Etung utawa Pitakonan Jarak Lingkaran Gedhe Antarane Titik Lintang lan Bujur Nggunakake Formula Haversine (Conto PHP, Python, MySQL, MSSQL)

Formula Haversine - Jarak Lingkaran Gedhe - PHP, Python, MySQL

Sasi iki aku wis program ing PHP lan MySQL babagan GIS. Ngeling-eling ing jaring, aku pancen angel golek sawetara Petungan geografis kanggo nggoleki jarak antarane rong lokasi mula aku pengin nuduhake ing kene.

Peta Penerbangan Eropa Kanthi Jarak Lingkaran Gedhe

Cara sederhana kanggo ngetung jarak antarane rong poin yaiku nggunakake formula Pythagoras kanggo ngetung hypotenuse segitiga (A² + B² = C²). Iki dikenal minangka Jarak Euclidean.

Iku wiwitan sing apik nanging ora cocog karo Geografi amarga jarak antarane garis garis lintang lan garis bujur ora padha jarak pisah. Nalika sampeyan nyedhaki khatulistiwa, garis garis lintang saya adoh. Yen sampeyan nggunakake sawetara persamaan triangulasi sederhana, bisa ngukur jarak kanthi akurat ing sak lokasi lan pancen salah ing papan liyane, amarga lengkungan Bumi.

Jarak Lingkaran Gedhe

Rute sing lelungan adoh ing saindenging Bumi dikenal minangka Jarak Lingkaran Gedhe. Yaiku… jarak paling cedhak antarane rong titik ing bal beda karo titik ing peta datar. Gabung karo kasunyatan manawa garis lintang lan garis bujur ora padha… lan sampeyan duwe pitungan sing angel.

Mangkene panjelasan video sing hebat babagan cara kerjane Great Circles.

Formula Haversine

Jarak nggunakake lengkungan Bumi tergabung ing Formula haversine, sing nggunakake trigonometri kanggo ngidini kelengkungan bumi. Nalika sampeyan nemokake jarak antarane 2 panggonan ing bumi (nalika mabur kluruk), garis lurus pancen busur.

Iki ditrapake kanggo penerbangan udhara - apa sampeyan nate ndeleng peta penerbangan sing sejatine lan ngerteni manawa ana gandhengane? Iku amarga luwih cendhek mabur ing lengkungan antarane rong poin tinimbang langsung menyang lokasi.

PHP: Ngetung Jarak Antarane 2 Poin Lintang lan Bujur

Punika rumus PHP kanggo ngitung jarak antarane rong titik (bebarengan karo konversi Mile vs Kilometer) dibunderaké dadi rong panggonan desimal.

function getDistanceBetweenPointsNew($latitude1, $longitude1, $latitude2, $longitude2, $unit = 'miles') {
  $theta = $longitude1 - $longitude2; 
  $distance = (sin(deg2rad($latitude1)) * sin(deg2rad($latitude2))) + (cos(deg2rad($latitude1)) * cos(deg2rad($latitude2)) * cos(deg2rad($theta))); 
  $distance = acos($distance); 
  $distance = rad2deg($distance); 
  $distance = $distance * 60 * 1.1515; 
  switch($unit) { 
    case 'miles': 
      break; 
    case 'kilometers' : 
      $distance = $distance * 1.609344; 
  } 
  return (round($distance,2)); 
}

Variabel kasebut yaiku:

  • $Latitude1 – variabel kanggo garis lintang lokasi pisanan sampeyan.
  • $Bujur1 – variabel kanggo bujur lokasi pisanan sampeyan
  • $Latitude2 – variabel kanggo garis lintang lokasi kapindho sampeyan.
  • $Bujur2 – variabel kanggo longitude lokasi kapindho.
  • $unit – kang standar ewu. Iki bisa dianyari utawa liwati minangka kilometer.

