One comment

  1. 1

    Aku ngerti rasa lara sampeyan babagan dadi wong sing duwe ide. Aku mbukak banget lan mesthi gelem nulungi, mula aku menehi informasi / ide sing penting sing aku yakin ing sawijining dina aku bakal ngerti kepiye carane supaya bisa mati lan bathi. Aku wis ndeleng babagan iki saka rong poin.

    1. Aku menehi ide lan kaya sing sampeyan negesake, dheweke kudu tumindak supaya bisa sukses. Umume ora ngetutake, kayane perjuangan kanggo akeh wong.
    2. Aku menehi ide lan bendungan yen ora njupuk lan mbukak mung kanggo dobel adol. Aku ora duwe bathi kanthi formal saka iki, nanging nampa sawetara hadiah lan surat matur nuwun.

    Pos apik lan semoga sukses!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.