Apa Pendaftar Sampeyan Bisa Ngilangi Sampeyan?

nendhang metu

Kanthi akeh babagan pembatalan GoDaddy kanggo pelanggan (sing saiki duwe kampanye dhewe: NoDaddy.com), aku mutusake golek sawetara pendaftar liyane, kalebu aku dhewe, kanggo ndeleng manawa bisa narik plug kanthi gampang kaya sing ditindakake GoDaddy. Sampeyan bakal kaget, mung sawetara registrar sing duwe Katentuan Layanan sing nemtokake sawetara syarat sing cukup kuat marang pembatalan:

Dotster:

16.2 Penundaan domain, pembatalan utawa transfer. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa registrasi domain sampeyan tundhuk penundaan, pembatalan utawa transfer (pembatalan utawa transfer kanthi bebarengan diarani, "Pembatalan") (a) kanggo mbenerake kesalahan dening Dotster, Inc., registrar liyane, utawa Administrator Registri nalika ngatur jeneng utawa (b) kanggo ngrampungake masalah perselisihan babagan domain miturut kabijakan utawa prosedur ICANN. Sampeyan uga setuju manawa Dotster, Inc. duwe hak dhewe kanggo nundha, mbatalake, ngirim utawa ngowahi registrasi domain nganti pitung (7) dina tanggalan sadurunge lan sawise wektu nampa Dotster, Inc. prentah sing wis dikonfirmasi kanthi bener saka pengadilan sing duwe wewenang, utawa penghargaan arbitrasi, mbutuhake penundaan, pembatalan, transfer utawa modifikasi registrasi domain.

DISCLOSURE: Aku dadi afiliasi pangguna Dotster nanging aku uga penggemar layanane. Aku mriksa spesial saiki lan nemokake spesial iki ing wayah wengi sing bisa dakwartakake marang para pamiarsa:

Transfer domain sampeyan menyang Dotster lan mbayar mung $ 8.99 kanggo nganyari domain sampeyan sajrone taun tambahan. Klik kene
gambar 2260935 3171413

eNom

Ora KANGGO ING LAYANAN: Tanpa watesan, ing ngisor iki ora kalebu ing Layanan: Kita ora bisa lan ora mriksa manawa jeneng domain sing sampeyan pilih, utawa panggunaan jeneng domain, utawa liyane saka Layanan, nglanggar hak ukum liyane. Tanggung jawab sampeyan ngerti manawa jeneng domain sampeyan milih utawa nggunakake nglanggar hak ukum wong liya utawa ora. Kita bisa uga diprentah pengadilan kanggo mbatalake, ngowahi, utawa ngirim jeneng domain sampeyan; Tanggung jawab sampeyan kanggo dhaptar informasi kontak sing akurat sing ana gandhengane karo akun sampeyan lan komunikasi karo litigant, litigansi potensial, lan pejabat pemerintah. Sampeyan ora tanggung jawab ngirim pesen pengadilan utawa komunikasi liyane kanggo sampeyan. Kita bakal netepi prentah pengadilan kajaba sampeyan ngubungi kita kanggo kontes pesenan kasebut.

Register.com

Sampeyan ngakoni lan setuju manawa Register.com bisa nundha, mbatalake, ngirim utawa ngowahi panggunaan Layanan sawayah-wayah, kanthi alesan apa wae, miturut sawijine kebijaksanaan Register.com lan tanpa kabar kanggo sampeyan.

Solusi Jaringan

10. Watesan Kewajiban. Saliyane watesan liyane saka tanggung jawab sing ana ing kene, sampeyan setuju manawa Solusi Jaringan ora duwe tanggung jawab apa wae kanggo kerugian utawa tanggung jawab sing diasilake saka proses panjaluk registrasi dening Registrasi .TW, kalebu, tanpa watesan, kemampuan utawa ora bisa diwenehi jeneng domain tartamtu. Solusi Jaringan ora tanggung jawab kanggo panjaluk registrasi utawa penolakan jeneng domain, penundaan, pembatalan, pambusakan, gangguan utawa transfer amarga prosedur, aturan utawa kabijakan saka. Registri TW, TWNIC, utawa amarga praktik, adat istiadat utawa prasangka pengadilan ukum utawa regejegan ngrampungake arbitrator. Kita ora tanggung jawab kanggo pratelan, kerusakan utawa ciloko sing timbul amarga mandhegake layanan sing diwenehake dening Registrasi .TW kanthi alasan apa wae, kalebu nanging ora diwatesi mung kanggo mandheg panguwasa registrasi .Wh Registry, utawa bangkrut.

