3 Langkah Miwiti Kampanye Pemasaran Video Bisnis

wayahe aha

Pemasaran video isih kuat lan para pemasar sing nggunakake platform bakal entuk hadiah. Saka peringkat ing Youtube lan Google nganti nemokake prospek sing ditargetake liwat iklan video Facebook, konten video munggah ing ndhuwur newsfeed luwih cepet tinimbang marshmallow ing koko.

Dadi, kepiye sampeyan nggunakake media populer nanging rumit iki?

Apa langkah pertama nggawe konten video sing narik kawigaten para pamirsa?

At Videospot, kita wis ngasilake lan pemasaran video kanggo wirausahawan, bisnis, lan merek wiwit taun 2011. Aku kanthi pribadi nggarap kampanye live stream lan video kanggo pelatih bisnis paling dhuwur lan sawetara jeneng gedhe ing pemasaran media sosial.

Kita ngerti apa sing bisa digunakake, lan kita duwe metrik kanggo mbuktekake.

Henry Ford merevolusi industri nalika ngenalake jalur perakitan produksi mobil. Cara sing padha karo video: ing endi saben langkah tumindak sing luwih cepet bisa nyedhaki produk video sing sukses. Langkah kapisan ing proses kasebut yaiku pangembangan konten.

Miwiti karo Strategi Pemrograman

Malah sadurunge tuku kamera sing larang nganggo tongkat selfie, para pemasar kudu luwih dhisik nggawe kerangka (judhul lan topik) ing endi kampanye video pertama bakal kabentuk. Iki diarani strategi pemrograman sampeyan.

Kita nggunakake pendekatan 3 tingkat kanggo ngembangake strategi pemrograman sing bakal ngrampungake telung tujuan bisnis utama kanggo sampeyan:

  1. Posisi video sampeyan ing kaca siji asil telusuran.
  2. Gawe point-of-view minangka swara kuoso.
  3. Lalu lintas drive menyang kaca kebangkrutan utawa acara konversi.

Nalika saben video mesthine duwe tujuan utama, Strategi Konten P3 ora mung bakal mbantu sampeyan nggawe judhul video sing bakal narik kawigaten para pamirsa utama nanging ngetutake format iki uga bakal mbantu sampeyan ngrancang konten video supaya sampeyan bisa ngarahake pamirso supaya njupuk tindakan sing cocog.

Strategi Konten P3

  • Konten Tarik (Kebersihan): Iki minangka konten sing narik kawigaten para pamirsa. Video kasebut kudu mangsuli pitakon sing ditakoni para pamirsa saben dina. Video kasebut uga bisa netepake istilah utawa teori. Umume ngomong, iki konten evergreen sampeyan.
  • Konten Push (Hub): Iki minangka video sing luwih fokus karo merek lan kepribadian sampeyan. Kanthi cara iki, saluran sampeyan bisa digunakake kaya saluran vlogging, ing endi Sampeyan mutusake apa sing bakal bisa dideleng utawa dirungokake dening pamirsa. Kanthi tembung liyane, sampeyan ngontrol agenda, lan saluran sampeyan dadi "pusat" kanggo konten sing ana gandhengane karo industri sampeyan.
  • Isi Pow (Pahlawan): Iki minangka video anggaran sampeyan sing luwih gedhe. Iki kudu diprodhuksi kurang asring lan bisa digunakake kanthi apik nalika ditambah karo acara utama utawa Preinan sing dirayakake industri sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe saluran kanggo Wanita, mula nggawe video sing luwih gedhe kanggo Dina Ibu bisa dadi apik. Yen sampeyan nggawe video kanggo atlit utawa industri olahraga, Super Bowl bisa uga dadi kesempatan kanggo ngasilake video sing luwih dhuwur.

Mlebu Latihan Owen ing Youtube Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.