Cara Nggawe GIF Animasi Kanggo Kampanye Pemasaran Email Sabanjure Nggunakake Photoshop

GIF Animasi Photoshop kanggo Pemasaran Email

Kita duwe wektu apik tenan nggarap klien kunci Closet52, lan toko klambi online sing kita branded lan dibangun saka lemah munggah kanggo perusahaan fashion mapan lan kondhang ing New York. Kepemimpinan dheweke mesthi nggarap ide kolaborasi kanggo kampanye utawa strategi sabanjure sing bakal ditindakake. Minangka bagéan saka implementasine, kita disebarake Klaviyo kanggo Shopify Plus. Klaviyo minangka platform otomatisasi pemasaran sing kondhang kanthi integrasi sing ketat kanggo Shopify uga akeh Aplikasi Shopify.

Fitur favoritku yaiku dheweke A / B testing ing Klaviyo. Sampeyan bisa ngembangake macem-macem versi email, lan Klaviyo bakal ngirim sampling metu, ngenteni respon, lan banjur ngirim pelanggan isih versi menang - kabeh otomatis.

Klien kita langganan email fashion ing industri lan terus ngandika carane akeh padha disenengi sawetara email karo slideshow foto produk. Padha takon yen kita bisa nindakake iku lan aku sarujuk lan mbangun kampanye karo A / test B ngendi kita dikirim siji versi karo animasi 4 produk, lan liyane karo siji, ayu, gambar statis. Kampanye iku kanggo jeblugan Advertisement saka ageman tiba sing amarga lagi nggawa baris produk anyar.

Versi A: GIF animasi

animasi busana 3

Versi B: Gambar Statis

RB66117 1990 LS7

Kredit foto dadi kanggo wong sing duwe bakat ing Zeelum.

Sampling kampanye isih mlaku saiki, nanging cukup jelas yen email kanthi grafis animasi luwih unggul tinimbang gambar statis… tingkat mbukak 7%.… nanging nggumunake 3 kaping tingkat klik-tayang (CTR)! Aku mikir kasunyatan manawa GIF animasi nggawe macem-macem gaya ing ngarep pelanggan nyebabake pengunjung luwih akeh.

Cara Nggawe GIF Animasi Nggunakake Photoshop

Aku ora sembarang jenis pro karo Photoshop. Nyatane, mung kaping aku biasane nggunakake Adobe Creative Cloud Photoshop yaiku mbusak latar mburi lan lapisan gambar, kaya nempatake gambar ing ndhuwur laptop utawa piranti seluler. Nanging, aku nindakake sawetara ngeduk online lan ngerti carane nggawe animasi. Antarmuka panganggo kanggo iki ora paling gampang, nanging ing 20 menit lan sawise maca sawetara tutorial, Aku bisa ngalahake metu.

Nyiyapake gambar sumber kita:

  • dimensi - GIF animasi bisa uga cukup gedhe, mula aku nggawe manawa kanggo nyetel ukuran file photoshop supaya cocog karo lebar template email sing amba 600px.
  • Komprèsi – Gambar asli kita resolusi dhuwur lan ukuran file dhuwur banget, supaya aku ngowahi ukuran lan kompres karo Kraken menyang JPG kanthi ukuran file sing luwih cilik.
  • arepe - Nalika sampeyan bisa uga digodha kanggo nambah animasi tweens (eg. transisi fading) antarane pigura, sing nambah akèh ukuran kanggo file supaya aku supaya mengkono iku.

Kanggo nggawe animasi ing Photoshop:

  1. Nggawe file anyar kanthi ukuran sing cocog karo ukuran sing sampeyan pasang ing cithakan email sampeyan.
  2. pilih Window > Timeline kanggo ngaktifake tampilan timeline ing dhasar Photoshop.

Photoshop > Window > Timeline

  1. Tambah saben gambar minangka lapisan anyar ing Photoshop.

Photoshop> Tambah Gambar Minangka Lapisan

  1. Klik Nggawe Frame Animation ing Wilayah Timeline.
  2. Ing sisih tengen wilayah Timeline, pilih menu hamburger banjur pilih Nggawe Frame saka Lapisan.

Photoshop> Timeline> Nggawe Bingkai saka Lapisan

  1. Ing wilayah Timeline, sampeyan bisa seret pigura menyang urutan sing pengin gambar katon ing.
  2. Klik ing saben pigura ngendi ngandika 0 sec, lan pilih wektu sing pengin pigura ditampilake. Aku milih 2.0 detik saben pigura.
  3. Ing molor ngisor pigura, pilih Forever kanggo mesthekake puteran animasi terus-terusan.
  4. Klik ing Tombol Puter kanggo pratinjau animasi sampeyan.
  5. Klik File > Ekspor > Simpen kanggo Web (Warisan).

Photoshop > File > Ekspor > Simpen kanggo Web (Warisan)

  1. pilih GIF saka pilihan ing sisih kiwa ndhuwur layar Ekspor.
  2. Yen gambar sampeyan ora transparan, busak centhang ing Transparan pilihan.
  3. Klik Simpen lan ekspor file sampeyan.

photoshop ekspor animasi gif

Mekaten! Sampeyan saiki duwe GIF animasi kanggo diunggah menyang platform email sampeyan.

pambocoran: Lemari52 minangka klien perusahaanku, Highbridge. Aku nggunakake pranala afiliasi ing saindhenging artikel iki kanggo Adobe, Klaviyo, Kraken, Lan Shopify.