Python: Ngitung Jarak Antarane 2 Titik Lintang lan Bujur

Oalah, iki rumus Python kanggo ngitung jarak antarane rong titik (bebarengan karo konversi Mile vs Kilometer) dibunderaké dadi rong panggonan desimal. Kredit kanggo anakku, Bill Karr sing dadi Ilmuwan Data OpenINSIGHTS, kanggo kode.

from numpy import sin, cos, arccos, pi, round

def rad2deg(radians):
    degrees = radians * 180 / pi
    return degrees

def deg2rad(degrees):
    radians = degrees * pi / 180
    return radians

def getDistanceBetweenPointsNew(latitude1, longitude1, latitude2, longitude2, unit = 'miles'):
    
    theta = longitude1 - longitude2
    
    distance = 60 * 1.1515 * rad2deg(
        arccos(
            (sin(deg2rad(latitude1)) * sin(deg2rad(latitude2))) + 
            (cos(deg2rad(latitude1)) * cos(deg2rad(latitude2)) * cos(deg2rad(theta)))
        )
    )
    
    if unit == 'miles':
        return round(distance, 2)
    if unit == 'kilometers':
        return round(distance * 1.609344, 2)

Variabel kasebut yaiku:

  • garis lintang1 – variabel kanggo lokasi pisanan sampeyan garis lintang.
  • bujur 1 – variabel kanggo lokasi pisanan sampeyan bujur
  • garis lintang2 – variabel kanggo lokasi kapindho kang garis lintang.
  • bujur 2 – variabel kanggo lokasi kapindho kang bujur.
  • unit – kang standar ewu. Iki bisa dianyari utawa liwati minangka kilometer.

MySQL: Njupuk Kabeh Cathetan Ing Kisaran Kanthi Ngitung Jarak Ing Miles Nggunakake Latitude lan Longitude

Sampeyan uga bisa nggunakake SQL kanggo nindakake pitungan kanggo nemokake kabeh cathetan ing jarak tartamtu. Ing conto iki, aku bakal takon MyTable ing MySQL kanggo nemokake kabeh cathetan sing kurang saka utawa padha karo jarak $ variabel (ing Mil) menyang lokasi ing $ lintang lan $ bujur:

Pitakon kanggo njupuk kabeh cathetan ing tartamtu kadohan kanthi ngitung jarak mil ing antarane rong titik lintang lan garis bujur yaiku:

$query = "SELECT *, (((acos(sin((".$latitude."*pi()/180)) * sin((`latitude`*pi()/180)) + cos((".$latitude."*pi()/180)) * cos((`latitude`*pi()/180)) * cos(((".$longitude."- `longitude`)*pi()/180)))) * 180/pi()) * 60 * 1.1515) as distance FROM `table` WHERE distance <= ".$distance."

Sampeyan kudu ngatur iki:

  • $ bujur - iki minangka variabel PHP ing endi aku nuduhake garis bujur saka titik kasebut.
  • $ garis lintang - iki minangka variabel PHP ing endi aku nuduhake garis bujur saka titik kasebut.
  • $ kadohan - iki jarak sing sampeyan pengin nemokake kabeh cathetan kurang utawa padha.
  • Tabel - iki tabel… sampeyan bakal pengin ngganti sing nganggo jeneng tabel.
  • garis lintang - iki lapangan garis lintang sampeyan.
  • bujur - iki lapangan bawahan sampeyan.

MySQL: Njupuk Kabeh Cathetan Ing Kisaran Kanthi Ngitung Jarak Ing Kilometer Nggunakake Latitude lan Bujur

Lan iki pitakon SQL nggunakake kilometer ing MySQL:

$query = "SELECT *, (((acos(sin((".$latitude."*pi()/180)) * sin((`latitude`*pi()/180)) + cos((".$latitude."*pi()/180)) * cos((`latitude`*pi()/180)) * cos(((".$longitude."- `longitude`) * pi()/180)))) * 180/pi()) * 60 * 1.1515 * 1.609344) as distance FROM `table` WHERE distance <= ".$distance."

