3 Cara Usaha Perjuangan Kanthi Ponsel

perjuangan seluler

Adopsi seluler skyrocketing nanging sawetara bisnis sing nanggapi. Sing ndeleng asil investasi sing luar biasa ... sing ora entuk ditinggalake. Pesen ing infographic iki ora bisa dadi luwih jelas.

Strategi, goblok. Malah CIO cerdas lan perusahaan sing dikelola kanthi apik ngalami masalah nalika duwe mobilitas. Lan sanajan piranti seluler lan aplikasi anyar lan rumit kanthi cara sing beda banget karo PC lan aplikasi server, tantangane para pimpinan IT sing mbingungake cenderung kurang teknis lan luwih bisnis lan strategis. Iku miturut Riset IDG

3 Cara Usaha Perjuangan Kanthi Ponsel

Download Whitepaper sing jero ing SAP.

Komentar siji

  1. 1

    Minangka teknologi seluler terus nambah, iki mung bisa dadi masalah sing luwih gedhe kanggo kabeh jinis bisnis. Pakar ing bidang iki bakal nindakake kanthi apik babagan finansial sajrone sawetara taun sabanjure. Matur nuwun kanggo informasi migunani.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.