Video Woh-Wohan nganggo TV Cantaloupe

cantaloupe1

Dina iki aku dikenalake karo Cantaloupe TV dening salah sawijining Jo DiGregory, salah sawijining mitra pendiri. Crita ing balik Cantaloupe minangka crita sing narik kawigaten lan kudu dideleng. Tim ing Cantaloupe duwe pengaruh dhewe babagan apa sing bakal diupayakake, nanging dakpikirake minangka video sing niru fenomena blogging.

Cantaloupe dudu video sing dibangun ing antarmuka pangguna sing apik utawa campuran lan efek video sing apik tenan. Nanging, model Cantaloupe kanggo mesthekake konten lan obrolan dadi kunci - nggawe kredibilitas lan 'crita' kanggo ngubungake video lan nggawa wong bali. Cantaloupe duwe model 'videosfer' dhewe.

Situs bisa dibangun sing nggabungake konten video ('saluran'), kanthi cara unik nanging pamirsa sing padha saka saben situs bisa ditampilake. Cantaloupe promosiaken seri video, ora mung siji video mati. Tujuane maneh yaiku supaya para pamirsa ngobrol, ora mung nuduhake sawetara produksi teknologi tinggi sing mbingungake pikiran lan ora melu.

Coba deleng ing Ngerti TV Cantaloupe kaca ing situs kasebut. Kaya sing kasebut:

Crita babagan sampeyan, bisnis lan industri sampeyan.
Cantaloupe nggunakake kekuwatan video kanggo njupuk serendipitous, "kaya kedadeyan" crita babagan sampeyan nalika nggunakake kekuwatan internet kanggo nyebarake…

Konten bisa ditarget lan diukur menyang pamirsa. 'Pamaca' video bisa dimonitor lan diukur kanggo ndeleng manawa ana wong sing nonton kabeh perkara kasebut utawa menehi jaminan awal. Pancen apik tenan. Tim kasebut uga nggawa sawetara sumber daya Mesin Telusuran kanggo mesthekake nggunakake teknologi uga bakal entuk perhatian sing cocog karo mesin telusuran. Yen pengin, sampeyan bisa mriksa sawetara Majalah Video uga.

Cantaloupe TVTeknologi kasebut uga terjangkau. Aku mesthi gumun yen sampeyan bisa nemokake layanan kasebut kanthi online, Cantaloupe duwe kesempatan kanggo ngowahi bisnis lan ngatasi biaya kasebut - tanpa ngorbanake samubarang. Kaya sing dicritakake Jon, dudu babagan "Sepira keren tombol Spinning Spinning ing situs iki, babagan pesen!"

Priksa manawa mriksa Seri Kasunyatan sing Cantaloupe iya dhewe, pancen nyenengake.

Aku bakal entuk luwih akeh pajanan Cantaloupe TV Ora suwe, amarga bakal ana Konferensi Teknologi Indianapolis sing bakal dakkandhakake sing bakal nggunakake teknologi kasebut (luwih akeh sing bakal teka ing wulan Desember iki). Cantaloupe TV kayadene akeh bisnis sing dakkethok ing kene ing Indianapolis.

Utas umum katon yaiku bisnis Teknologi Indianapolis babagan ngrampungake masalah lan ora kuwatir babagan gumpalan kasebut. Kita bakal pasrahake karo sedulur ing San Jose. Sektor teknologi pancen tuwuh dadi komunitas sing maju ing kene lan kita wiwit ngatur awake dhewe. Apik banget dadi bagean!

Minangka jeneng, Cantaloupe, iku salah sawijining jeneng keren sing kedadeyan ... nalika Jon lagi golek cantaloupe, mesthine.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.