Cara Ngoptimalake Rilis Pers kanggo Telusuran

optimisasi siaran pers

optimisasi siaran persKita bisa nggarap sawetara sing apik tenan hubungan masyarakat tenan awake dhewe lan karo klien. Hubungan masyarakat isih dadi investasi sing apik - wong-wong ing Dittoe PR nggawe kita nyebutake ing New York Times, Mashable lan host situs populer liyane.

Nalika profesional PR ngerti carane nulis rilis pers sing apik lan disebarake menyang pamirsa sing bener, kadang-kadang ora ngoptimalake rilis pers uga bisa digoleki.

  1. Tindakake manawa lalu lintas Rilis Pers bisa diukur. We nambah pelacakan kampanye lan kaca landas unik menyang Rilis Pers supaya bisa dingerteni saka endi lalu lintas lan sepira regane.
  2. Nggunakake tembung kunci sing relevan ing judhul Rilis Pers - sing biasane dienggo ing judhul kaca situs tujuan sing sindikasi.
  3. target 1 nganti 3 tembung kunci sing relevan ing awak siaran pers lan priksa manawa sampeyan wis mbaleni. Nggunakake ing subheading utawa format kanthi kandel utawa miring uga mbantu!
  4. kalebu link bali menyang situs utawa kaca kebangkrutan ing siaran pers lan priksa manawa ngubungake tembung kunci utawa tembung, ora jeneng perusahaan sampeyan. Yen sampeyan ora bisa nambah link, priksa manawa link ditemokake jejer karo tembung kunci.
  5. Gunakake gambar ing konteks siaran pers. Jeneng file nggunakake tembung kunci (dash kanggo spasi) lan, yen sampeyan bisa masang nganggo teks alternatif utawa judhul - gunakake tembung kunci.
  6. Nglampahi dhuwit. Aku wis nerbitake rilis pers sadurunge tanpa mbayar distribusi lan ora ngasilake bisik-bisik… mbayar distribusi MarketWire, PRWeb, PressKing utawa layanan liyane bisa nambah kemungkinan warta sampeyan dijupuk ing situs warta kanthi wibawa sing gedhe.

Ngoptimalake siaran pers bisa nyedhiyakake sawetara tambahan situs web perusahaan nalika rilis pers kasebut disebar lan disindikake liwat industri utawa situs berita liyane sing gegandhengan. Aja lali kesempatan ngasilake backlinks sing terkenal bali menyang situs sampeyan, nambah pangkat lan nambah panguwasa situs kanthi mesin telusuran.

11 Komentar

  1. 1
    • 2

      Pancen, Bob. Sawetara outlet distribusi PR ora menehi kesempatan kanggo nggunakake HTML, sanadyan. Akibaté, nggunakake tembung kunci jejer lan distribusi sing apik bisa mbantu.

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Appreciate sebutno PRWeb ing kirim Doug 🙂

    Ing PRWeb.com, kita duwe akeh sumber sinau kanggo ngoptimalake siaran pers kanggo mesin telusur, iki ana 5 tips cepet kanggo miwiti. Sampeyan bener ing komentar sampeyan ing ngisor iki, amarga nggunakake tembung kunci lan distribusi sing apik mesthi mbantu SEO.

    http://service.prweb.com/learning/article/optimize-press-releases-5-tips/

    Yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan SEO kanggo siaran pers, sampeyan bisa tansah tweet kita @prweb 🙂

    -Stacey Acevero
    Manajer Komunitas, PRWeb

  5. 6

    Hi Doug,

    Thanks kanggo sebutno PressKing uga!

    Ngirim siaran pers bisa duwe efek apik ing SEO, pancen. Pramila kita uga nyediakake alat pangukuran SEO (bebarengan karo siaran pers lan modul pemantauan media) - mesthi apik kanggo ngawasi kegiatan online sampeyan, ta?

    Kita duwe sawetara fitur tambahan sing bakal dienalake ing minggu-minggu sing bakal teka - Aku bakal tetep sampeyan dikirim!

    Charles – CEO, PressKing

  6. 7

    Distribusi siaran pers minangka komponen penting saka bangunan link SEO. Penting kanggo nggabungake teks anchor lan pranala ing awak rilis. Nanging, sampeyan kudu ngelingi yen siaran pers kudu dadi warta. Aja mbuwang wektu lan dhuwit kanggo siaran pers sing bakal diabaikan.

  7. 9

    Aku wis ditugasi karo siaran pers kanggo perusahaan kita lan pengin ngerti carane supaya ora cilaka amarga duwe duplikat konten? Ing panyuwunan katelu kanggo postingan, aku nyadari yen saben situs kasebut nyelehake artikelku, mesin telusur bisa ndeleng minangka duplikat isi lan ngubur produk anyar kita. Apa strategi paling apik kanggo tindakake?

    • 10

      Hi Annette,

      Yen sampeyan ndeleng serius babagan 'konten duplikat', iki minangka mitos yen sampeyan bakal dihukum. Sejatine ora ana paukuman isi duplikat. Deleng blog Google Resmi:
      http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2008/09/demystifying-duplicate-content-penalty.html

      Duplikat konten ora duwe pengaruh negatif, nanging bisa ngilangi pengaruh positif. Kenging punapa? Amarga wong bisa ngubungake maneh menyang konten ing ngendi wae dikirim. Sampeyan pengin konten diterbitake ing siji URL supaya wong bisa nyambung menyang URL siji kasebut. Nalika padha nyambung menyang URL siji, sampeyan peringkat luwih apik. Nalika padha nyambung menyang kaca liya, kaca sampeyan ora bakal rangking kanthi apik.

      Nyebarake siaran pers dudu upaya sing disengaja kanggo nyasarake mesin telusur… iku praktik sing wis dicoba lan bener kanggo nyebarake warta, kanthi cara tradisional lan ing web.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.