Sampeyan kudu ngatur iki:

  • $ bujur - iki minangka variabel PHP ing endi aku nuduhake garis bujur saka titik kasebut.
  • $ garis lintang - iki minangka variabel PHP ing endi aku nuduhake garis bujur saka titik kasebut.
  • $ kadohan - iki jarak sing sampeyan pengin nemokake kabeh cathetan kurang utawa padha.
  • Tabel - iki tabel… sampeyan bakal pengin ngganti sing nganggo jeneng tabel.
  • garis lintang - iki lapangan garis lintang sampeyan.
  • bujur - iki lapangan bawahan sampeyan.

Kode iki digunakake ing platform pemetaan perusahaan sing digunakake kanggo toko ritel kanthi luwih saka 1,000 lokasi ing Amerika Utara lan bisa digunakake kanthi apik.

Microsoft SQL Server Jarak Geografis: STDistance

Yen sampeyan nggunakake Microsoft SQL Server, dheweke nawakake fungsi dhewe, Jarak ST kanggo ngitung jarak antarane rong titik nggunakake jinis data Geografi.

DECLARE @g geography;  
DECLARE @h geography;  
SET @g = geography::STGeomFromText('LINESTRING(-122.360 47.656, -122.343 47.656)', 4326);  
SET @h = geography::STGeomFromText('POINT(-122.34900 47.65100)', 4326);  
SELECT @g.STDistance(@h);  

Topi tip kanggo Manash Sahoo, VP lan Arsitek saka Highbridge.

77 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake. Iki minangka salinan lan tempel sing gampang lan kerjane apik. Sampeyan wis nylametake aku akeh wektu.
    FYI kanggo sapa wae sing porting menyang C:
    pindho deg2rad (dobel deg) { bali deg * (3.14159265358979323846 / 180.0); }

  2. 2

    Piece apik banget saka posting - makarya apik banget - Aku mung kudu ngganti jeneng meja nyekeli lat-dawa. Kerjane cukup cepet kanggo .. Aku duwe nomer cukup cilik lat-long (< 400) nanging aku iki bakal ukuran apik. Situs sing apik banget - aku wis nambahake menyang akun del.icio.us lan bakal mriksa maneh kanthi rutin.

  3. 4
  4. 5

    Aku nggoleki sedina muput kanggo petungan jarak lan nemokake algoritma harversine, matur nuwun kanggo menehi conto carane sijine ing statement sql. Matur nuwun lan salam, Daniel

  5. 8

    Aku ngira SQL sampeyan butuh statement.
    tinimbang WHERE jarak <= $distance sampeyan bisa uga kudu
    gunakake HAVING distance <= $distance

    digunakake thanks kanggo nyimpen kula Bunch saka wektu lan energi.

  6. 10
  7. 11
  8. 12

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake kode iki. Iki nylametake aku akeh wektu pangembangan. Uga, matur nuwun kanggo para pamaca sing nuduhake yen statement HAVING perlu kanggo MySQL 5.x. Banget mbiyantu.

  9. 14
  10. 15

    Halo,

    Pitakonan liyane. Apa ana rumus kanggo senar NMEA kaya ing ngisor iki?

    1342.7500, N, 10052.2287, E

    $GPRMC,032731.000,A,1342.7500,N,10052.2287,E,0.40,106.01,101106,,*0B

    Thanks,
    Harry

  11. 16

    Aku uga ketemu sing WHERE ora bisa kanggo kula. Diganti dadi HAVING lan kabeh bisa sampurna. Kaping pisanan, aku ora maca komentar lan nulis maneh nggunakake pilihan nested. Loro-lorone bakal bisa digunakake kanthi becik.

  12. 17
  13. 18

    Luar biasa mbiyantu, matur nuwun kanthi sanget! Aku duwe sawetara masalah karo anyar "Duwe", tinimbang "WHERE", nanging yen aku maca komentar ing kene (sawise kira-kira setengah jam mecah untu ing frustasi = P), Aku entuk kerjane apik. Matur nuwun ^_^

  14. 19
  15. 20

    Elinga yen statement pilih kaya sing bakal banget komputasi kuat lan mulane alon. Yen sampeyan duwe akeh pitakon kasebut, bisa uga cepet banget.

