Kertu Bisnis Unik… uga Chip

kertu bisnis

Sore iki, aku rapat banget karo konsultan bisnis Harry Howe Lan kita agen asuransi bisnis, Joe Glaser. Rapat sing apik banget amarga Joe lan Harry minangka master nalika nelpon kabeh risiko lan asuransi menyang rapat sing ringkes, mula dheweke kudu ngandhani apa sing kudu aku lakoni lan aku percaya dheweke bisa ngrampungake.

Kita nggawa asuransi amarga sawetara sebab… apa nyolong peralatan utawa ngrusak, njaluk dituntut, asuransi perjalanan, asuransi jiwa, lsp. Nyatane, sawetara klien perusahaan sing kudu njaluk asuransi bisnis minimal kanggo nglindhungi kalorone perusahaan lan kita. Usaha cilik sing ukurane bisa dikubur kanthi gampang yen ora duwe asuransi ... mula kita ora bisa risik lan mbayar tagihan saben taun.

Aku penggemar kertu bisnis sing unik lan Joe milih perusahaan paling anyar lan paling hebat sing dakkira pancen unik lan kudune disebutake. Iki minangka chip poker asli kanthi rincian perusahaan ing sisih siji lan informasi kontak Joe ing sisih liyane. Chip poker… kanggo agen asuransi… ora larang regane!

Kripik Kertu Bisnis

PS: Yen sampeyan perusahaan ing Indiana lan butuh saran sing mantep, aku nyaranake Joe Glaser lan Grup Thompson. Telpon ing 317.514.7520.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.