Canva: Kickstart lan Kolaborasi Proyek Desain Sabanjure

ringkesan canva

Kanca apik Chris Reed saka Cast Net luwih gedhe pesen aku takon apa aku wis menehi Canva coba lan dheweke kandha yen aku seneng. Dheweke pancen bener ... Aku ngobrol sawetara jam kepungkur bengi.

Aku seneng banget Illustrator lan wis nggunakake pirang-pirang taun - nanging aku nantang desain. Aku percaya manawa aku ngerti desain sing apik nalika ndeleng, nanging aku asring nemoni angel anggone mikir. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa aku tresna banget karo mitra desaine - yaiku master ngrungokake lan ngasilake apa sing dakkarepake. Iku gaib. Nanging aku nyimpang.

Tinimbang khas miwiti-karo-kosong-kaca platform ing ngendi aku asring mandheg kosong utawa browsing Internet kanggo ide, Canva ngeterake sampeyan liwat proses desain lan inspirasi sing beda. Canva njupuk kaca kosong lan menehi akeh ide kanggo ngetrapake desain sabanjure. Ora prelu golek grafik ukuran, mula dikonfigurasi nganggo sampul podcast, gambar media sosial, presentasi, poster, sampul Facebook, gambar Iklan Facebook, postingan Facebook, gambar Facebook App, grafis blog, dokumen, kertu, pos Twitter, undhangan, kertu bisnis, header Twitter, pos pinterest, brosur real estate, sampul Google+, sampul Kindle, lan kolase foto. Kalebu ing tata letak uga ana sawetara elemen infographic sing apik!

tata letak kanva

Sampeyan bisa ngunggah gambar dhewe, nyambung karo Facebook lan nggunakake gambar kasebut, utawa sampeyan bisa tuku saka luwih saka 1,000,000 gambar saham tanpa royalti saka alat telusuran internal sing kuat. Mung butuh sawetara menit kanggo nggawe gambar header Facebook anyar kanggo kaca pribadi.

canva-facebook-tata letak

Nggabungake Canva karo Platform sampeyan

Canva wis berkembang dadi platform saiki lan nawakake Tombol Canva kanggo nggabungake alat kasebut menyang platform sampeyan. Ora luwih kuwatir nggawe alat sampeyan dhewe kanggo nyunting desain… cukup nambah tombol lan kanthi integrasi, sampeyan siyap lunga!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.