    A pendekatan akeh kurang kuat iku kanggo mbukak pisanan (mentah) pilih nggunakake area KOTAK ditetepake dening jarak diwilang ie "pilih * saka tablename ngendi garis lintang antarane lat1 lan lat2 lan longitude antarane lon1 lan lon2". lat1 = targetlatitude - latdiff, lat2 = targetlatitude + latdiff, padha karo lon. latdiff ~= jarak / 111 (kanggo km), utawa jarak/69 kanggo mil wiwit 1 derajat lintang ~ 111 km (variasi rada amarga bumi rada oval, nanging cukup kanggo tujuan iki). londiff = jarak / (abs (cos (deg2rad (latitude))) * 111)) - utawa 69 kanggo mil (sampeyan bener bisa njupuk kothak rada gedhe kanggo akun variasi). Banjur njupuk asil sing lan feed menyang pilih radial. Cukup aja lali nyathet koordinat sing ora ana watese - yaiku jarak bujur sing bisa ditampa yaiku -180 nganti +180 lan jarak lintang sing bisa ditampa yaiku -90 nganti +90 - yen latdiff utawa londiff sampeyan mlaku ing njaba kisaran iki . Elinga yen ing sawetara kasus iki bisa uga ora bisa ditrapake amarga mung mengaruhi petungan liwat garis liwat segara Pasifik saka kutub menyang kutub, sanadyan iku intersect bagean chukotka lan bagéan saka alaska.

    Apa sing bisa ditindakake yaiku nyuda jumlah poin sing sampeyan lakoni. Yen sampeyan duwe yuta poin global ing basis data sing disebarake rata-rata lan sampeyan pengin nggoleki ing jarak 100 km, mula telusuran (cepet) pisanan sampeyan yaiku area 10000 km persegi lan bisa uga bakal ngasilake udakara 20 asil (adhedhasar distribusi rata-rata liwat a area lumahing watara 500M sq km), kang tegese sampeyan mbukak pitungan jarak Komplek 20 kaping kanggo pitakonan iki tinimbang yuta kaping.

    • 21
      • 22

        Saran sing apik tenan! Aku bener kerjo karo pangembang sing wrote fungsi sing ditarik kothak nang lan banjur fungsi rekursif sing digawe 'kotak' sak keliling kanggo kalebu lan ngilangi TCTerms isih. Asil kasebut minangka asil sing cepet banget - dheweke bisa ngevaluasi mayuta-yuta poin sajrone mikrodetik.

        Pendekatanku ing ndhuwur mesthi 'mentah' nanging bisa. Thanks maneh!

        • 23

          Doug,

          Aku wis nyoba nggunakake mysql lan php kanggo ngevaluasi apa titik lat dawa ana ing poligon. Apa sampeyan ngerti yen kanca pangembang sampeyan nerbitake conto babagan carane ngrampungake tugas iki. Utawa sampeyan ngerti conto sing apik. Matur nuwun sadurunge.

  16. 24

    Halo kabeh iki statement SQL tesku:

    SELECT DISTINCT area_id, (
    (
    (
    acos( sin( ( 13.65 * pi( ) /180 ) ) * sin( (
    `lat_dec` * pi( ) /180 ) ) + cos( ( 13.65 * pi( ) /180 ) ) * cos( (
    `lat_dec` * pi( ) /180 )
    ) * cos( (
    ( 51.02 - `lon_dec` ) * pi( ) /180 )
    )
    )
    ) *180 / pi( )
    ) *60 * 1.1515 * 1.609344
    ) AS distance
    FROM `post_codes` WHERE distance <= 50

    lan Mysql ngandhani jarak kasebut, ora ana minangka kolom, aku bisa nggunakake pesenan, aku bisa nindakake tanpa WHERE, lan kerjane, nanging ora ana ...

