Media Sosial ngasilake investasi sing ora ngukur

Depositphotos 8950755 s

Sejatine, akeh perusahaan sing wis kerjo bareng saya angel nemoni lan ngukur ngasilake investasi nalika nerangake media sosial. Ana sawetara cara dhasar kanggo ngasilake nilai kanggo upaya media sosial organisasi sampeyan:

  1. Apa jumlah lalu lintas menyang bisnis sampeyan sing mbayar ing Pay Per Click? - Amarga tembung kunci lan biaya mbayar saben klik diterbitake, sampeyan bisa cocog karo tembung kunci Analytics kanggo biaya mbayar saben klik kanggo syarat sing padha. Tambah nomer lan biasane duwe crita sing apik kanggo diceritakake marang organisasi babagan dhuwit sing sampeyan wis ngirit perusahaan.
  2. Pira volume penjualan sing bisa sampeyan langsung atribut menyang media sosial? - Nelusuri penjualan langsung saka sumber media sosial minangka cara sing nyata kanggo mbuktekake laba investasi. Mesthine kalebu ing mesin telusuran - sing biasane bakal ngasilake lalu lintas menyang perusahaan liwat media sosial.

Akeh profesional pemasaran online lan media sosial sing durung ngerti. Pengaruh saka investasi bali ngluwihi klik langsung. Salah siji saka David Armano iku diagram wiwit pirang-pirang taun kepungkur minangka gambar sing terus dakcritakake:

ROI Media Sosial

The laba investasi tambahan ora gampang diukur, nanging ana. Pesen karo klien yaiku bisa wiwitan kanthi ngukur laba investasi kanthi rong cara pisanan - nanging bakal ana akeh cara liyane kanggo perusahaan sampeyan bakal nemokake laba investasi ing media sosial:

  • Dadi pemimpin pamikiran ing industri sampeyan - yen sampeyan ora mikir yen dodolan bisa ditemokake saka industri sampeyan, mula sampeyan salah. Kunci media sosial yaiku nambah aspek manungsa ing merek amarga bisa nggawe kapercayan. Kepercayaan minangka kunci sukses ing bisnis. Yen sampeyan wiwit melu media sosial kanthi aktif, sampeyan asring diajak ngobrol ing konferensi industri lan mitra, acara, webinar, lsp.
  • Nggawe Hubungan Pribadi karo Pelanggan - angel ditinggalake wong sing kita seneng. Wong-wong kadang dadi lem sing sampeyan butuhake ing hubungan bisnis kanggo njaga pelanggan. Ora kabeh kasunyatan lan tokoh, bola-bali biasane ora ana sing dianggep umum. Staff sing nggawe prabédan lan media sosial ngidini sampeyan ndeleng ing mburi merek lan sesambungan karo wong ing bisnis.
  • Pemasaran Word of Mouth - wis kabukten minangka salah sawijining cara pemasaran bisnis sing paling efektif, nanging dudu prekara sing bisa digawe kanthi artifisial (akeh nyoba). Ing obrolan media sosial, aku nyaranake perusahaan, produk lan layanan manawa bisa. Iki asring dadi tumindak ing jaringan - njaluk tulung utawa promosi layanan lan masarakat nyebar!
  • Mbangun Reputasi - Reputasi iku kabeh online, lan ngasilake reputasi gedhe ing situs sampeyan, ing jaringan sosial, lan ing situs pelanggan lan jaringan sosial minangka dhasar kepercayaan sing bakal ngasilake bisnis. Kepercayaan minangka sing paling penting ing transaksi bisnis, lan luwih gampang ngatasi masalah kepercayaan kanthi nyambungake wong liya karo merek sing ana ing merek kasebut.
  • Panguwasa Bangunan - bebarengan karo nggawe reputasi, sampeyan uga nggawe sejarah nganggo mesin telusuran sing diukur ing kutipan lan backlink. Reputasi sing terus-terusan, relevan karo topik lan tembung kunci tartamtu, bakal terus ningkatake konten sing sampeyan barengake lan situs sing sampeyan tulis ing ndhuwur asil mesin telusuran. Panelusuran minangka sumber investasi investasi online sing gedhe banget. Aja diapusi - sukses media sosial sampeyan duwe kawicaksanan sing dibangun karo mesin telusuran.
  • Sales ora langsung - Akeh wong sing riset ing web bakal maca, ninggalake, maca, ninggalake, maca, lunga, banjur bali lan melu. Yen maca wis rampung ing blog nanging konversi kasebut kedadeyan ing situs e-commerce utawa situs perusahaan sampeyan, mula ora mungkin nganggo web Analytics kanggo ngubungake kunjungan langsung menyang media sosial. Kasunyatane isih akeh sing wis nyambung liwat media sosial nanging sampeyan wis nindakake bisnis karo aku kanthi langsung tanpa nyebutake blogku ... nanging ana ing kono lan menehi pengaruh.
  • Ngirit Biaya Layanan - Nalika pelanggan maca blog, sampeyan bisa nduwe pengaruh sing signifikan babagan jumlah biaya layanan lan manajemen akun kanthi ndhidhik kanthi online. Media sosial asring dadi medium siji-kanggo-akeh. Tinimbang nulis email kanggo nanggepi pelanggan, sampeyan bisa uga nulis online lan menehi kanggo wong akeh. Pancen angel ngukur kerja sing ora sampeyan lakoni - nanging wis ana!
  • Konten lan Pesen - saben dina perusahaan sampeyan melu media sosial minangka dina karyawan sinau, latihan nggawe pesen, lan umumake. Saya akeh ngomong, konsultasi, lan blog babagan media sosial lan pengaruhe kanggo bisnis, luwih gampang kanggo aku mbantu prospek lan klien anyar ngerti kepiye cara nggunakake. Aku melu obrolan, maca apa sing diomongake para ahli liyane, ndeleng apa sing sukses lan gagal, lan bisa ngetrapake perkara kasebut menyang klienku. Ana nilai sing luar biasa ing iki, nanging angel ngukur ROI.

