Sistem Nelpon Hibrid Interaksi = Apik tenan

teknologi telpon

Dina Senen, aku duwe kesempatan kanggo tur Interaksi, rungokake lan sinaoni sisteme, lan gunakake demonstrasi lengkap Hey Otto - sistem konferensi swara lan web sing nggunakake teknologi Interaksi ing mburi.

Perusahaan sing duwe pusat telpon gedhe mlebu ing rong dalan, kanthi sistem pangenalan wicara otomatis (ASR) utawa nggunakake ruangane pamrentah pusat panggilan sing larang. Telpon khas kanggo IVR iku frustasi, lan wektu ngenteni para petugas biasane ora nyenengake. Kencing hewan peliharaan pribadiku yaiku nalika aku nelpon sistem, aku kudu nelpon nomer rekeningku, banjur perwakilan dhukungan pelanggan (CSR) njaluk aku mbaleni nalika pungkasane dak telepon ing telpon.

Interaksi

Interaksi minangka sistem hibrida sing efektif banget. Yen ASR ora ngerti wangsulan, mula bakal dituju menyang Analis Intent. Iki minangka profesional sing ngatur sawetara akun sing entuk ucapan sing ora bisa dingerteni sistem kasebut. Asil pungkasan minangka pengalaman sing cepet banget kanggo para pelanggan! Tinimbang sampeyan mbaleni kaping 3 banjur gagal supaya sampeyan ditahan… Analis Intis ngrungokake pesen lan ngarahake.

Aku ora bisa menehi rincian, nanging sistem nuntun lan manajemen kanggo Analis Intent bakal ngganggu sampeyan. Efisien, duwe kir konfirmasi, uga menehi wektu respon cepet. Pusat telpon bisa digunakake kanthi sawetara sumber daya lan ngolah panggilan kanthi luwih akeh ... nalika njamin akurasi lan nambah kepuasan pelanggan. Klik liwat yen ora weruh Hei video Otto.

 

Hei Otto minangka aplikasi integral swara, web lan iPhone kanthi interaksi sing kuat. Deleng video kasebut kanggo sawetara opsi canggih ing Hei Otto, kayata Otto nelpon pamiarso utawa mindhah telpon konferensi sampeyan saka telpon menyang telpon liyane - tanpa para pamiarsa nate ngerti!

4 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Aku ora mikir yen nggumunake sistem interaksi. Interaksi minangka upaya kuantum maju ing teknologi call center lan proses campuran teknologi manungsa & teknologi. Perusahaan apa wae sing duwe pusat panggilan gedhe kudu njelajah nggunakake sistem iki.

    Adam

  2. 2

    Aku wis ngalami teknologi Interaksi sadurunge (HotBox pizza pancen nggawe aku pertama kaline nggunakake), nanging konferensi kaya aplikasi apik tenan kanggo pengalaman pangguna sing apik tenan. Ora ana UI kaya swarane manungsa!

  3. 3

    Aku wis nemoni sistem interaksi sadurunge, HotBox pizza pancen nggawe aku pertama kaline nggunakake, nanging konferensi kaya aplikasi sing apik banget kanggo pengalaman pangguna sing apik tenan. Aku bakal nggunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.