Bravo: Tangkap Testimoni Video Online

reviews video

Akeh situs sing entuk bathi saka testimoni video utawa masang kaca sing bisa ngrekam pesen video kanggo perusahaan kasebut. Nanging, njupuk, ngunggah, lan hosting video kasebut bisa ngrasakake banget. Bravo ngarep-arep bisa ngganti karo layanan anyar, saéngga pelanggan bisa ngrekam liwat webcam lan dadi host ing kaca kebangkrutan khusus kanggo sampeyan!

Mangkene ringkesan layanan:

Mangkene layanan sing diterangake dening situs Bravo:

  1. Kita nggawe kaca kebangkrutan video dhewe - Portal Video sing apik kanggo pangguna nampilake merek sampeyan lan menehi pamirsa ngerti apa sing sampeyan pengin ucapake.
  2. Pamirsa ngrekam video 30 detik kasebut - Pelanggan utawa prospek sampeyan bisa langsung ngrekam pesen, komentar utawa pitakon sawetara detik nganggo webcam dhewe.
  3. Ndeleng lan nuduhake video sampeyan ing endi wae ing web - Nyebarake pengaruh anyar ing situs web utawa liwat media sosial. Bravo ngidini sampeyan miwiti nggawe situs web kanthi 30 detik sekaligus.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.