Cara Nggawe Kampanye Pemasaran Tandatangan Email (ESM) sing Sukses

Kampanye Pemasaran Signature Email

Yen sampeyan nggarap perusahaan kanthi luwih saka siji karyawan, ana kesempatan kanggo perusahaan sampeyan nggunakake tetandan email kanggo ngatur lan ndorong kesadaran, akuisisi, upsell, lan retensi inisiatif nanging nindakake kanthi cara sing ora ngganggu. Karyawan sampeyan lagi nulis lan ngirim email sing ora kaetung saben dina menyang atusan, yen ora ewonan, panampa. Real Estate ing saben email 1: 1 sing ninggalake server email sampeyan minangka kesempatan luar biasa sing jarang dijupuk kauntungan.

Saben email sing dikirim karyawan duwe kesempatan kanggo menehi merek kanthi teken sing apik, uga menehi ajakan-ajakan kanggo ndorong kesadaran babagan hadiah, produk, layanan, lsp. Sing prospek utawa pelanggan sampeyan bisa uga ora ngerti. Solusine yaiku kanggo memusat lan nggawe strategi babagan nyebarake tandha tangan email ing perusahaan sampeyan.

Apa Marketing Signature Email (ESM)?

Pemasaran Tandatangan Email (ESM) yaiku praktik nggunakake teken email kanggo tujuan pemasaran kayata nambah kesadaran merek lan nambah CTR saka penjangkau bisnis lan email pemasaran.

Cara Nggawe Kampanye Pemasaran Tandatangan Email Sukses

Integrasi Kantor Minangka Kabutuhan

Tandatangan email biasane dikendhaleni karyawan kanthi lokal lan platform bisnis khas kaya Google utawa Microsoft Office ora duwe kemampuan kanggo ngatur format email saben individu kanthi terpusat. Yen ana kesenjangan kaya ngene, strategi inovatif pancen mlebu ing pasar - ana pimpinan Newoldstamp. Newoldstamp minangka platform terpusat kanggo ngatur tapak tangan karyawan lan mbantu tim sampeyan ningkatake komunikasi karo prospek lan pelanggan.

Newoldstamp minangka solusi otomatis sing ora mbutuhake tumindak saka karyawan. Push kabeh pangowahan saka dashboard langsung menyang setelan klien email. Sinkronisasi data kanthi otomatis saka Active Directory utawa Google Workspace (Biyen G Suite) Direktori kanggo nggawe tapak asma adhedhasar siji template.

Keuntungan Marketing Signature Email

Keuntungan pemasaran teken email yaiku organisasi bisa:

  • Lebokake tandha tangan email sing konsisten karo merek ing kabeh karyawan perusahaan sing ngetutake pandhuan sampeyan.
  • Nambah konversi pemasaran lan penjualan liwat komunikasi email bisnis lan nglakokake kampanye spanduk email.
  • Atur kabeh tetandan email saka siji dashboard. Tandha email kanthi cepet lan gampang disiyapake.
  • Gabungake teken sampeyan kanthi lancar karo klien email utama lan piranti seluler, Google Workspace (Biyen G Suite), Exchange, Microsoft 365.

Ora ana sangsi efektifitas ESM. Pangembalian investasi ESM gedhe banget - Newoldstamp wis katon nganti 34,000% laba investasi ing platform kasebut. Platform kasebut bisa digunakake kanggo menehi segmen komunikasi adhedhasar tanggung jawab karyawan lan nglacak respons kampanye kanthi akurat.

Cara Nggawe Kampanye Pemasaran Tandatangan Email Sukses

Tim ing Newoldstamp nggawe infographic langkah demi langkah iki sing mbukak sampeyan liwat 7 langkah kanggo ngluncurake kampanye teken email sing sukses.

  1. Temokake papan kanggo teken email ing strategi pemasaran sampeyan
  2. Segmen pamirsa
  3. Temtokake target kampanye pemasaran teken email
  4. Gawe desain tapak asma email kanthi merek
  5. Jadwalake kampanye sampeyan
  6. Lacak kampanye pemasaran teken email sampeyan
  7. Ngoptimalake kampanye miturut data iki

Mlebu kanggo Newoldstamp

infographic kampanye pemasaran teken email

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Ruang kerja Google.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.