6 Cara Nggarap Influencer Tanpa Sponsor

Pemasaran Influencer Tanpa Sponsor

Nalika akeh wong sing pracaya marketing influencer mung dilindhungi undhang-undhang kanggo perusahaan gedhe kanthi sumber daya sing akeh banget, bisa uga nggumunake yen asring ora mbutuhake anggaran. Akeh merek wis dadi pionir marketing influencer minangka faktor pendorong utama ing sukses e-commerce, lan sawetara wis nindakake iki kanthi biaya nol. Influencer duwe kemampuan sing apik kanggo nambah merek perusahaan, kredibilitas, liputan media, pengikut media sosial, kunjungan situs web, lan dodolan. Sawetara saiki kalebu akun paling gedhe ing Youtube (mikir tukang game Youtube populer kaya PewDiePie sing duwe pelanggan 111M sing nggumunake) utawa macem-macem akun khusus ing industri tartamtu (conto iki yaiku pengaruh pasien lan dokter sing kerja).

Kanthi marketing influencer diprediksi bakal terus berkembang ing 12.2% dadi $4.15 milyar ing 2022, merek cilik bisa kolaborasi karo influencer kanggo mbantu pasar produk lan layanan, lan bisa nindakake iki kanthi biaya sing sithik. Mangkene 6 cara merek bisa nggarap influencer tanpa sponsor:

1. Influencer Product utawa Service Gifting

Salah sawijining cara paling gampang kanggo merek bisa nggarap influencer tanpa mbayar kiriman yaiku liwat hadiah produk utawa layanan. Dheweke bisa nggunakake inventaris lan nawakake ijol-ijolan influencer ing ngendi influencer nyedhiyakake jangkoan media sosial tartamtu. Tip pro yaiku tansah nyedhaki influencer kanthi menehi saran yen sampeyan pengin menehi hadiah tanpa nyorot paramèter sing tepat saka ijol-ijolan. Kanthi cara iki, akeh influencer paling dhuwur bisa mangsuli panjaluk sampeyan amarga ora rumangsa "didorong" kanggo males. ora rata perdagangan. Perdagangan ora rata kedadeyan nalika kiriman feed Instagram Influencer luwih larang tinimbang produk utawa layanan kasebut.

Merek kudu tansah ngerti yen influencer nampa puluhan lan kadhangkala uga atusan pitches merek saben dina, kaya sing kedadeyan karo akeh influencer paling dhuwur. Mulane, dadi luwih ramah lan santai babagan syarat-syarat kolaborasi bakal ngidini merek menehi tandha marang influencer yen dheweke kasengsem luwih saka mung "shoutout" sing cepet lan tinimbang nggoleki kolaborasi jangka panjang.

Berina Karic, spesialis marketing influencer ing Agensi Pemasaran Influencer Top, uga menehi saran supaya tindakake kanthi sopan yen barang wis ditampa. Saran dheweke yaiku mriksa karo influencer kanggo takon yen dheweke nampa lan seneng hadiah, lan yen dheweke pengin ijol-ijolan apa wae. Interaksi sing ramah jinis iki bisa uga entuk poin sing akeh lan entuk merek kasebut.

2. Lelungan influencer

Sawijining merek bisa ngatur perjalanan lan dadi tuan rumah sawetara pengaruh lan nampa jangkoan kaping sepuluh kanggo biaya transportasi, panganan lan penginapan. Contone, merek bisa dadi tuan rumah limang influencer kanggo lelungan menyang tujuan tartamtu lan nggunakake wektu iki minangka kesempatan kanggo nggawe konten kanggo produk kasebut uga nerbitake pirang-pirang kiriman sing mriksa barang utawa layanan. Strategi PR iki digunakake dening akeh merek mewah ing ngendi dheweke duwe influencer paling dhuwur nggawe akeh postingan sing promosi merek kasebut kanggo kesempatan lelungan lan nongkrong karo pencipta influencer liyane. Lelungan influencer uga nyedhiyakake kemampuan kanggo merek kanggo ngembangake ikatan sing cedhak karo influencer sing menehi kesempatan kanggo merek kanggo ngowahi sawetara influencer sing paling apik dadi duta merek kanggo postingan media sosial produk luwih lanjut.  

