Apa Bisnis Sampeyan Nggawe Kesalahan Media Sosial Umum Iki?

kesalahan media sosial

Amarga strategi media sosial terus berkembang, alat analisis wis saya apik, lan aku terus kaget karo apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa digunakake - aku asring ora ngandhani wong-wong mau nindakake apa-apa Salah ing media sosial. Apa kesalahan ing timeline bisa uga minangka strategi sampeyan. Iku gumantung banget karo apa sing diarepake para pamirsa lan apa sampeyan bakal ngatasi gegayuhan kasebut.

Ngandika - ana sawetara dhasar dhasar sing kudu dielingi saben bisnis lan Jason Squires wis rampung tugas nggambarake dheweke ing infographic iki.

Ing ngisor iki ana 5 kesalahan utama - waca infographic liyane!

  1. Fokus karo jumlah pengikut kualitas
  2. Nambahake menyang gangguan
  3. Nyebar awakmu kuru banget
  4. Kurang a pribadine
  5. ora Ngonversi pandherekipun

kesalahan sosial-media

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.