Pelacak Panggil Panganggone Pangukuran Kampanye

nelusuri telpon

Riset dening Google ngandhakake 80% saka pelanggan sing ngunjungi situs web preduli saka komputer, telpon pinter utawa tablet luwih seneng telpon tinimbang email utawa formulir online minangka tumindak sabanjure. Kajaba iku, 65% pangguna smartphone ngakses internet saben dinane lan 94% wong nggunakake riset produk utawa layanan, nanging mung 28% sing bisa tuku liwat piranti sing padha.

Apa tegese para pemasar yaiku Analytics data ora lengkap lan timbal bisa uga disebabake amarga aktivitas merek tinimbang investasi ing pemasaran online sing digawe. Solusi kanggo nggedhekake ngasilake dolar marketing bisa uga ana ing pelacakan telpon sing ngidini sampeyan nemtokake rute digital sing tepat sing ditindakake pelanggan supaya bisa tekan titik penjualan.

Ana sawetara cara kanggo ngetrapake pelacakan telpon. Salah sawijining cara sederhana yaiku ganti nomer telpon adhedhasar sumber sing dirujuk saka kaca kasebut Kita pancen ngirim skrip sing dikembangake kanggo nindakake iki. Kanggo miwiti, disaranake klien supaya entuk nomer telpon kanggo telusuran, siji kanggo sosial, lan siji kanggo ngrujuk situs supaya bisa miwiti usaha ngetung miturut kategori. Cara liya yaiku langganan lan nggabungake layanan profesional - sing umume kalebu log acara ing konvensional sampeyan Analytics Aplikasi.

Layanan nelusuri telpon nglumpukake informasi saka macem-macem sumber, kalebu pemasaran mesin telusuran, kampanye AdWords lan liya-liyane lan ngubungake menyang data telpon kanggo nglacak rute sing bakal ditindakake calon pelanggan. Iki nyedhiyakake macem-macem informasi babagan latar mburi demografi pelanggan, kalebu kepiye ngerti babagan produk utawa bisnis. Kanthi informasi kasebut, pemasaran sing ditarget, sing ngidini ngoptimalake pangasilan saben dolar sing diinvestasikan ing pemasaran, dadi potongan kue.

DialogTech minangka salah sawijining layanan, kanthi integrasi kanggo Hubspot, Google Analytics, lan macem-macem platform liyane. Dheweke duwe API sing kuat. Pemain liyane ing pasar yaiku Saman, Interaktif Abad lan LogMyCalls.

Nalika prospek nelpon bisnis, layanan pelacak telpon nglumpukake data sing kasedhiya kanggo nemtokake manawa panelpon nelpon sawise ndeleng iklan digital sing mbayar, dhaptar mesin telusuran organik, utawa saka Facebook. Dheweke nganakake analisis nganti tingkat detail paling tithik, kalebu tembung kunci tartamtu sing diketik dadi mesin telusuran, nalika panelpon ndeleng pariwara kasebut, apa panggilan kasebut saka landline utawa seluler, lan liya-liyane. Data kasebut malah dikirim menyang Analytics ing sawetara kasus. Data kasebut nyedhiyakake gambaran sing efektif babagan efektifitas saben dolar pemasaran sing diinvestasikan, lan ngidini sampeyan nyetel anggaran lan strategi pemasaran sing cocog.

3 Komentar

  1. 1

    Hei Doug!

    Iki minangka argumen sing apik lan apik kanggo nelusuri telpon. Ing Century Interactive, kita bakal setuju 🙂

    Wis asring, para pemasar ora entuk kredit sing pantes. Obrolan antarane pemasar lan klien kadhang kaya mangkene:

    Klien: "Dadi sampeyan wingi 20 klik liwat AdWords wingi, nanging aku ngerti manawa telponku ora muni lan ora duwe usaha. Napa aku mbayar sampeyan maneh? ”

    Marketer: “Ngenteni ngenteni ngenteni! Aku ngerti sampeyan nampa sawetara petunjuk anget saka klik! Leres? Muga-muga? ”

    Apa yen pemasar bisa ujar:

    "Aku ngeterake 20 klik lan asale saka 4 tembung kunci kasebut. 13 saka klik kasebut nyebabake telpon lan 7 wong iku adol gedhe! Aja percaya karo aku? Ayo dirungokake telpon telpon sing direkam, aku bakal nuduhake apa maksudku. ”

    Saben telpon nyritakake crita sing pantes dicritakake. 

    - Mike Haeg

  2. 2

    Blog sing apik babagan pelacakan Telpon lan pancen duwe akeh mupangat.

    Mangkene dhaptar mupangat sing aku bubar nggabungake sing bisa mbantu sapa wae sing maca babagan ngerti pentinge pelacakan telpon kanggo para pemasar sing ngukur kampanye aktif lan offline.

    Ukur kampanye pemasaran saka klik kanggo nelpon - sadhar yen ana link sing ilang nalika mung ngukur kunjungan situs web

    Jalur pengunjung bisa dideleng liwat situs web sing ngenali telpon sing tepat

     Nomer unik kanggo saben pengunjung unik

    Lacak tembung kunci tanpa wates

     mbandhingake telpon karo sales kanggo ngenali tembung kunci sing pancen bisa ngasilake penjualan

     Integrasi Google ™ menehi kemampuan nggabungake data telpon menyang Google Analytics ™ supaya klik bisa dibandhingake karo volume telpon. 

      Ora ana hardware sing pengin diinstal, cukup akses menyang sistem pelaporan adhedhasar cloud 24/7 liwat login online.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.