Pelacak Panggil Panganggone Pangukuran Kampanye

nelusuri telpon

Riset dening Google ngandhakake 80% saka pelanggan sing ngunjungi situs web preduli saka komputer, telpon pinter utawa tablet luwih seneng telpon tinimbang email utawa formulir online minangka tumindak sabanjure. Kajaba iku, 65% pangguna smartphone ngakses internet saben dinane lan 94% wong nggunakake riset produk utawa layanan, nanging mung 28% sing bisa tuku liwat piranti sing padha.

Apa tegese para pemasar yaiku Analytics data ora lengkap lan timbal bisa uga disebabake amarga aktivitas merek tinimbang investasi ing pemasaran online sing digawe. Solusi kanggo nggedhekake ngasilake dolar marketing bisa uga ana ing pelacakan telpon sing ngidini sampeyan nemtokake rute digital sing tepat sing ditindakake pelanggan supaya bisa tekan titik penjualan.

Ana sawetara cara kanggo ngetrapake pelacakan telpon. Salah sawijining cara sederhana yaiku ganti nomer telpon adhedhasar sumber sing dirujuk saka kaca kasebut Kita pancen ngirim skrip sing dikembangake kanggo nindakake iki. Kanggo miwiti, disaranake klien supaya entuk nomer telpon kanggo telusuran, siji kanggo sosial, lan siji kanggo ngrujuk situs supaya bisa miwiti usaha ngetung miturut kategori. Cara liya yaiku langganan lan nggabungake layanan profesional - sing umume kalebu log acara ing konvensional sampeyan Analytics Aplikasi.

Layanan nelusuri telpon nglumpukake informasi saka macem-macem sumber, kalebu pemasaran mesin telusuran, kampanye AdWords lan liya-liyane lan ngubungake menyang data telpon kanggo nglacak rute sing bakal ditindakake calon pelanggan. Iki nyedhiyakake macem-macem informasi babagan latar mburi demografi pelanggan, kalebu kepiye ngerti babagan produk utawa bisnis. Kanthi informasi kasebut, pemasaran sing ditarget, sing ngidini ngoptimalake pangasilan saben dolar sing diinvestasikan ing pemasaran, dadi potongan kue.

DialogTech minangka salah sawijining layanan, kanthi integrasi kanggo Hubspot, Google Analytics, lan macem-macem platform liyane. Dheweke duwe API sing kuat. Pemain liyane ing pasar yaiku Saman, Interaktif Abad lan LogMyCalls.

Nalika prospek nelpon bisnis, layanan pelacak telpon nglumpukake data sing kasedhiya kanggo nemtokake manawa panelpon nelpon sawise ndeleng iklan digital sing mbayar, dhaptar mesin telusuran organik, utawa saka Facebook. Dheweke nganakake analisis nganti tingkat detail paling tithik, kalebu tembung kunci tartamtu sing diketik dadi mesin telusuran, nalika panelpon ndeleng pariwara kasebut, apa panggilan kasebut saka landline utawa seluler, lan liya-liyane. Data kasebut malah dikirim menyang Analytics ing sawetara kasus. Data kasebut nyedhiyakake gambaran sing efektif babagan efektifitas saben dolar pemasaran sing diinvestasikan, lan ngidini sampeyan nyetel anggaran lan strategi pemasaran sing cocog.

3 Komentar

  1. 1

    Hey Doug!

    Iki minangka potongan sing apik lan argumen sing kuat kanggo pelacakan telpon. Ing Century Interactive, kita bakal setuju 🙂

    Cukup asring, pemasar ora entuk kredit sing pantes. Obrolan antarane pemasar lan klien kadhangkala kaya mangkene:

    Klien: "Dadi sampeyan nuntun aku 20 klik liwat AdWords wingi nanging aku ngerti yen telponku ora muni lan aku ora entuk bisnis. Kok aku mbayar maneh?”

    Pemasar: "Enteni ngenteni! Aku ngerti sampeyan nampa sawetara ndadékaké anget saka klik! bener? Aku ngarep-arep?”

    Apa yen pemasar bisa ngomong:

    "Aku ngirim sampeyan 20 klik lan teka saka 4 tembung kunci iki. 13 saka klik kasebut nyebabake telpon lan 7 sing dodolan gedhe! Ora percoyo aku? Ayo padha ngrungokake telpon sing direkam, aku bakal nuduhake apa sing dakkarepake.

    Saben telpon nyritakake crita sing pantes dicritakake. 

    - Mike Haeg

  2. 2

    Blog sing apik babagan pelacakan Telpon lan pancen duwe akeh keuntungan.

    Iki minangka dhaptar keuntungan sing bubar dakgabungake sing bisa mbantu sapa wae sing maca iki ngerti kepiye pelacakan telpon penting kanggo para pemasar sing ngukur kampanye lan offline.

    Ukur kampanye marketing saka klik kanggo nelpon - nyadari yen ana link sing ilang nalika mung ngukur kunjungan situs web

    Jalur pengunjung bisa dideleng liwat situs web sing ngenali titik telpon sing tepat

     Nomer unik kanggo saben pengunjung unik

    Lacak tembung kunci tanpa wates

     mbandhingake telpon karo dodolan kanggo ngenali tembung kunci sing bener-bener ngasilake dodolan

     Integrasi Google™ menehi kemampuan kanggo nggabungake data telpon menyang Google Analytics™ supaya klik bisa dibandhingake karo volume telpon. 

      Ora ana hardware sing kudu diinstal, mung ngakses sistem pelaporan berbasis awan 24/7 liwat login online.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.