Kudu lan Aja Nggawe Tindakan sing Sukses

praktik paling apik kanggo tumindak

Wong ing Litmus nggabungake inforgraphic iki ing Apa sing kudu ditindakake lan aja nganti tumindak sing sukses (CTA). Nanging ora mung ditrapake kanggo pemasaran email. CTA sing gedhe angel dituku ing web - nanging dibutuhake! Yen sampeyan pengin nyedhiyakake dalan kanggo keterlibatan kanggo para sing maca, sampeyan kudu tumindak cepet!

Saka Infographic: Nalika nggunakake email kanggo komunikasi karo sing maca, ana macem-macem cara kanggo melu lan menehi inspirasi. Citra, teks, tawaran, diagram, lan tautan mbantu mbedakake kampanye lan narik minat para pelanggan, nanging supaya mbukak email sampeyan mung sepele. Langkah sabanjure yaiku inspirasi tumindak liwat ajakan tumindak sing kuat lan kuat (CTA). Yen wis wayahe ngrencanakake kampanye sabanjure, tututi tips iki kanggo nggabungake CTA sing menehi inspirasi tumindak menyang email kanthi cara sing bener (lan aja nganti cara sing salah).

telpon menyang tumindak 940x2797

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.