Kasus Bisnis kanggo Manajemen Aset Digital

Kasus Bisnis kanggo Infographic Digital Asset Management

Ing jagad paling akeh (utawa kabeh) file disimpen digital ing kabeh organisasi, penting yen kita duwe cara supaya departemen lan individu beda duwe akses menyang file kasebut kanthi teratur. Mangkene, popularitas solusi manajemen aset digital (DAM), sing ngidini pangguna ngunggah file desain, foto stok, presentasi, dokumen, lan liya-liyane ing repositori umum sing bisa diakses dening pihak internal. Ditambah maneh, ilang aset digital saya mudhun banget!

Aku kerja bareng tim ing Widen, a solusi manajemen aset digital, ing infographic iki, njelajah kasus bisnis kanggo manajemen aset digital. Umume bisnis nggunakake drive bareng utawa mung njaluk wong liya ngirim file liwat email, nanging iki ora bisa dibuktekake. Ing survey anyar, 84% bisnis nglaporake manawa nemokake aset digital minangka tantangan paling gedhe nalika nggarap aset digital. Aku ngerti sepira gedhene rasa sakit lan kepiye suwene wektu yen ora bisa nemokake file ing arsip email utawa ing folder komputer. Nanging mbayangno frustasi kasebut ing lingkungan perusahaan sing akeh karo akeh karyawan; iku akeh wektu, efisiensi, lan dhuwit sing ilang.

Kajaba iku, uga nggawe masalah ing antarane departemen. 71% organisasi duwe masalah nyedhiyakake anggota staf liyane kanthi akses menyang aset ing organisasi kasebut, sing nyuda kolaborasi antarane departemen. Yen aku ora bisa nyedhiyakake desainer dokumen isi kanthi gampang, mula dheweke ora bisa ngrampungake tugase. DAM nyedhiyakake cara kanggo kabeh wong ing organisasi duwe akses menyang kabeh aset digital sing dibutuhake ing repositori terorganisir. Kanthi DAM, samubarang bisa ditindakake kanthi luwih cepet lan luwih efisien.

Apa sampeyan saiki nggunakake solusi manajemen aset digital? Jinis masalah apa sing sampeyan alami nalika ngatasi aset digital ing organisasi sampeyan?

The-Business-Case-for-DAM-Infographic (1)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.