  17. 26

    Iki apik banget, nanging kaya manuk sing mabur. Iku bakal apik kanggo nyoba lan nggabungake Google maps API kanggo iki piye wae (bisa uga nggunakake dalan etc.) Mung kanggo menehi idea nggunakake wangun beda transportasi. Aku isih durung nggawe fungsi anil simulasi ing PHP sing bakal bisa menehi solusi efisien kanggo masalah salesman lelungan. Nanging aku mikir yen aku bisa nggunakake maneh sawetara kode sampeyan kanggo nindakake.

  18. 27

    Hi Douglas,
    matur nuwun kanthi sanget kanggo artikel iki - sampeyan mung nylametake aku akeh wektu.
    ngurus,
    nimrod @Israel

  19. 28

    Artikel sing apik! Aku nemokake akeh artikel sing njlentrehake carane ngetung jarak antarane rong titik nanging aku pancene nggoleki potongan SQL.

  20. 29
  21. 30
  22. 31
  23. 32
  24. 36

    2 dina riset kanggo pungkasane nemokake kaca iki sing ngrampungake masalahku. Kayane aku luwih becik ngilangi WolframAlpha lan ngrampungake matematika. Owah-owahan saka WHERE dadi HAVING nduwe skripku supaya bisa digunakake. MATUR NUWUN

  25. 37
    • 38

      Matur nuwun Georgi. Aku terus njaluk kolom 'jarak' ora ketemu. Sawise aku ngganti WHERE kanggo HAVING iku makarya kaya pesona!

  26. 39

    Muga-muga iki minangka kaca pisanan sing aku nemokake babagan iki. Sawise nyoba akeh printah beda iki mung siji sing bisa mlaku, lan karo owah-owahan minimal needed kanggo pas database dhewe.
    Thanks a lot!

  27. 40

    Muga-muga iki minangka kaca pisanan sing aku nemokake babagan iki. Sawise nyoba akeh printah beda iki mung siji sing bisa mlaku, lan karo owah-owahan minimal needed kanggo pas database dhewe.
    Thanks a lot!

  28. 41
  29. 42
  30. 43
  31. 45
  32. 46
  33. 47

    Aku ngerti rumus iki dianggo, nanging aku ora bisa ndeleng ngendi radius bumi dijupuk menyang akun. Apa ana sing bisa menehi pencerahan marang aku?

  34. 49
  35. 50
  36. 52
  37. 53
  38. 55
  39. 56
  40. 58

    matur nuwun kanggo ngirim artikel migunani iki,  
    nanging mergo aku arep takon
    Kepiye carane entuk jarak antarane coords ing mysql db lan coords sing dilebokake menyang php dening pangguna?
    kanggo luwih cetha njlèntrèhaké:
    1. pangguna kudu nglebokake [id] kanggo milih data sing ditemtokake saka db lan koordinat pangguna dhewe
    2.file php entuk data target (koord) nggunakake [id] banjur ngitung jarak antarane pangguna lan titik target

    utawa mung bisa njaluk kadohan saka kode ing ngisor iki?

    $qry = “PILIH *,(((acos(sin((“.$latitude.”.”*pi()/180)) * sin((`Latitude`*pi()/180))+cos(“. $latitude.”*pi()/180)) * cos((`Latitude`*pi()/180)) * cos(((“.$longitude.”- `Longitude`)*pi()/180) )))*180/pi())*60*1.1515*1.609344) minangka jarak saka `MyTable` WHERE jarak >= “.$distance.” >>>>Apa aku bisa "nyingkirake" jarak saka kene?
    matur nuwun maneh,
    Timmy S

    • 59
  41. 60

    ok, kabeh aku wis nyoba ora bisa. Maksudku, apa sing dakkarepake, nanging jarake adoh.

