Buzzoole: Nindakake Kampanye karo Advokat lan Influencer Merek

profil buzzoole

Buzzoole minangka alat manajemen kampanye sing bisa digunakake kanggo ngundang para influencer lan pengacara merek kanggo promosi khusus lan rinci, banjur ngukur pengaruh kampanye liwat antarmuka. Pengacara sing sampeyan pilih uga bisa ijolan poin sing ditampa ing kertu bingkisan dadi toko online.

Pangguna ndhaptar Buzzoole nggunakake Twitter utawa Facebook lan sistem nganalisa konten lan nggawe profil sing bisa digunakake dening merek kanggo target kampanye kanthi luwih apik.

Banjur pangguna bisa ndhaptar kampanye sing diundang. Rincian kampanye nyedhiyakake kabeh aset lan informasi sing dibutuhake uga URL kanggo validasi manawa para penyokong sampeyan wis nerbitake kampanye kasebut.

kampanye buzzoole

Saiki, ana meh 20,000 penerbit ing situs kasebut, kalebu Ford, Red Bull, Bacardi lan merek utama liyane. Aku ngemot link referensi ing kiriman iki supaya sampeyan bisa ndeleng profilku lan aku bakal entuk hadiah nalika sampeyan ndhaptar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.