7 Alasan kanggo Nindakake Pelacakan Telpon lan Analytics

analitik telpon mlebu

Pengunjung nemokake situs sampeyan nggunakake tembung kunci umum ing industri sampeyan. Dheweke mlebu ing kaca ngarep liwat smartphone, mbukak kaca ngarep, lan kanthi cepet nemokake nomer telpon bisnis sampeyan. Ing nomer wis disambung kanthi bener nelpon kanthi otomatis nalika ngeklik nomer telpon. Prospek ngomong karo tim mlebu bakat sing nutup kanthi cepet.

Nanging, iki dudu warta sing apik. Nomer telpon sampeyan yaiku kode hard ing cithakan web sampeyan. Asile, sampeyan ora ngerti saka ngendi pengunjung lan kampanye apa, yen ana, kanggo ngubungake adol sing ditutup. Yen sampeyan wis ngetrapake solusi nelusuri telpon, sampeyan bakal duwe crita sing beda. Pangguna mesthi mlebu ing situs sampeyan lan nomer telpon anyar bakal digawe kanthi dinamis adhedhasar tembung kunci ing kampanye telusuran. Wong kasebut bakal nelpon nomer kasebut, telpon mesthi didaftarkan ing telpon Analytics, lan adol kasebut kudune dianggep bener karo tembung kunci lan kampanye telusuran.

Nalika iki minangka kemewahan opsional kanggo perusahaan perusahaan taun kepungkur, nelusuri nelpon lan Analytics saiki dadi solusi sing terjangkau. Komponasi biaya kanthi prilaku smartphone - sing saya rame - lan saiki wayahe sampeyan nggunakake teknologi iki! Aja percaya karo aku? Mangkene 7 statistik kritis sing ndhukung adopsi nelusuri telpon:

  • Wutah telusuran seluler diprakirake ngasilake 73 milyar panggilan menyang bisnis ing taun 2018
  • 61% responden survey ujar klik-kanggo-telpon tombol ing tahap tuku blanja
  • 70% panelusur seluler nggunakake klik-kanggo-telpon kanggo nyambung karo bisnis langsung asil panelusuran
  • 79% pangguna smartphone digunakake telusuran lokal, 89% sepisan seminggu, 58% paling ora saben dina
  • 57% wong nelpon amarga pengin ngobrol karo a wong nyata
  • Bisnis wis entuk 19% munggah volume telpon taun liwat taun
  • Inbound telpon ngonversi 10-15 kali luwih akeh tinimbang web

As CallRail sijine, prospek sampeyan wis ana ing telpon. Pitakonane yaiku apa dheweke nelpon sampeyan utawa ora uga sampeyan nelusuri.

Adopsi Ponsel

Pengungkapan: Aku afiliasi saka CallRail

One comment

  1. 1

    Sawise maca artikel iki, kabeh dadi jelas :) Matur nuwun kanggo artikel kasebut. Statistik kasebut apik banget, lan sanajan sampeyan ora ngerti babagan pelacakan telpon, sampeyan bakal mikir babagan mupangate. Callrail kayane minangka keputusan sing apik, lan ana panyedhiya liyane kayata Avidtrack, Ringostat, Dialogtech.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.