Apa aku bisa blog babagan roti?

Roti Gandum Brownberry 12

Aku durung kelangan pikiranku.

Pancen, aku durung.

Wis pirang-pirang minggu, bisa uga pirang-pirang wulan, aku mikir babagan blog babagan roti. Ora mung roti wae ... nanging roti sing paling apik tenan sing dakkira nate mangan. Aku ora guyon. Ing supermarket sing ana 300 jinis roti ing rak, roti iki ora bisa ditemokake.

Iku Brownberry 12 Gandum.

Campuran khusus 12 biji dipanggang dadi roti sing enak kanthi mupangat gandum lan ora ana lemak trans. - saka situs web

Iki malah ora cedhak karo nggambarake. Iku alus ... nanging nganggo potongan-potongan cilik lan gandum. Nanging ora alus yen nangis utawa nemplek utawa liya-liyane. Roti panggang karo sithik butter lan apik banget. Coklat kaya soket… njaba njaba, ing njero alus lan enak. Saben cokotan duwe rasa anyar. Mmmmm

Kadhangkala aku nggawe sandwich sing apik ... kalkun, bayi, salad, tomat ... lan sawise mangan, aku nesu amarga kabeh bahan liyane ngrusak rasa roti kasebut.

Yen sampeyan kepengin tuku roti iki, ati-ati! Ana liyane impostor "12 Grain" ing rak kasebut. Dheweke malah rangkep padha ... nanging nyedhot! Eling gambare, elinga jenenge, tuku roti. Dipercaya kula

Yen sampeyan ngganggu postingan iki, nuwun sewu. Dheweke ora mbayar kula (sanajan aku bakal nampa roti). Aku bakal enggal bali menyang konten normal ... nanging saiki, aku bakal nggawa irisan roti Gandum Brownberry 12 ... dibakar… karo mentega.

9 Komentar

  1. 1

    Hmm, Pengaruh lan Otomatisasi - blog pemasaran lan teknologi; Posting subjek Brownberry 12 Gandum Roti. Yo kudu setuju karo Sean, ilang pikiran sampeyan.

    Ing cathetan liyane, sanajan aku durung nate nyoba roti tartamtu, minangka sebabe aku duwe mesin roti, lan sejatine nggunakake. Aku nggawe roti oatmeal madu kanthi nggunakake gandum, uga kerak pizza sing apik lan macem-macem.

    Oh bugger, aku lali ngganti tambalane, lan saiki kayane ora ngidini aku ngirim komentar iki, amarga ngandhani yen aku wis ngirim.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    … Hmm, apa sampeyan wis nyoba roti roti sing digawe seger saka roti cilik ing Jerman sisih kidul?
    Utawa baguette sing seger lan anget ing desa cilik ing Prancis?
    Sampeyan ora bakal tutul roti industri maneh sing wis kebungkus plastik.

  5. 5
  6. 6

    LOL… .Kulo seneng banget. Aku lagi nyoba golek resep sing cocog kanggo roti 12 gandum. Aku ora bisa nemokake sing hebat ing kene ing Nebraska. Sawise ngunjungi Kanada seminggu kepungkur lan nyoba roti 12 gandum Dempster… kita seneng banget. Dadi… .yen ana sing nemokake resep, tulung critakake. Matur nuwun! Nina

  7. 7
  8. 8

    Roti Gandum Brownberry 12 - Yen sampeyan ndeleng saiki babagan paket roti, kabeh fitur merek, Piranti Pandhuan Panganan Departemen Pertanian AS.

    Paket sing ora dikatutake yaiku sawetara roti luwih apik tinimbang sampeyan liyane. Dheweke uga ora ngandhani manawa sajian sing disaranake enem nganti sewelas iki mung sethithik: mung 1/2 tuwung pasta utawa beras utawa roti utawa irisan sing asor. Sampeyan bakal nggunakake papat sajian ing siji bagel saka Dunkin? Donat.

  9. 9

    "DouglasKarr.com didhukung dening WordPress lan Brownberry 12 Grain roti" 😀

    Pancen bakal goyang, tenan

    Doug, sampeyan bisa nulis babagan apa wae, kalebu roti (dudu aku bisa tuku jinis khusus iki saka omahku ;-) … Aku seneng kirim iki ...

    Terusake tulisan sing apik! 🙂

    (Kaping pisanan ngunjungi blog sampeyan)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.