Calendly: Penjadwal Rapat Online Sampeyan

calendhely

Nalika Blackberry nguntal Tungle banjur rampung, aku pancen kuciwa. Pancen gampang banget, wong-wong kudu gawe jadwal rapat karo aku kanthi platform. Aku menehi Timetrade lunga nanging mbingungake… kanggo aku lan wong sing pengin dijadwalake rapat.

Minggu kepungkur, Jeb Banner saka Cilik ngirimi aku URL kanggo gawe jadwal rapat lan aku langsung tresna ... platform diarani Calendly lan wani aku ujar manawa luwih apik tinimbang Tungle!

Mangkene kaya sing katon Calendly:

kurang ajar

Kalender ngidini sampeyan ngatur acara lan integrasi karo Kalender Google lan para undhangan bisa kanthi gampang nambah acara sing dijadwalake ing tanggalan Google, Outlook utawa iCal.

Klik jinis acara lan sampeyan bisa milih opsi wektu:

pilih-pilih

Sampeyan ngidini sampeyan buffer sadurunge lan sawise lan malah otomatis ngelingake para pamiarsa. Salah sawijining fitur favorit platform yaiku saben jinis acara duwe URL khusus! Dadi - nalika aku pengin ngirim undhangan menyang pelanggan kanggo tinjauan audit utawa dina konsultasi - aku bisa langsung ngirim menyang jinis acara.

Persiyapan Tipe Acara kanthi Calendly:

persiyapan acara-acara-tanggalan