Kepiye Bisnis Mesthi Berinteraksi karo Saben Platform Media Sosial

Tata cara Bisnis Media Sosial

Pendapat babagan media sosial asring beda karo sing ana ing industri. Secara teoritis, aku seneng media sosial lan kesempatan sing nawakake bisnis kanggo nggayuh pelanggan lan prospek ing level pribadi. Kasunyatane pancen beda banget.

Aku wis nonton bisnis nyoba nggunakake media sosial kaya cara nggawe saluran pemasaran liyane. Ing sawetara kahanan, iki nyebabake embarassment luar biasa… respon robot sing digawe publik menyang pangguna media sosial sing cerdas ngrusak merek, dheweke ora nulungi. Ing wektu liyane, merek ora weruh kesempatan kanggo ngrampungake masalah ing forum umum, nyedhiyakake penguatan sing bisa ditindakake.

Ing pasar global saiki, jagad saka ngendi bisnis kabeh neng ndunyo kasedhiya ing geser driji ing smartphone, ngarsane online ora penting banget. Sampeyan kudu tampil saka para pesaing, kasedhiya kanggo pitakon lan pitakon lan nggawe sesambungan karo pelanggan supaya bisa nggunakake layanan kasebut kanthi bola-bali. Yen sampeyan nindakake kanthi bener, papan sing paling apik yaiku ing media sosial.

TollFreeForwarding.com wis tepat milih infographic paling anyar, Tata cara Bisnis Media Sosial. Aku seneng banget nggunakake istilah kasebut etika tinimbang strategi, rencana, utawa pandhuan. Definisi tata krama yaiku kode adat tumindak sopan ing masarakat utawa ing antarane anggota profesi utawa klompok tartamtu. Boom! Ana pangarep-arep babagan kepiye bisnis ngawasi, nanggapi, lan promosi awake dhewe ing media sosial - lan infographic iki nggawe tugas sing apik kanggo nemtokake.

  • Facebook - nanggapi kanthi cepet lan efektif kanggo kabeh panjaluk liwat Facebook Page. Aja nggunakake tagar, ora digunakake ing platform.
  • Instagram - gunakake crita kanggo nyedhiyakake bisnis pribadi ing mburi layar. Jaga konsisten karo merek sampeyan, saring ditrapake, lan nggunakake tagar kanthi efektif.
  • Twitter - gunakake platform penerbitan media sosial kaya sponsor, Agorapulse, kanggo gawe jadwal, antrian, lan ngoptimalake rilis tweet sampeyan. Supaya autoresponder lan reaktif kanthi topik lan hashtag sing tren.
  • youtube - nggawe gambar cilik khusus, tambah kertu judhul, lan ajak langganan saluran liwat overlay lan video sing gegandhengan.
  • Pinterest - isi pin saka pangguna lan influencer liyane kanggo melu komunitas sampeyan. Priksa manawa kabeh gambar situs sampeyan gampang dicithak - tambahake Pinterest pIN Sampeyan tombol.
  • LinkedIn - aja kanthi otomatis langganan sambungan menyang email pemasaran sampeyan. Nuduhake konten industri sing relevan kanggo nggawe kredibilitas lan pengaruh sampeyan ing platform.

Mangkene infographic sing apik, Etika Bisnis Media Sosial: Platform sing Kasedhiya.

Bisnis lan Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.