6 Alasan Valid kanggo Tuku Daftar Prospek B2B utawa B2C

tuku data bisnis

Apa sampeyan bisa krungu jeritane? Wah .. Jenn Lisak iya nalika dheweke dikirim ing Twitter kanggo panggonan menyang tuku dhaptar bisnis sing akurat. Jeritan rasa ora seneng langsung lan agensi kita malah diarani ora etis dening siji wong. Tweet kasebut pancen konyol banget, mula Dian mbusak Tweet lan mungkasi obrolan.

Nalika Jenn menehi reaksi marang aku, aku nesu tenan. Kaping pisanan, ironi wong ing platform sing pasar lan adol data kanthi mbukak rada ironic. Kapindho, reaksi langsung sing ditampa Jennifer ora bisa dingerteni. Sanajan anugrah, andhap asor lan keahliane Jennifer ... wong-wong sing ngetutake dheweke langsung nganggep dhaptar bakal digunakake kanggo para wong ala.

Asumsi kasebut yaiku dhaptar kasebut kanggo SPAM babagan sampah wong. Ya… pemasar lan agensi sing duwe pengalaman ing komunikasi email, mitra ing platform pemasaran email, lan duwe kemitraan utama karo a platform pangiriman… Piye wae mikir yen dadi ide sing apik kanggo miwiti bisnis spamming.

Oy

Nalika aku ana ing industri surat langsung, kita tuku dhaptar tanpa mandheg. Heck, salah sawijining strategi luar biasa sing ditindakake kampanye Presiden Obama yaiku tuku jutaan cathetan informasi pribadi kanggo ngembangake program penjangkauan komunitas sing dimangerteni ... nuntun dheweke ngalahake Hillary Clinton (sing duwe basis data Demokrat) lan nggawe timbal pamilihan.

Tuku data kudu dadi investasi kanggo saben bisnis! Kanggo SPAM? Kosok baline!

Nggunakake data bisnis, para pemasar bisa nindakake akeh kampanye sing ditargetake supaya bisa ngindhari SPAM kabeh!

  1. Nambah Data menyang dhaptar pelanggan sing ana saiki bisa mbantu nyedhiyakake informasi bisnis paling anyar, data pamisahan, informasi kontak, lan informasi kunci liyane. Informasi kasebut bisa mbantu sampeyan nggawe kampanye sing ditarget kanthi akurasi.
  2. Data Reresik bisa nyegah dhaptar ireng, nambahake kothak mlebu, mbantu sampeyan nyingkiri saringan sampah, lan nambah pangiriman kanthi sakabehe. Data wis tuwa - utamane alamat email bisnis sing ana akeh turnover. Tuku dhaptar sing dianyari utawa ngresiki dhaptar sampeyan saiki bisa nambah asil dandan kanggo mbukak, klik-tayang, lan konversi menyang pemasaran email.
  3. Nggoleki Kontak sing pindhah bisa mbantu nggedhekake bisnis sampeyan. Yen aku kerja karo kontak ing siji perusahaan lan kita sukses, nemokake ing endi dheweke pindhah lan ngenalake produk lan layanan sampeyan bisa mbantu bali! Nalika retensi minangka kabijakan sing paling apik, klien pemasaran ulang sing wis pindhah uga efektif!
  4. Analisis Gambar - Survei pelanggan lan pengumpulan data apik banget, nanging tambahan data bisa nyedhiyani sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake bisnis kanggo ngerteni wong utawa bisnis sing wis ditindakake bisnis kasebut. Demografi lan firmografis bisa mbantu sampeyan ngerti industri lan geografi sing sampeyan tekan (utawa ora), mbantu sampeyan ngembangake strategi konten sing ditarget, lan mbantu sampeyan nemtokake dalan pariwara sing optimal kanggo entuk pesen sing bener kanggo wong sing bener.
  5. Bisnis Anyar - apa sampeyan ngerti penetrasi pasar sampeyan? Apa ana bisnis anyar ing kana utawa prospek anyar sing kudu sampeyan marketing? Dhaptar bisnis anyar minangka tambang emas kanggo akeh industri! Ora kanggo SPAMMING, nanging kanggo nemokake lan nggawe hubungan karo dheweke. Yen sampeyan agensi sing nyedhiyakake layanan merek lan desain, sapa sing luwih apik dipasarake tinimbang dhaptar bisnis sing mung ndhaptar lan nampa lisensi bisnis. Kepiye maneh sampeyan bisa nemokake tanpa data?
  6. Dhaptar Prospek - apa sampeyan bisnis sing nembe entuk dana investasi? Wis wayahe sampeyan miwiti kanthi aktif golek prospek lan adol. Sampeyan ora bisa ngenteni upaya pemasaran inbound adhedhasar ijin kanggo ditahan lan supaya wong ngetok lawang ... sampeyan bakal kelangan investor lan kesempatan sampeyan. Dhaptar prospek bisa mbantu tim sales supaya luwih target target telpon lan mail sing bisa disentuh karo departemen pemasaran. Ora ana cara kanggo ngrampungake iki tanpa tuku data.

Apa sampeyan wis tuku data sing ditarget kanggo bisnis? Aku wis kerja kanthi pirang-pirang bisnis, makarya ing basis data lan pemasaran langsung, lan saiki online. Kita pancen ngerti manawa upaya pemasaran inbound adhedhasar ijin nyebabake asil bisnis sing luar biasa kanggo bisnis. Nanging kita ora ngerti kasunyatan manawa data sing dituku uga bisa mbantu ngevaluasi, nganalisa, ngapikake lan target usaha penjualan lan pemasaran sing luwih apik. Ana pengembalian data sing dituku!

Didhukung dening sponsor, Aja lali.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Seneng kirim Douglas iki!

    Tuku dhaptar email entuk rap sing ora apik nanging bisa dadi cara sing paling apik kanggo nggayuh target pamirsa nalika upaya pemasaran mlebu entuk daya tarik. Aku kerja pribadi kanggo perusahaan sing diarani Clickback sing kerja khusus karo perusahaan B2B lan upaya pemasaran metu.

    Temtunipun artikel sing bakal dak bagi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.