Calendly: Penjadwal Rapat Online Sampeyan

calendly

Nalika Blackberry nguntal Tungle banjur rampung, aku pancen kuciwa. Pancen gampang banget, wong-wong kudu gawe jadwal rapat karo aku kanthi platform. Aku menehi Timetrade lunga nanging mbingungake… kanggo aku lan wong sing pengin dijadwalake rapat.

Minggu kepungkur, Jeb Banner saka Cilik ngirimi aku URL kanggo gawe jadwal rapat lan aku langsung tresna ... platform diarani Calendly lan wani aku ujar manawa luwih apik tinimbang Tungle!

Mangkene kaya sing katon Calendly:

kurang ajar

Kalender ngidini sampeyan ngatur acara lan integrasi karo Kalender Google lan para undhangan bisa kanthi gampang nambah acara sing dijadwalake ing tanggalan Google, Outlook utawa iCal.

Klik jinis acara lan sampeyan bisa milih opsi wektu:

pilih-pilih

Sampeyan ngidini sampeyan buffer sadurunge lan sawise lan malah otomatis ngelingake para pamiarsa. Salah sawijining fitur favorit platform yaiku saben jinis acara duwe URL khusus! Dadi - nalika aku pengin ngirim undhangan menyang pelanggan kanggo tinjauan audit utawa dina konsultasi - aku bisa langsung ngirim menyang jinis acara.

Persiyapan Tipe Acara kanthi Calendly:

persiyapan acara-acara-tanggalan

11 Komentar

  1. 1

    OMG! Matur nuwun kanggo nuduhake Doug iki! Aku uga seneng sampeyan tresna marang Tungle lan aku elinga nalika ngrusak sirah pirang-pirang dina kepingin weruh kenapa dijupuk. Aku wis ndhaptar lan dadi akrab karo dheweke.

  2. 3

    Doug matur nuwun kanggo nuduhake. Tungle minangka perkara sing paling disenengi kanggo masarakat ing pesta lan acara jejaring, banjur ngilangi ora bakal diganti. Muga-muga pengganti sing apik banget iki tetep ana. Aku yakin ana kebutuhan sing kurang kanggo klompok dhukungan "Aku ilang tanpa Tungle".

    • 4

      @greg_allbright: disqus arang banget aku nesu ing aplikasi gratis sing ilang… nanging dakkira nalika sedhih suwene rong taun kepungkur. Aku yakin Calendly pancen luwih becik, sanajan!

  3. 5

    Ana sawetara barang ing antarmuka acara iki. Cara sing apik kanggo nggawe lan ngirim acara. Url sing disesuaikan minangka bagean sing apik. Aku wis nggawe antarmuka entri acara lan tanggalan khusus kanggo salah sawijining klien, nanging ora katon apik kaya UI iki. Kerja sing apik.

  4. 6

    Aku durung nggunakake Clendly nanging aku mikir Tungle luwih gampang dioperasikake, amarga aku ndeleng gambar asli seko ing ndhuwur. Katon ora grapyak pangguna. Utawa aku kudu menehi komentar sawise nggunakake! 🙂

    • 7

      Mesthi wae dijupuk. Gampang banget. Nyatane, aku yakin manawa bisa ngatur dalan acara dadi gampang banget yen para wong jadwal karo sampeyan. Aku wis nggunakake minggu iki lan ora ana keluhan siji!

  5. 8

    matur nuwun kanggo nuduhake Doug. Aku seneng app lan wis pirang-pirang minggu nggunakake. Bisa banget. Bungah ndeleng wong liya sing lagi mlumpat. Aku uga penggemar Tungle sing gedhe banget lan ora bisa ndeleng manawa dheweke ora ana. Pengin Calendly teka udakara setaun kepungkur. Muga-muga tetep.

  6. 10

    Hai Doug. Apa ana cara kanggo nggabungake pembayaran utawa sampeyan nglumpukake pembayaran kanthi cara sing beda, banjur ngirim tautan kanthi kalender?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.