Tuku lan Adol Kertu Hadiah Online!

Pas ing wayah preinan. Apa sampeyan ngerti manawa 10% kabeh kertu bingkisan ora bisa ditebus? Iku dhuwit gratis kanggo para pengecer.

Tukar Kertu Hadiah

  1. Entuk kertu bingkisan sing ora bakal digunakake? Adol ing Swapagift!
  2. Sadurunge tuku kabeh kanca Hadiah, kanca, kulawarga, lan kanca kerja, sampeyan kudu tuku ing Swapagift… Kanthi diskon!

Heck, kanthi diskon rata-rata 12% nalika tuku, apa ora tuku kertu bingkisan kanthi online lan blanja kanthi rutin?

Aku mriksa dina iki lan aku bisa tuku Kertu Starbucks $ 40 regane $ 35 !!! Iki Mocha gratis!

Cathetan: Swapagift.com verifikasi saldo ing kertu hadiah sadurunge mbayar. Ide sing apik banget!