Strategi iki ana dipelopori dening merek pisanan sosial kaya Revolve, ing ngendi dheweke bakal dadi tuan rumah sawetara influencer ndhuwur menyang lokasi eksotis kanthi ijol-ijolan 10-15 ing kiriman feed lan puluhan video crita saben dina nalika menehi tag merek.

3. Acara Influencer

Kanggo merek sing ora bisa ngatur lelungan, acara influencer bisa menehi jinis kemitraan sing luwih bisa diatur ing ngendi influencer bisa ngirim macem-macem konten minangka ijol-ijolan kanggo nekani acara kasebut. Sawijining merek bisa ngatur acara ing kantor, restoran, utawa papan sing nyenengake lan nyedhiyakake kranjang hadiah kanggo para influencer supaya bisa ngalami produk utawa layanan kasebut kanthi pribadi. Tim internal uga bisa ketemu influencer adhep-adhepan lan nerangake keuntungan saka prodhuk langsung nalika ngidini influencer kanggo motret utawa film demonstrasi merek. A pro-tip punika kurban a unik lan Instagrammable setelan ing ngendi influencer bisa njupuk foto ing ngisor logo merek dekoratif utawa nuduhake setelan meja sing dihias kanthi apik nganggo serbet pribadi utawa tag leladen dhewe. 

4. Kolaborasi Merek Mitra

Merek bisa pamisah biaya hosting acara utawa trip influencer kanthi nyedhaki merek liyane lan nuduhake kesempatan kampanye influencer. Akeh merek non-saingan utamané mbukak kanggo jinis kemitraan amarga padha nampa entuk manfaat lengkap saka collaboration kanggo bagian sekedhik saka biaya nalika ora kudu keno upaya lengkap kanggo ngatur kampanye influencer gedhe. Dheweke bisa melu kanthi kalebu produk ing bakul hadiah utawa kanthi menehi papan, akomodasi hotel, lelungan, utawa jinis layanan liyane gumantung ing industri apa sing dadi spesialisasi. sing nyedhiyakake jangkoan sing akeh kanggo kabeh pihak sing melu. 

5. Influencer Product Borrowing

Kanggo merek sing ora bisa menehi hadiah, utamane yen barang larang utawa minangka salah sawijining jinis, bisa menehi saran jinis kolaborasi. Jinis kemitraan iki bakal melu influencer nggawe konten nggunakake item, mbalekake sawise syuting wis rampung, lan banjur nuduhake item kasebut ing saluran sosial. Akeh perusahaan PR ndhuwur nggunakake strategi iki kanggo njupuk foto ing ngendi dheweke nyilih potongan menyang tim editorial ing media ndhuwur mung kanggo njaluk item kasebut dikirim maneh sawise njupuk wis rampung. Iki bisa digunakake nalika influencer nggolek peraga utawa potongan sing luar biasa kanggo kalebu minangka bagean saka konten anyar.

6. Kemitraan Media Influencer

Yen merek ora bisa menehi hadiah utawa malah nyilih barang, dheweke bisa partner karo influencer liwat kemitraan media bebarengan. Iki kalebu merek sing ngamanake liputan media liwat siaran pers, wawancara, utawa jinis sebutan liyane, lan banjur kalebu influencer ing critane minangka bagean saka promosi salib gaweyan. Merek bisa negosiasi syarat-syarat kolaborasi sadurunge, lan banjur duwe influencer nuduhake artikel media ing sosial nalika menehi tag merek.

Ora ketompo ukuran merek, nggarap influencer bisa mbuktekake minangka cara sing efisien biaya kanggo ngiklanake bisnis lan nambah merek, dodolan, liputan media, lan pengikut media sosial. Merek bisa nggunakake strategi kreatif kanggo njamin kemitraan win-win tanpa ngrusak bank. Kanthi njelajah macem-macem jinis ijol-ijolan influencer, perusahaan bisa nemtokake strategi apa sing paling efektif lan banjur terus mbangun upaya pemasaran ing sekitar kemitraan sing menang.