Aku, Aku, Aku lan Media Sosial

tegese.jpgIki dudu babagan sampeyan!

Sepisan maneh… dudu babagan sampeyan!

Saben ngomong ing media sosial, mesthi ana sawetara peserta sing ora ngerti apa sebabe padha kudu nyilem. Ana masalah babagan cara ngatur, wektu sing dibutuhake, apa kaluwihane, lan keprihatinan sing luar biasa babagan kerugian sing bisa diduweni perusahaan kasebut. Kerugian siji bisa mungkasi bisnis mlebu media sosial… lan umume.

Ing acara anyar, salah sawijining peserta rada angel ngerti sebabe. "Napa ora Kaca Kuning?", Dheweke takon? "Ngendi aku lunga!", Jarene.

Aku mangsuli, “Amarga sampeyan nggatekake kepiye sampeyan makarya, ing pundi sampeyan lunga, lan kepiye sampeyan komunikasi Sampeyan ora nggatekake panjaluk konsumen, prilaku konsumen, lan saluran penghasilan anyar sing dibukak karo media anyar. Sampeyan lagi mikir babagan sampeyan. Sampeyan ora mikir babagan endi prospek lan pelanggan wis ana utawa ing endi cacahe saya akeh. ”

Prospek lan pelanggan ana ing mesin telusuran… apa ana asil? Prospek lan pelanggan njaluk tulung ing LinkedIn… apa sampeyan ngrungokake ing kana? Prospek lan pelanggan ngomong babagan sampeyan ing Facebook lan Twitter. Apa sampeyan nanggapi? Utawa sampeyan mung ndhaptar sabanjure Twitter scam kanggo nambah 10,000 pengikut.

Apa nambah media sosial menyang arsenal pemasaran nambah komplikasi? Mbok! Yen sampeyan ora ngatur kanthi efektif, bisa uga akeh gaweyan. Yen sampeyan ngapusi, bisa dadi bencana. Yen sampeyan nggunakake, bisa ngasilake.

Sawise ditetepake, lampu banjur urip lan pamiarsa tartamtu dadi semangat babagan kesempatan kasebut. Bisnis sampeyan uga kudu! Ana akeh kesempatan ing kana. Menek ing papan!

6 Komentar

  1. 1

    Kabeh bener. Nanging, aku ora ngerti peserta sing duwe, nanging sapa wae sing nganggep Kaca Kuning iku regane? !!

    Bisnis saiki keweden, amarga dhuwit ilang. Uga padha wedi babagan ngawut-awut media sosial. Apa konsultan sing disewa kanggo nulungi dhuwit?

    Lan nggunakake Web kanggo nemokake cara nggawe? Ana pirang-pirang yuta geeks sing ora duwe pangertene bisnis kanggo spesialis pemasaran Internet sing cerdas kanthi bisnis.

    Wedi mau pancen nyata. Dheweke ora kedhep. Ajar mau…

    Oh, lan apa sampeyan ngerti, jebule 'blog' wis mati, paling ora kanggo pemasaran. Apa iki bener?

    Yen pancen, kabeh penyusunan media sosial iki kudu dadi sebab.

    Bye ...

    • 2

      Hai Sahail,

      Kaya dene media apa wae, isih ana kaluwihan (wani dakkandhakake) kanggo pariwara ing Kaca Kuning. Elinga yen ana akeh wong senior sing ora ana ing Net. Yen aku kepengin target, bisa uga aku nyoba Kaca Kuning.

      Babagan blog sing 'mati', dakkira minangka pratelan sing ora bisa dipercaya. Blog saiki wis digabungake kanthi luwih cepet menyang saben strategi web tinimbang saiki. Blog lan strategi konten organik tuwuh dadi alat sing paling efektif kanggo entuk telusuran organik. Umume bisnis ora blog kanggo marketing - kita bakal bisa ndeleng babagan iki. SETIAP media pariwara liyane mandheg taun-taun kajaba telusuran organik.

      Matur suwun saran! Kasedhiya maneh partisipasi sampeyan maneh.

      • 3

        Doug,

        Aku setuju manawa blogging minangka cara sing apik kanggo ningkatake SEO, lan kudu dilebokake ing upaya pemasaran. Nanging, apa referensi apa sing sampeyan kudu nggawe serep pratelan sing "blog saiki wis terintegrasi kanthi luwih cepet menyang saben strategi web tinimbang saiki"? Uga "strategi blog sing saya gedhe dadi alat sing paling efektif kanggo nggoleki telusuran organik"?

        Sepisan maneh, aku setuju kabeh karo apa sing sampeyan ucapake, nanging pratelan kasebut katon rada kuwat lan katon bias nggawe prasangka kasebut.

        Cukup penasaran yen sampeyan bisa nggawa aku maca sawetara sing bakal menehi validitas kanggo klaim sampeyan. Matur nuwun

        Arik

  2. 5
  3. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.