Strategi Bisnis ing 140 Karakter utawa Kurang

bisnis twitter

Twitter wis ngluncurake maneh Pusat bisnis lan nambahake video anyar sing hebat. Aku seneng olahpesen lan desain grafis - nggambar kanthi cetha babagan Twitter lan kepiye bisnis bisa nggunakake alat kasebut kanthi nyata kanggo nggoleki, nanggapi lan promosi bisnise.

Dhasar kalebu sesambungan karo wong sing bener, golek luwih lengkap babagan sapa sing ana ing Twitter lan kepiye cara nggayuh, ngerti asil sampeyan Analytics, integrasi upaya pemasaran sampeyan nganggo tombol Twitter lan Tweet sing dipasang, skala usaha sampeyan kanggo nggedhekake pengaruh sampeyan
lan entuk asil kanthi taktik lan strategi promosi sing sukses.

Twitter nyathet sawetara taktik kanggo bisnis supaya bisa nggunakake strategi Twitter:

  • Kontes & undhang-undhang - Pandhuan target, coba supaya padha kasengsem, melu kontes sing bisa nggawe retweet lan nggedhekake jangkauan para pamirsa.
  • Tanggepan langsung - Gunakake akun promosi sing ditargetake kanggo pamirsa tartamtu lan geotarget menyang regiona tartamtu kanggo nambah pandhuan sampeyan. Nanggapi lan nulungi pandhuan sing saya akeh.
  • Kewan kanggo Mbukak kunci - Para pandherek nyebar pesen kanthi mbales maneh tawaran kasebut, lan sawise sawetara Retweet, dheweke entuk diskon.
  • Partnership - Gabung karo pengaruh kanggo nambah pesen lan nawakake ajakan sing beda.
  • Peluncuran produk - Gunakake Akun Promosi kanggo narik pandherek anyar lan kombinasi Tweet sing Dipromosikan lan Tren Promosi supaya bisa narik minat para penggemar.
  • Twixclusive - Luncurake flash sale sedina sacara eksklusif ing Twitter. Kuatake kanthi kerja sama karo sebab sing bagean sumbangan bakal diwenehake.
  • Gunakake acara kanggo melu - Tim konten lan pamrograman Twitter bisa nggawe pengalaman khusus kanggo promosi acara sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.