Apa aku bisa entuk dhuwit, Wikipedia?

wikipedia

Aku dudu kontributor gedhe Wikipedia. Nanging, biyen aku menehi sumbangan dhuwit kanggo yayasan kasebut lan nyumbang konten menyang situs kasebut. Aku seneng karo Wikipedia… Aku nggunakake kabeh wektu lan asring referensi ing blog. Wikipedia uga nulungi aku - ngasilake sawetara hit situsku lan Wikipedia nambah pangkat situsku liwat link bali menyang aku.

Yen sampeyan ndeleng, apa iki durung menehi kahanan sing kudu ditindakake? Aku wis menehi dhuwit lan konten Wikipedia. Minangka baline, dheweke menehi peringkat mesin telusuran sing luwih apik lan hit langsung.

saiki Wikipedia is nambah nofollow menyang kabeh tautan njaba. Sejatine nggawe referrer kunci ing blogku, mula ora bakal sangsi aku bakal kelangan mesin telusuran amarga keputusane.

Aku ngira ora bakal ngganggu aku, kajaba kita kabeh wis entuk bathi saka hubungan bisnis sadurunge. Wikipedia mung entuk peringkat mesin telusuran sing hebat amarga:

  • Wong nyumbang konten
  • Wong sing duwé pranala menyang konten kasebut

Dadi, iki pitakonan $ 10. Apa kita kabeh bisa entuk dhuwit, Wikipedia? Sampeyan ngganti hubungan bisnis karo kabeh kontributor tanpa takon dhisik. Mungkin sampeyan wis ora patut, maneh.

Kanggo para pamiarsa Pendhaftaran kirim sawetara dina kepungkur, sampeyan bakal ngerti yen BISA nambah rangking kanthi menehi komentar kanthi link bali menyang situs web. Aku wis dipateni nofollow ing blogku. Dadi komentar adoh! Nyedhiyakake sawetara konten sing apik lan entuk mupangat!

15 Komentar

  1. 1

    Apa sampeyan ndeleng Kampanye Andy Beal supaya wong "nofollow" ngubungake menyang Wikipedia? Kayane mung adil.

    Aku ora ngerti logika sing ana ing Wikipedia paling anyar iki. Intine link ing kaca Wikipedia yaiku ngrujuk situs sing artikel kasebut sumber kontene. Yen situs sing dirujuk ora bisa dipercaya cukup kanggo nduwe link normal, kenapa kudu dipercaya dadi referensi kanggo artikel? Aku ngerti yen nambah "nofollow" menyang tautan anyar nganti ngalami semacam kajian, nanging nambahake permanen menyang kabeh tautan sing metu kaya sing salah.

  2. 2
  3. 3

    Kabeh masalah nofollow pancen menarik. Kanthi ora duwe tag nofollow sampeyan promosi komentar, nanging uga promosi spamming (lan nggawe spam sing luwih efektif). Aku wis nemokake Akismet cukup efektif mula aku setuju karo apa sing ditindakake ...

    Minangka kanggo Wikipedia- mung kanggo muter pengacara setan- Aku ora yakin kabeh wong nganggep kasebut minangka hubungan menehi / njupuk, ing babagan finansial. Ya, ijol-ijolan informasi, nanging nggawe layanan gratis kaya ngono mesthi nggawe masarakat rame. Yen sampeyan nambah konten sing apik lan tautan sing cocog, mesthine ora apik, nanging pirang-pirang spammer sing dicegah dening Wikipedia sing nambah tag nofollow kasebut? Ditambah maneh, dhuwit sing sampeyan sumbangan biasane kanggo ndhukung situs sing digunakake kanggo informasi, dudu kickback; )

  4. 4

    Sampeyan nggawa poin sing apik, nanging aku ora ngerti apa statistik kanggo donator lan pamilik situs web sing duwe link ing wikipedia. Aku nganggep asor, nanging isih dadi titik sing apik, nanging ora prelu dipikirake - amarga kabeh keputusan anyar iki yaiku ngilangi promosi diri (dakkira sampeyan nambah link sampeyan dhewe menyang wikipedia?)

  5. 5
  6. 6

    Pitakonane tenan yaiku apa sing sampeyan sumbangan kanggo Wikipedia? Apa menehi backlinks menyang blog sampeyan utawa mbantu nggawe ensiklopedia? Yen sampeyan mbantah yen sumbangan sampeyan dikembalikan, Wikipedia bisa mbantah sing terakhir. Dheweke ora kewajiban ngrewangi rangking mesin telusuran, sanajan bonus kasebut mesthi apik.

    Sayang banget yen penyalahgunaan sistem nyebabake nofollow diterapake, nanging ora bisa ngganggu target Wikipedia.

  7. 7

    Kaping pisanan, matur nuwun kanggo mbusak nofollow saka blog sampeyan. Aku wis nindakake perkara sing padha karo aku.

    Kanthi nambahake nofollow ing Wikipedia, dheweke ora ngatasi masalah nanging mung gejala kasebut.

  8. 8

    Sampeyan menehi pitakon sing menarik. Aku kepengin weruh manawa Wikipedia kanthi sengaja milih ngetrapake fungsi iki sawise entuk sumbangan. Aku kira dheweke njupuk dhuwit lan mlayu.

  9. 9
  10. 10

    Aku rumangsa manawa tautan nofollow pungkasane (bisa uga wis rampung) menehi kontribusi kanggo rangking mesin telusuran.

    Coba pikirake apa tautan nofollow: Link gratis sing ora adil, tanpa spam lan greget PR ing Net. Mesin telusuran apa sing ana ing pikiran sing bener bakal nglirwakake informasi tambahan kasebut ing situs web sing penting.

    Aku yakin Google duwe pangkat nofollow rahasia kanggo kaca web 🙂

  11. 11
  12. 12

    Owahi ora ngetutake yaiku langkah sing mblusukake supaya wiki bisa ditindakake lan manawa dheweke nandhang sangsara ing asil nggawe konten minangka asil. Saliyane ora kabeh ala, sampeyan isih bisa entuk lalu lintas saka tautan.

  13. 13

    Aku bubar mlebu ing game blog, nalika wikipedia wis ngetrapake bab nofollow, mula aku ora kejawab prau kasebut. Nanging, aku kudu ujar manawa aku nyambung menyang artikel ing salah sawijining blog saka kaca wikipedia lan isih dadi kontributor utama lalu lintas.

    • 14

      OK Aku nyoba nggawe konsep tindakake / ora ngetutake iki, lan saiki aku entuk! Apa sampeyan ujar manawa ngirim artikel menyang Wiki kanthi tautan, google ora bakal ngetutake, nanging manungsa bakal? Ing pangertene organik, bisa dingerteni, amarga kita pengin dihargai dening manungsa! Dheweke de-menghargai robot, lan ningkatake nilai manungsa!

  14. 15

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.