Cara Nggawe Tanggalan Konten Pemasaran Video

Cara Nggawe Tanggalan Konten Pemasaran Video

Minggu kepungkur iki, salah sawijining proyek sing dakkirim yaiku audit optimasi seluler kanggo klien. Nalika padha nindakake kanthi apik ing telusuran desktop, dheweke kalah ing peringkat seluler tinimbang pesaing. Nalika aku mriksa situs lan situs pesaing, siji jurang ing strategi kasebut yaiku pemasaran video.

Luwih saka setengah kabeh tampilan video teka saka piranti seluler.

TechJury

Strategi kasebut multi-dimensi. Konsumen lan bisnis nindakake riset lan browsing liwat piranti seluler. Video minangka media sing sampurna:

  • YouTube terus dadi mesin telusur paling gedhe nomer loro, kanthi mayoritas video sing ditonton liwat piranti seluler.
  • YouTube minangka sumber pranala sing luar biasa bali menyang isi situs yen sampeyan Saluran YouTube lan saben video dioptimalake Uga.
  • Kaca seluler sampeyan, nalika rinci lan informatif, pancen bisa nyurung keterlibatan kanthi video sing migunani.

Mesthi, ngembangaken a perpustakaan isi video mbutuhake alur kerja saka ideation liwat optimasi. Lan strategi video sampeyan bisa nyakup akeh jinis video kanggo nyritakake crita merek sampeyan kanthi efektif. Tanggalan sampeyan ora mung dadi topik lan tanggal nerbitake, nanging kudu nyakup kabeh alur kerja, kalebu:

  • Tanggal video sampeyan kudu dijupuk, dianimasikan, diowahi, diprodhuksi, diterbitake, lan dipromosikan.
  • Rincian platform ing ngendi sampeyan bakal nerbitake video sampeyan.
  • Rincian babagan jinis video, kalebu short-form reels liwat cara rinci.
  • Ing ngendi sampeyan bisa nyisipake lan promosi video sampeyan, kalebu kampanye liyane sing bisa nggabungake.
  • Carane sampeyan bakal ngukur pengaruh video ing marketing sakabèhé.

Kaya kampanye marketing, aku bakal nggunakake a dhaftar mriksa apik kanggo rencana metu konsep sampeyan supaya sampeyan bisa nggedhekake impact marketing video sampeyan. Nalika video mbutuhake sawetara sumber daya tambahan ing wektu lan dhuwit, payoffs video iku pinunjul. Nyatane, aku bakal mbantah manawa sampeyan wis ilang bagean penting saka calon pelanggan kanthi ora nggabungake video menyang strategi pemasaran sakabèhé.

Ing infographic iki, Siji Produksi ngliwati kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngrancang lan ngatur konten video nganggo tanggalan konten. Dheweke nerangake carane nggunakake tanggalan konten bisa mbantu ningkatake kinerja konten video sampeyan. Ana uga sawetara wawasan ndhuwur saka pimpinan industri babagan carane proses minangka kunci sukses strategi pemasaran konten sampeyan.

carane ngrancang tanggalan marketing konten video