IQ Kamera: Nggunakake Reality Augmented (AR) Kanggo Nggawe Coba Produk Virtual

Komposer Coba-Virtual: Kasunyatan Ditambah saka IQ Kamera

IQ Kamera, platform desain tanpa kode kanggo Augmented Reality (AR), wis diluncurake Komposer Coba-Virtual, alat desain canggih sing nggawe cepet lan gampang kanggo merek ing sektor kecantikan, hiburan, ritel, lan liya-liyane kanggo nggawe inovatif Coba Virtual sing adhedhasar AR pengalaman. Solusi anyar mbayangake perdagangan AR kanthi mbisakake merek kanggo digitalisasi produke kanthi akurasi lan realisme sejatine urip nalika nambah macem-macem elemen bermerek lan mekar unik sing narik kawigaten lan inspirasi konsumen liwat kamera. 

Nalika solusi liyane mbutuhake metode skrip intensif lan konfigurasi intensif utawa produksi lan pangembangan ekstensif, Komponer Virtual Coba-Kamera IQ Kamera nggawe gampang kanggo merek nggawe pengalaman pengalaman modern (AR) sing canggih lan disesuaikan kanthi skala ing sawetara wektu, kanthi ora dibutuhake coding. Alat kasebut nyedhiyakake macem-macem pilihan pangaturan dhewe sing menehi keluwesan merek kanthi gampang ngatur pengalaman AR kanthi paramèter tartamtu kayata warna, wujud, tekstur, finish, lan liya-liyane. Utawa dheweke mung bisa ngunggah model 3D dhewe, lan Komposer Coba-Virtual otomatis nerjemahake produk menyang kamera supaya bisa dilebokake ing kampanye apa wae. 

Duqu liyane teknologi coba-coba virtual, ing IQ Kamera, merek bisa nambah pengalaman Coba-Virtual kanthi macem-macem elemen grafis sing dirancang kanggo ngoptimalake keterlibatan, interaktivitas, lan pamisahan. Composer Virtual Coba-on dilengkapi perpustakaan template sing wis dirancang kanggo nggayuh tujuan bisnis tartamtu kaya nambah kesadaran babagan peluncuran produk, ndorong penjualan kanthi visualisasi lan aplikasi produk, ndhidhik pelanggan babagan cara nggunakake produke, lan liya-liyane. Merek bisa ngatur template pengalaman AR kasebut, lan malah ngrancang fitur interaktif dadi pengalaman kanthi nambah pemicu efek sing bakal muncul utawa tumindak sing kedadeyan nalika pemicu tartamtu, kayata pangguna sing mbukak cangkeme utawa nutul item. IQ Kamera banjur nggunakake pengalaman AR kanthi skala ing Facebook, Instagram, Snapchat, lan platform liyane, supaya pamirsa bisa mbukak kunci ekspresi kreatif nalika nyoba produk merek kanthi virtual. 

Rilis Kamera IQ paling anyar yaiku game-changer kanggo timku. UI anyar super intuisi lan fleksibel. Kemampuan kanggo nambah aset 3D lan dimanipulasi ing lingkungan 3D sing sejati, supaya bisa nindakake eksekusi kreatif menyang level sabanjure kanthi cepet lan gampang.

Doug Wick, Direktur Desain Konten ing Nestlé Purina Amerika Utara

Komposer Coba Virtual IQ Kamera

IQ Kamera nggawe merek bisa narik kawigaten para pamirsa lan adol produk kanthi virtual ing saben titik perjalanan lelungan pelanggan. Nggunakake platform desain tanpa kode kanggo perdagangan AR, para pemasar bisa ngowahi produk lan pesen merek dadi pengalaman kasunyatan sing ditambah kanggo nyoba-nyoba virtual lan kampanye konsumen ing sosial.

Komposer Coba Virtual IQ Kamera

Minangka tim global sing ngladeni merek internasional kayata Viacom, Atlantic Records, Nestle, EA, MAC Cosmetics, Away, lan liya-liyane, Camera IQ bisa digunakake ing industri kanggo ngubungi jutaan konsumen saben dina saben dinane.

Ora ana sangsi ing khasiat AR kanggo upaya virtual, nanging iku mung wiwitan sing bisa ditindakake AR kanggo nyedhaki merek lan pamirsa. AR ora mung bisa nggayuh perdagangan sosial kanthi ngewangi konsumen mbayangake produk, nanging bisa nggawe interaksi karo merek kanthi cara anyar kanthi tumindak nggawe. Nalika merek nikah karo utilitas lan nyenengake AR, mula dheweke nemu pengaruh paling gedhe kanggo ROI: tingkat keterlibatan mundhak, lan kemungkinan konversi nambah 250%. Kita ngluncurake Komposer Coba-Virtual kanggo mbantu merek nyepetake strategi perdagangan, nyuda alangan pangembangan, lan nggawe gampang banget nggawe pengalaman AR sing praktis lan narik kawigaten. Saiki merek apa wae sing bisa dadi pencipta AR!

Allison Ferenci, CEO lan pendiri bareng IQ Kamera

Kanggo ngrayakake peluncuran produk Virtual try-On sing anyar, Camera IQ wis kerja sama karo para seniman dandanan lan pemenang penghargaan sing menang David Lopez, Keita Moore, Doniella Davy, Lan Erin Parsons kanggo nggawe tampilan dandanan digital sing niru seni riasan tradisional. Merek kecantikan bisa nguatake pamirsa kanggo nyoba kombinasi lipstik, blush, eyeshadow, eyeliner, eyelashes, utawa aksesoris, kabeh duwe warna, wujud, tekstur, finish, lan unsur-unsur hiper-realistis, lan unsur liyane sing cocog karo produk nyata.

Merek ritel bisa gampang nggawe digital babagan produk fisik kanggo nggawe pengalaman sing ngidini konsumen mbayangake kepiye produke katon ing kasunyatan, utawa merek musik bisa ngidini para penggemar nggawe tampilan tanda tangan seniman saka sampul video utawa album. Ruang lingkup pengalaman Coba-Virtual sing bisa dibangun ing Komposer Kamera IQ praktis tanpa wates.

Coba AR IQ Kamera Nyuwun Demo a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.