Cara Nggabungake Kiriman lan Jinis Kiriman Khusus Ing Pitakonan WordPress lan Feed RSS

WordPress utawa Elementor Gabung utawa Gabungake Kiriman lan Jinis Kiriman Khusus ing Query

Salah sawijining fitur WordPress sing paling apik yaiku kemampuan kanggo mbangun Jinis Custom Post. Fleksibilitas iki pancen luar biasa… amarga jinis kiriman khusus bisa digunakake kanggo bisnis kanggo ngatur jinis kiriman liyane kaya acara, lokasi, FAQ, item portofolio kanthi gampang. Sampeyan bisa nggawe taksonomi khusus, kolom metadata tambahan, lan uga template khusus kanggo nampilake.

Ing situs kita ing Highbridge, kita duwe jinis kirim adat nyiyapake kanggo proyèk saliyane blog kita sing nuduhake warta perusahaan. Kanthi nduwe jinis kiriman khusus, kita bisa nyelarasake proyek ing kaca kapabilitas… dadi yen sampeyan ndeleng layanan WordPress, proyek sing wis digarap sing ana gandhengane karo WordPress bakal ditampilake kanthi otomatis. Aku kerja keras nyoba nyathet kabeh proyek supaya pengunjung situs bisa ndeleng macem-macem karya sing ditindakake kanggo perusahaan.

Gabungan Kiriman lan Jinis Kiriman Khusus

Kaca ngarep kita wis cukup ekstensif, mula aku ora pengin nggawe bagean kanggo kiriman blog lan bagean kanggo proyek paling anyar. Aku pengin nggabungake kiriman lan proyek dadi output sing padha nggunakake pembangun template, Elementor. Elementor ora duwe antarmuka kanggo nggabungake utawa nggabungake kiriman lan jinis kiriman khusus, nanging cukup gampang kanggo nindakake iki dhewe!

Ing kaca functions.php tema anak sampeyan, iki conto carane nggabungake loro:

function add_query_news_projects( $query ) {
	if ( is_home() && $query->is_main_query() )
		$query->set( 'post_type', array( 'post', 'project' ) );
	return $query;
}
add_filter( 'pre_get_posts', 'add_query_news_projects' );

Filter pre_get_posts ngidini sampeyan nganyari pitakon lan nyetel kanggo entuk kiriman lan project jinis kirim adat. Mesthi, nalika nulis kode sampeyan kudu nganyari jinis kiriman khusus menyang konvensi jeneng sampeyan.

Nggabungake Kiriman lan Jinis Kiriman Khusus ing Feed Sampeyan

Aku uga duwe situs kanthi otomatis nerbitake menyang media sosial liwat feed… dadi aku uga pengin nggunakake pitakon sing padha kanggo nyetel feed RSS. Kanggo nindakake iki, aku mung kudu nambah statement UTAWA lan kalebu is_feed.

function add_query_news_projects( $query ) {
	if ( is_home() && $query->is_main_query() || is_feed() )
		$query->set( 'post_type', array( 'post', 'project' ) );
	return $query;
}
add_filter( 'pre_get_posts', 'add_query_news_projects' );

Gabungan Kiriman lan Jinis Kiriman Khusus ing Elementor

Cathetan liyane… Elementor nduweni fitur sing apik banget ing ngendi sampeyan bisa menehi jeneng lan nyimpen pitakon ing situs sampeyan. Ing kasus iki, aku mbangun pitakonan sing disebut news-projects banjur aku bisa nelpon saka antarmuka panganggo Elementor ing bagean Posts Query.

function my_query_news_projects( $query ) {
	$query->set( 'post_type', array( 'post', 'project' ) );
}
add_action( 'elementor/query/news-projects', 'my_query_news_projects' );

Mangkene carane katon ing antarmuka pangguna Elementor:

pitakon kiriman unsur

Pengungkapan: Aku nggunakake Elementor link afiliasi ing artikel iki.