Ningkatake Investasi ing Media Sosial

Kesempatan penargetan sing luar biasa lan biaya per klik murah ing pariwara media sosial ndadekake media promosi unik sing pancen kudu sampeyan gunakake. Yen sampeyan nandur modal wektu kanggo nggawe pamirsa utawa komunitas media sosial, kenapa sampeyan ora bakal dobel investasi lan mesthekake entuk luwih akeh wong ing jaringan sing relevan banget? Apamaneh kasunyatan manawa Facebook lan platform liyane menehi promosi sing luwih apik tinimbang promosi organik!

Iku dudu KABEH ORA APA.

Sawetara ahli ing media sosial ora ngerti regane media sosial lan situs jejaring sosial liyane kaya Twitter, LinkedIn, Facebook, lan liya-liyane. Dheweke percaya sampeyan kudu nglampahi kabeh wektu kanggo nindakake siji prekara or liyane. Dheweke seneng mbandhingake platform lan strategi kanggo nunjukake strategi kasebut minangka mung siji nglampahi kabeh sumber daya sampeyan lan sing kudu sampeyan gunakake boten ing liyane.

Sing daksaksi ing media sosial yaiku panggunaan efektif saben media kanggo ningkatake kekuwatan lan ngindhari kekurangane. Twitter minangka sarana sing apik kanggo nggayuh akeh wong kanthi usaha sithik .... nanging dudu media sing efektif kanggo topik (kaya kiriman iki) sing mbutuhake panjelasan rinci babagan topik. Blogku minangka media sing cocog kanggo penjelasan rinci. Dadi - ing sawetara menit tweet bakal kanthi otomatis dikirim, liwat Hootsuite kanggo luwih saka 80,000 pandherek pribadi lan profesional… nggawa akeh pengunjung bali menyang blogku, sawetara kanggo nuduhake kiriman, lan laba investasi bakal kepenak.

One comment

  1. 1

    Pikiran sing apik babagan ROI media sosial langsung lan ora langsung.

    Media sosial minangka campuran disiplin saka Branding nganti PR nganti Marketing. Merek lan PR yaiku babagan ROI ora langsung, nanging Marketing yaiku babagan ROI langsung.

    Nanging nalika kabeh fungsi kasebut dadi siji-sijine wujud kaya media sosial, perusahaan kudu luwih dhisik nemtokake apa sing digunakake kanggo media sosial, sadurunge mutusake jinis ROI sing cocog.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.