AT&T Yahoo!

5.3 Mandap dening AT&T Yahoo!
AT&T Yahoo! bisa uga mungkasi Istilah iki kapan wae diwartakake dening Sampeyan. Sanajan ana sing bertentangan ing kene, AT&T Yahoo! bisa uga, nanging ora duwe kewajiban, langsung nundha utawa mungkasi Layanan sampeyan, mungkasi akses lan sandhi sampeyan, mbusak Layanan Sampeyan saka AT&T Yahoo! server, utawa mbusak Konten ing Layanan, yen AT&T Yahoo! nyimpulake, miturut sawijine kebijaksanaan, manawa Sampeyan (a) nglanggar, nglanggar, utawa tumindak ora cocog karo surat utawa semangat Ketentuan kasebut, kalebu AT&T Yahoo! Kebijakan utawa hukum utawa peraturan sing ditrapake; (b) nyedhiyakake informasi palsu minangka bagean saka Informasi Akun; (c) nindakake kegiatan apus-apus utawa ilegal utawa adol barang utawa layanan ilegal utawa mbebayani; utawa (d) melu kegiatan utawa adol sing bisa ngrusak hak utawa reputasi AT&T Yahoo! utawa liyane (saben "Pungkasan Sebab"). Ana Pungkasan Sebab Amarga AT&T Yahoo! bakal enggal ditrapake, lan Sampeyan kanthi tegas setuju yen Sampeyan ora bakal duwe kesempatan kanggo nambani. Yen AT&T Yahoo! ID dipungkasi amarga ana sebab apa wae, Katentuan kasebut lan akses menyang Layanan uga bakal dipungkasi. Kajaba iku, yen Sampeyan ndhaptar jeneng domain anyar bebarengan karo Layanan Sampeyan, lan AT&T Yahoo! mungkasi Layanan Sampeyan amarga Mandheg Amarga Sebab, banjur AT&T Yahoo! duwe hak njaluk panyedhiya jeneng domain kanggo mbusak jeneng domain saka pendaptaran jeneng domain lan / utawa ngirim jeneng domain saka Sampeyan menyang AT&T Yahoo! Sampeyan ngakoni manawa ing endi AT&T Yahoo! transfer jeneng domain kasebut menyang AT&T Yahoo! miturut bagean 5.3 iki, AT&T Yahoo! bakal nyekel kabeh hak sing duwe jeneng domain sing kadaptar babagan jeneng domain kasebut, kalebu hak kanggo adol jeneng domain menyang pihak katelu (ing endi hak kasebut dipegang dening Sampeyan minangka registrant asli babagan jeneng domain sing relevan) .

MyDomain.com

6.5 Kita duwe hak, miturut sawijine kebijaksanaan, kanggo nundha utawa mungkasi akses sampeyan menyang situs web lan Layanan sing gegandhengan utawa bagean apa wae, kapan wae, tanpa ana kabar. Kita bakal mungkasi apa wae pelanggaran syarat layanan utawa kegiatan apa wae sing ora sah utawa dilarang, kaya sing dijelasake ing kene.

GoDaddy.com

Yen Sampeyan wis tuku Layanan, Go Daddy ora duwe kewajiban kanggo ngawasi panggunaan Layanan. Go Daddy duwe hak kanggo maneh panggunaan Layanan lan mbatalake Layanan miturut kabijaksanaan dhewe. Go Daddy duwe hak kanggo mungkasi akses sampeyan menyang Layanan kapan wae, tanpa ana kabar, kanthi alesan apa wae.

Aku ora dadi pengacara, mula aku ora menehi saran marang sapa wae sing kudu utawa ora kudu ndaftar domaine. Aku cukup yakin manawa legalisasi sing ditemokake ing ijo iku apik lan sing kuning ala. Katemtuan layanan sing negesake manawa bisa ngeculake layanan sampeyan tanpa ana kabar, kanthi kabar cilik ... utawa bisa uga tetep jeneng domain sampeyan ajrih banget !!!

CATHETAN: Nalika mriksa istilah domain Google, katon nggunakake GoDaddy utawa eNom… nanging aku ora bisa ngerti endi utawa carane. Pambocoran Lengkap: Aku nggawe logo NoDaddy. Aku duwe pemasaran afiliasi karo Komisi Junction lan duwe wewenang ngirim pemasaran afiliasi kanggo Dotster lan GoDaddy. Nyatane, sampeyan bisa uga ndeleng salah sawijining iklan GoDaddy ing kaca iki! Aku ora bisa milih.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.