lan tanggal unsur: "Y" format tanggal minangka taun 4 digit.
  • Kita mung nambahake bisnis lan Hak Cipta Dilindungi tinimbang ngatur setelan ing tema kita… mesthi, sampeyan uga bisa nindakake.

Nerbitake Simbol Hak Cipta kanthi Program lan Taun Saiki ing ASP

<% response.write ("&copy;" & Year(Now)) %> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Nerbitake Simbol Hak Cipta kanthi Program lan Taun Saiki ing .NET

<%="&copy;" & DateTime.Now.Year %> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Nerbitake Simbol Hak Cipta kanthi Program lan Taun Saiki ing Ruby

&copy;<%= Time.now.year %> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Nerbitake Simbol Hak Cipta kanthi Program lan Taun Saiki ing JavaScript

&copy; <script>document.write(new Date().getFullYear());</script> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Nerbitake Simbol Hak Cipta kanthi Program lan Taun Saiki ing Django

&copy; {% now "Y" %} DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Nerbitake Simbol Hak Cipta kanthi Program lan Taun Saiki ing Python

from datetime import date
todays_date = date.today()
print("&copy;", todays_date.year)
print(" DK New Media, LLC. All Rights Reserved")

Nerbitake Simbol Hak Cipta kanthi Program lan Taun Saiki ing AMPscript

Yen sampeyan nggunakake Marketing Cloud, sampeyan bisa nggunakake cara iki ing cithakan email.

&copy; %%xtyear%% DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Preduli saka aplikasi, sistem manajemen konten, e-commerce, utawa platform email, aku ngajak sampeyan supaya nganyari taun hak cipta kanthi program. Lan mesthi, yen sampeyan butuh bantuan babagan iki - aja ragu-ragu hubungi perusahaanku Highbridge. Kita ora nindakake proyek cilik siji-sijine nanging bisa ngetrapake iki minangka bagean saka proyek sing luwih gedhe sing bisa ditindakake.