Nggawe Bisnis Sampeyan kanggo Video Profesional

Peralatan Video lan Piranti Bisnis

Wis sawetara wulan kepungkur kita ngupayakake golek peralatan video DK New Media. Nalika kita duwe perusahaan video sing luar biasa manawa kita wis nindakake gaya sing abot, saka wektu ke wektu, kita bakal kepengin ngrekam lan nyampur video uga - lan pengin dadi profesional. Desainer grafis kita uga wis trampil nyampur video lan audio dadi luwih becik golek alat dhasar kanggo miwiti.

Elinga yen kita ora miwiti agensi video profesional, kita mung sinau lan ora pengin ngrusak bank nalika miwiti. Kita pengin peralatan sing apik, nanging ora butuh sing paling apik. Kita uga ora pengin peralatan sing jelek. Kita uga takon karo tim video ing TargetTrget, sing ngeculake video kanthi rutin.

Dhaptar peralatan video dhasar kalebu kamera DSLR, mikropon lavalier, perekam multi-track lan lampu. Sampeyan bisa nambah layar ijo yen pengin, nanging ora arep nggawe layar ijo. Mangkene a video saka DSLRHD sing nyedhiyakake sawetara wawasan kanggo milih mikropon lan perekam sing bener - kunci kanggo ngrekam video sing apik.

Peralatan Video kanggo Bisnis Sampeyan

Mangkene rincian dhaptar peralatan lan rega kira-kira:

  • kamera - Pemberontak Canon EOS T3 12.2 MP CMOS Digital SLR Camera kanthi EF-S 18-55mm f / 3.5-5.6 IS II Lensa Zoom & EF 75-300mm f / 4-5.6 III Lensa Zoom Telephoto + 10pc Bundle 16GB Deluxe Accessory Kit. Zoom telefoto disaranake supaya sampeyan bisa entuk ambane sing apik banget kanthi fokus karo wong lan latar mburi sing luntur. Sampeyan bisa tuku kamera sing luwih larang sing luwih akeh fiture ... nanging iki kit dhasar sing dibutuhake kanggo miwiti. Regane udakara $ 550.
  • Mikropon - Sennheiser EW 112P G3-Sistem EW omni arah. Nganti saiki, iki sing dadi perhatian utama para videografer lan dheweke ngelingake supaya ora nyepetake. Sennheiser awet - perlu banget amarga ora dibungkus, dipasang ing wong lan dicopot saka wong-wong saben-saben sampeyan lagi ngrekam. Uga, konsensus umum yaiku yen dheweke tangguh banget karo tanggapan latar mburi lan gangguan. Regane kanggo saben $ 630! Adhuh
  • Recorder - Zoom H2n Handle Digital Multitrack Recorder Bundle. Iki uga duwe mikropon stereo internal sing apik yen sampeyan butuh. Regane $ 200.
  • Lampu - CowboyStudio 2275 Watt Digital Video Kit Softbox Lampu / Boom Set. Nalika pencahayaan LED nyedhiyakake granularitas sing luwih akeh lan ora mbutuhake akeh ruangan, regane larang banget (udakara $ 1,600). Kit studio koboi iki kudu dijaga kanthi rapi, nanging bakal menehi lampu sing dibutuhake kanggo njupuk video sing apik. Sampeyan bisa uga pengin nonton sawetara video ing panggonan seko! Regane $ 220

Elinga yen aku ora nulis iki dadi videografer profesional. Mengko bisa uga nganyari peralatan mengko ... lampu LED bisa uga upgrade pisanan lan, amarga desainer duwe DSLR ... bisa uga kamera.

Sepisan maneh, target kene ora tuku sing paling apik… yaiku tuku peralatan wiwitan sing bisa mbantu ngasilake video profesional tanpa ngrusak bank. Kabeh persiyapan iki udakara $ 1,600 (ora kalebu pajak lan pengiriman).

Pengungkapan: Kabeh link ing kene nggunakake tautan afiliasi Amazon.

Aku yakin postingan iki bakal duwe akeh pendapat! Opo duwekmu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.