    Apa ana sing bisa ndeleng apa sing salah karo kode iki?

    if(isset($_POST['dikirim'])){$z = $_POST['kode pos']; $r = $_POST['radius']; echo "Asil kanggo ".$z; $sql = mysql_query("SELECT DISTINCT m.zipcode, m.MktName,m.LocAddSt,m.LocAddCity,m.LocAddState,m.x1,m.y1,m.verified,z1.lat,z2.lon,z1. kutha,z1.state FROM mrk m, zip z1, zip z2 WHERE m.zipcode = z1.zipcode LAN z2.zipcode = $z LAN (3963 * acos ( truncate ( dosa ( z2.lat / 57.2958 ) * dosa ( m. y1 / 57.2958 ) + cos( z2.lat / 57.2958 ) * cos( m.y1 / 57.2958 ) * cos( m.x1 / 57.2958 – z2.lon / 57.2958 ) , 8 ) ) ) <= $r ") utawa mati (mysql_error()); while($row = mysql_fetch_array($sql)) {$store1 = $row['MktName'].""; $store = $row['LocAddSt'].""; $store .= $row['LocAddCity'].", ".$row['LocAddState']." “.$row['kode pos']; $latitude1 = $row['lat']; $bujur1 = $baris['lon']; $latitude2 = $row['y1']; $bujur2 = $baris['x1']; $kutha = $row['kutha']; $state = $row['state']; $dis = getnew($latitude1, $longitude1, $latitude2, $longitude2, $unit = 'Mi'); // $dis = jarak($lat1, $lon1, $lat2, $lon2); $verifikasi = $row['verifikasi']; if($verifikasi == '1'){ echo “”; echo "".$toko.""; echo $dis . "mil (s) adoh"; kumandhang ""; } liya { echo "".$toko.""; echo $dis . "mil (s) adoh"; kumandhang ""; } }}

    kode functions.php sandi
    function getnew($latitude1, $longitude1, $latitude2, $longitude2, $unit = 'Mi') { $theta = $bujur1 – $bujur2; $jarak = (sin(deg2rad($latitude1)) * sin(deg2rad($latitude2))) + (cos(deg2rad($latitude1)) * cos(deg2rad($latitude2)) * cos(deg2rad($theta)) ); $jarak = acos($jarak); $jarak = rad2deg($jarak); $ kadohan = $ kadohan * 60 * 1.1515; switch($unit) {case 'Mi': break; kasus 'Km' : $distance = $distance * 1.609344; } bali (babak ($ ​​jarak, 2)); }

    Matur nuwun sakdurunge

  42. 61
  43. 62

    Hey Douglas, artikel apik. Aku nemokake panjelasan sampeyan babagan konsep geografis lan kode kasebut pancen menarik. Saranku mung kanggo spasi lan indent kode kanggo tampilan (kayata Stackoverflow, contone). Aku ngerti yen sampeyan pengin ngirit ruang, nanging jarak kode / indentasi konvensional bakal luwih gampang kanggo aku, minangka programmer, maca lan mbedakake. Oalah, iku perkara cilik. Tansah karya gedhe.

  44. 64
  45. 65

    ing kene nalika nggunakake fungsi, kita entuk siji jinis jarak .. nalika nggunakake pitakon yaiku jinis jarak liyane

  46. 66
  47. 67
  48. 68
  49. 69
  50. 70

    misale jek luwih cepet (mysql 5.9) nggunakake kaping pindho rumus ing pilih lan ing ngendi:
    $formula = “(((acos(sin(“.$latitude.”*pi()/180)) * sin((`Latitude`*pi()/180))+cos((“.$latitude. ”*pi()/180)) * cos((`Latitude`*pi()/180)) * cos(((“.$longitude.”- `Bujur`)*pi()/180)))) *180/pi())*60*1.1515*1.609344)”;
    $sql = 'PILIH *, '.$formula.' minangka jarak saka tabel WHERE '..$formula.' <= '.$jarak;

  51. 71
  52. 72

    Thanks a lot kanggo nyukur artikel iki. Iku banget mbiyantu.
    PHP pisanan digawe minangka platform skrip prasaja sing diarani "Halaman Ngarep Pribadi". Saiki PHP (singkatan saka Hypertext Preprocessor) minangka alternatif saka teknologi Active Server Pages (ASP) Microsoft.

