CampaignAlyzer: Lacak lan Jalanake Kampanye Analytics

kampanjer

Nalika aku siyap mulang kursus ing Ngukur Media Sosial nganggo Web Analytics minggu iki, potongan latihan - maneh - nyedhiyakake para tamu informasi sing dibutuhake babagan cara menehi tag kampanye kanthi nggunakake web Analytics alat kaya Google Analytics. Aku meh mesthi deleng langsung menyang Pembuat URL kanggo Google Analytics - nanging pancen keprungu nalika ora sengaja alat kasebut gegayutan karo sakabehe Analytics Strategi.

Kampanye ora mung dipikirake nalika menehi link kanggo promosi konten, tawaran utawa acara. Sampeyan kudu ngrancang apa tag sing bakal ana, priksa manawa sampeyan ora duwe duplikasi, lan bisa ngawasi kanthi gampang. Iku mung pendapatku, nanging yen sampeyan mlebu ing Google Analytics lan menyang Bagian Kampanye, sampeyan kudu diwenehi antarmuka sing apik banget ing kana sing nampilake kampanye lan ngidini sampeyan nambah kampanye.

Iku mung apa KampanyeAlyzer wis tuntas. CampaignAlyzer nggampangake menehi tag kampanye. Sampeyan butuh sawetara menit kanggo nyiyapake kampanye anyar, lan sampeyan bisa miwiti nyopir lalu lintas sing relevan menyang situs web kanthi cara sing paling efisien. Iki minangka solusi tagging kampanye agnostik vendor - nggarap Google Analytics, Webtrends utawa Adobe SiteCatalyst (Omniture).

Fitur CampaignAlyzer:

  • Akses gampang - CampaignAlyzer minangka aplikasi adhedhasar web sing dadi platform repositori pusat ing ngendi organisasi bisa nyimpen nilai kampanye pemasaran ing sawijining basis data. Kanthi cara iki, agensi pemasaran lan pemasar digital ing organisasi bisa kolaborasi menehi tag ing macem-macem kampanye online lan offline, lan njamin konsistensi ing tag kampanye.
  • Laporan Saluran - CampaignAlyzer njamin konsistensi menehi tandha kanthi menehi model tag "cara" kanggo pangguna aplikasi. Pangguna kanthi gampang bisa ngrujuk nilai lan kampanye sadurunge minangka pandhuan mbesuk. CampaignAlyzer uga njamin laporan saluran sing resik kanthi matesi pangguna menyang medium sing wis ditemtokake kanggo menehi tag. Mung administrator sing duwe akses kanggo nyetel dhaptar saluran / medium.
  • Akses Berbasis Peran - CampaignAlyzer ngidini pamilik akun lan administrator kanthi gampang nyiyapake sawetara pangguna sing dipilih rencana lan menehi hak istimewa akses akun sing dikarepake. Pangguna minangka 1) administrator sing duwe akses lengkap menyang kabeh kampanye lan setelan akun 2) editor sing bisa nambah, mbusak lan nyunting kampanye 3) utawa pangguna mung maca sing bisa ndeleng laporan.
  • Annotations - Kanthi CampaignAlyzer, pangguna bisa nyathet kampanye kanggo referensi mbesuk lan njlentrehake pitakon babagan kampanye kasebut. Anotasi disimpen ing basis data, mula ana akses mbukak menyang kabeh informasi paling anyar babagan kampanye apa wae.
  • Kasus URL sing ditandhani - Parameter kampanye bisa dicampur karo kasus ndhuwur lan ngisor amarga konvensi penandaan tag sing ora konsisten. Iki bisa nyebabake kunjungan nyebar liwat macem-macem entri ing laporan sumber lalu lintas, sing nggawe analisis dadi luwih angel. CampaignAlyzer nyedhiyakake pilihan kanggo meksa kabeh parameter kampanye dadi cilik, nggabungake entri lan nggawe luwih gampang dilaporake lan dianalisis.
  • Manajemen Kampanye Akeh - Fitur canggih iki khusus migunani kanggo manajemen kampanye kanthi skala gedhe. Kanthi manajemen kampanye akeh, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah kampanye sing digawe nggunakake program liyane, kayata Microsoft Excel utawa Google Docs, lan ngimpor menyang CampaignAlyzer.
  • Data Ekspor - Organisasi bisa uga pengin nuduhake kampanye lan URL sing ditandhani karo agensi pemasaran pihak katelu, tanpa menehi akses menyang alat kasebut. CampaignAlyzer ngatasi masalah iki kanthi menehi platform kanggo ngekspor kampanye menyang Excel, CSV lan file sing dibatasi tab.
  • Model Atribusi - Sawetara organisasi luwih milih ngubungake konversi online menyang kampanye sing pertama, tinimbang sing paling anyar. Google Analytics, kanthi standar, ngubungake konversi menyang kampanye paling anyar. CampaignAlyzer nyedhiyakake pilihan kanggo nglacak panggunaan kanthi model apa wae. Yen model pelacakan tutul pertama luwih disenengi, CampaignAlyzer bakal nambah parameter query "utm_nooverride = 1" menyang pungkasan kabeh URL sing diwenehi tag.
  • URL Shortener - CampaignAlyzer nggunakake layanan pemendekan URL Google [goo.gl] kanggo enggo bareng lan distribusi URL sing gampang liwat media sosial lan saluran pemasaran liyane. Layanan iki nyedhiyakake pilihan nggunakake versi cendhak URL tujuan sing ditandhani.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.