Marketing Social Media

Narik Pesen, Aja Tuku

Ora gampang gawe basis pengikut sing gedhe Twitter. Cara paling gampang yaiku ngapusi lan mbuwang dhuwit kanggo tuku ewu pandherek saka salah sawijining iki "bisnis" online sing nawakake layanan kasebut.

Apa sing bisa dipikolehi saka tuku pandherekipun? Dadi, apa yen sampeyan duwe 15,000 pengikut sing ora minat karo bisnis lan pesen sing sampeyan komunikasi? Tuku pandherek ora bisa ditindakake, amarga yen ngetutake ing Twitter ora bakal mengaruhi bisnis sampeyan kajaba para pandhereke peduli karo apa sing sampeyan tweet.

Lencana Twitter 1
Kanthi idin saka WikiCommons

Kita kabeh wis ndeleng efek amarga ngetutake gedhe banget ing Twitter; mung takon Southwest Airlines. Alesané wong lanang seneng Kevin Smith bisa nggawe swara gedhe banget ing Twitter amarga pengikut sing akeh minat karo apa sing dikandhakake.

Bisnis bisa duwe jinis ing ngisor iki, nanging luwih angel lan butuh wektu. Kaping pisanan, butuh konten. Gawe strategi kanggo kaca sampeyan, lan apa sing pengin sampeyan lebokake. Kirim pesen sing penting kanggo calon pandherekipun. Yen sampeyan ing ritel, banjur tweet babagan transaksi lan kupon. Tweet babagan kedadeyan ing mburine sing bakal narik kawigaten para pamirsa.

Sabanjure, tututi wong utawa perusahaan sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Yen sampeyan duwe butik jins desainer, banjur tututi desainer lan pimpinan industri mode. Pemirsa sing ditargetake bakal ngetutake kaca sing padha, lan sampeyan bakal nemokake sampeyan kanthi ngetutake.

Pungkasane, sabar. Media sosial kaya mancing. Sampeyan terus mbuwang umpan ing kana, lan ing sawijining dina sampeyan bakal mulai edan. Aktif, cepet, lan pinter babagan konten sampeyan lan situs sampeyan bakal tuwuh.

Ryan smith

Ryan minangka Manajer Pengembangan Media Sosial lan Pengembangan Bisnis ing Raidious. Dheweke minangka profesional hubungan publik sing khusus nggunakake media sosial minangka alat komunikasi pemasaran. Ryan duwe pengalaman ing bidang olahraga, politik, real estate, lan akeh industri liyane.

4 Komentar

  1. Kaya sing dakkarepake, sayangé, jumlah sing gedhe banget nggawa bobot lan minangka simbol panguwasa. Aku bakal nantang sampeyan nyoba tuku karo siji perusahaan, banjur tuwuh organik karo liyane. Sampeyan bakal nemokake manawa klompok kanthi pengikut paling akeh bakal tuwuh kanthi organik luwih cepet. Aku pengin sing beda nanging ora. Wong seneng dadi kagungane… lan nomer luwih atraktif.

  2. Aku wis krungu loro - dadi sosial; iku media sosial lan mung tweet babagan bisnis sampeyan - utawa aku ngira sampeyan bisa duwe rong akun. Aku ora bisa ngetutake siji, mula sampeyan tuku pengikut kasebut ing ngendi 🙂

  3. Yen sampeyan arep tuku pamirsa kanggo akun Twitter utawa platform liyane, ana cara sing luwih apik tinimbang "tuku pengikut" - ana akeh platform iklan sing bisa nyedhiyakake penargetan bedah sing apik banget menyang pamirsa sing bisa nemokake konten sampeyan relevan - lan nyenengake - liwat penargetan prilaku, retargeting, lan liya-liyane, kanthi akeh jaringan, sampeyan bisa tuku kanthi basis CPA lan mung mbayar nalika investasi sampeyan bisa digunakake, lan ana keuntungan tambahan. nggawe impact ing persepsi lan kesadaran karo pendekatan kreatif kanggo media sugih sing mbayar deviden uga ngluwihi klik liwat.

    Konsep kabeh tuku pengikut twitter apik yen sampeyan perusahaan respon langsung sing adol komoditas lan main game nomer. Ide nggegirisi kanggo perusahaan apa wae sing nyoba mbedakake lan nambah nilai kanggo merek. Iki ora beda karo tuku dhaptar email, utawa tuku dhaptar surat langsung. Iku isih Sejatine spam ing buku, malah yen wong setuju kanggo njaluk mbayar kanggo ditambahake. Tuku pengikut ora ana gunane - ora mung babagan jumlah pengikut, nanging uga babagan ati lan pikiran lan kasetyan lan hubungan lan mesthi nyambungake merek menyang dompet lan apa wae sing ana.

  4. Aku seneng metodologi opt-in kanggo entuk pengikut lan kita asring ngiklanake layanan sing nawakake iki. Maksudku, sanajan ora kepenak, yaiku wong-wong sing cethek. Nomer sing sithik mateni wong lan nuduhake yen sampeyan dudu sumber sing duwe wewenang. Nomer sing dhuwur bisa nggawe traksi luwih cepet.

    Ing tembung liyane, tuku pengikut ora ateges sampeyan tuku atine lan pikirane. Apa sing sampeyan tuku iku jumlah sing cukup dhuwur supaya wong sing duwe ati lan pikiran bakal kepincut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.