    PHP minangka basa sisih server open source sing digunakake kanggo nggawe kaca web dinamis. Bisa dilebokake ing HTML. PHP biasane digunakake bebarengan karo database MySQL ing server web Linux/UNIX. Iki mbokmenawa minangka basa skrip sing paling populer.

  53. 73

    Aku nemokake solusi ing ndhuwur ora bisa digunakake kanthi bener.
    Aku kudu ngganti menyang:

    $qqq = “SELECT *,(((acos(sin((“.$latitude.”*pi()/180)) * sin((`latt`*pi()/180))+cos((” . $latitude . “*pi()/180)) * cos((`latt`*pi()/180)) * cos(((” . $longitude . “- `longt`)*pi()/180) )))*180/pi())*60*1.1515) minangka jarak saka `register` “;

  54. 75
  55. 76

    Halo, tulung aku butuh bantuan sampeyan babagan iki.

    Aku njaluk njaluk menyang server web http://localhost:8000/users/findusers/53.47792/-2.23389/20/
    53.47792 = $latitude
    -2.23389 = $bujur
    lan 20 = jarak sing dakkarepake

    Nanging nggunakake sampeyan rumus, iku retrieves kabeh larik ing db sandi

    $hasil = DB::select( DB::raw(“SELECT *, (((acos(sin((“.$latitude.”.”*pi()/180))) * sin((lat*pi()/180 ))+cos((“.$latitude.”*pi()/180)) * cos((lat*pi()/180)) * cos(((“.$bujur.”- lng)*pi( ) / 180)))) * 180 / pi ()) * 60 * 1.1515 * 1.609344) minangka jarak saka spidol NDUWE jarak > = ".$ jarak ));

    [{“id”:1,”name”:”Frankie Johnnie & Luigo Too”,”alamat”:”939 W El Camino Real, Mountain View, CA”,”lat”:37.386337280273,”lng”:-122.08582305908, ”jarak”:16079.294719663},{“id”:2,”jeneng”:”Amici's East Coast Pizzeria”,”alamat”:”790 Castro St, Mountain View, CA”,”lat”:37.387138366699,”lng”: -122.08323669434,”jarak”:16079.175940152},{“id”:3,”jeneng”:”Kapp's Pizza Bar & Grill”,”alamat”:”191 Castro St, Mountain View, CA”,”lat”:37.393886566162, ”lng”:-122.07891845703,”jarak”:16078.381373826},{“id”:4,”name”:”Meja Bulat Pizza: Mountain View”,”alamat”:”570 N Shoreline Blvd, Mountain View, CA”, ”lat”:37.402652740479,”lng”:-122.07935333252,”jarak”:16077.420540582},{“id”:5,”jeneng”:”Tony & Alba's Pizza & Pasta”,”alamat”:”619 Escuela Ave. View, CA”,”lat”:37.394012451172,”lng”:-122.09552764893,”jarak”:16078.563225154},{“id”:6,”jeneng”:”Oregano's Wood-Fired Pizza”,”alamat”:”4546 El Camino Real, Los Altos, CA","lat":37.401725769043,"lng":-122.11464691162,"jarak":16077.937560795},{" id": 7, "jeneng":"Bar lan panggangan","alamat":"24 Whiteley Street, Manchester","lat":53.485118865967,"lng":-2.1828699111938,"jarak":8038.7620112314}]

    Aku pengin njupuk mung larik karo 20 mil nanging ndadekke kabeh larik. Please apa aku salah

  56. 77

    Aku nggoleki pitakon sing padha nanging mundhak rada - ing cendhak iki kanggo nglumpukake kabeh koordinat ing 2 mil saben koordinat lan banjur ngetung jumlah koordinat ing saben klompok lan mung ngasilake siji klompok sing duwe koordinat paling akeh - sanajan sampeyan duwe luwih saka siji klompok ing antarane klompok sing duwe koordinat paling akeh - mung ngasilake klompok acak saka klompok kanthi nomer paling gedhe -

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.