Narik Pesen, Aja Tuku

Lencana Twitter 1

Ora gampang gawe basis pengikut sing gedhe Twitter. Cara paling gampang yaiku ngapusi lan mbuwang dhuwit kanggo tuku ewu pandherek saka salah sawijining iki "bisnis" online sing nawakake layanan kasebut.

Apa sing bisa dipikolehi saka tuku pandherekipun? Dadi, apa yen sampeyan duwe 15,000 pengikut sing ora minat karo bisnis lan pesen sing sampeyan komunikasi? Tuku pandherek ora bisa ditindakake, amarga yen ngetutake ing Twitter ora bakal mengaruhi bisnis sampeyan kajaba para pandhereke peduli karo apa sing sampeyan tweet.

Lencana Twitter 1

Kanthi idin saka WikiCommons

Kita kabeh wis ndeleng efek amarga ngetutake gedhe banget ing Twitter; mung takon Southwest Airlines. Alesané wong lanang seneng Kevin Smith bisa nggawe swara gedhe banget ing Twitter amarga pengikut sing akeh minat karo apa sing dikandhakake.

Bisnis bisa duwe jinis ing ngisor iki, nanging luwih angel lan butuh wektu. Kaping pisanan, butuh konten. Gawe strategi kanggo kaca sampeyan, lan apa sing pengin sampeyan lebokake. Kirim pesen sing penting kanggo calon pandherekipun. Yen sampeyan ing ritel, banjur tweet babagan transaksi lan kupon. Tweet babagan kedadeyan ing mburine sing bakal narik kawigaten para pamirsa.

Sabanjure, tututi wong utawa perusahaan sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Yen sampeyan duwe butik jins desainer, banjur tututi desainer lan pimpinan industri mode. Pemirsa sing ditargetake bakal ngetutake kaca sing padha, lan sampeyan bakal nemokake sampeyan kanthi ngetutake.

Pungkasane, sabar. Media sosial kaya mancing. Sampeyan terus mbuwang umpan ing kana, lan ing sawijining dina sampeyan bakal mulai edan. Aktif, cepet, lan pinter babagan konten sampeyan lan situs sampeyan bakal tuwuh.

4 Komentar

  1. 1

    Kaya sing dakkarepake, sayang, jumlah gedhe nggawa bobot lan minangka simbol panguwasa. Aku nantang sampeyan nyoba tuku tuku karo siji perusahaan, banjur tuwuh organik karo perusahaan liyane. Sampeyan bakal ngerti manawa klompok sing paling akeh pengikut bakal tuwuh kanthi organik kanthi luwih cepet. Muga-muga beda-beda, nanging ora. Wong seneng dadi kagungane… lan jumlah sing akeh luwih apik.

  2. 2

    Aku wis krungu loro - sosial; iku media sosial lan mung tweet babagan bisnis sampeyan - utawa aku kira sampeyan bisa duwe rong akun. Aku ora bisa ngetutake siji, mula ing ngendi sampeyan tuku pandhereke 🙂

  3. 3

    Yen sampeyan bakal tuku pamirsa kanggo akun Twitter utawa platform liyane, ana cara sing luwih apik kanggo nindakake tinimbang tegese "tuku pengikut" - ana akeh platform iklan sing bisa menehi target target bedah sing apik tenan menyang pamirsa sing bisa nemokake konten sampeyan relevan - lan penargetan prilaku, retargeting, lan liya-liyane, lan liya-liyane. Kajaba iku, kanthi akeh jaringan, sampeyan bisa tuku kanthi basis CPA lan mung mbayar nalika investasi sampeyan bisa digunakake, lan ana bathi tambahan nduwe pengaruh marang persepsi lan kesadaran kanthi pendekatan kreatif kanggo media sugih sing mbayar dividen luwih saka klik liwat.

    Konsep kabeh kanggo tuku pengikut twitter apik banget yen sampeyan minangka perusahaan respons langsung sing adol komoditas lan main game angka. Gagasan nggegirisi kanggo perusahaan sing nyoba mbedakake lan nambah nilai kanggo merek. Iki ora beda karo tuku dhaptar email, utawa tuku dhaptar email langsung. Sejatine isih ana spam ing bukuku, sanajan ana sing setuju yen bayarane ditambahake. Tuku pandherek wis ilang - ora mung babagan jumlah pengikut, nanging babagan ati lan pikiran lan kasetyan lan sesambetan, lan mesthine nyambungake merek menyang dompet lan apa sing ana.

  4. 4

    Aku seneng metodologi pilihan kanggo entuk pandherek lan kita asring ngiklanake karo layanan sing nawakake iki. Maksudku, nanging ora kepenak, yaiku masarakat cethek. Nomer sithik sing mateni wong lan nuduhake manawa sampeyan dudu sumber sing berwibawa. Nomer sing dhuwur bisa nggawe sampeyan luwih cepet.

    Kanthi tembung liyane, tuku pandherek ora ateges sampeyan tuku ati lan pikiran. Sing sampeyan tuku cukup nomer dhuwur supaya sing duwe ati lan pikiran bakal kepincut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.