"Kertu" Bisnis Anyar Saiki Ana!

Nalika ngirim babagan tuku sawetara kertu bisnis anyar, Aku nampa sawetara gedhe rekomendasi Klebu kertu bisnis logam lan uga a kertu bisnis nggunakake Wordle.

Aku mutusake pindhah menyang arah sing ngelawan kabeh kertu asli sandi. Nalika wong menehi kertu bisnis saiki, aku ora duwe kertu - aku mulih lan nambah Plaxo lan LinkedIn banjur dakbuwang - preduli saka apa kaendahane. Sing menehi inspirasi kanggo milih opsi anyar:

kertu mtb

Nggunakake telusuran cepet, aku nemokake perusahaan online sing nyithak bantalan Post-It Note khusus sing ukurane kertu bisnis! Aku pesen akeh lan dheweke tekan kene sajrone 2 minggu. Kertu kasebut metu sampurna, jumbuh karo alat online sing digunakake kanggo sunting. Aku milih font sing gampang diwaca lan aku ngrancang kanthi telpon ing URL situsku. Aku malah nyengkuyung wong supaya 'Lingkaran' topik supaya dheweke bisa ngelingi kenapa kita ketemu utawa kenapa nelpon aku!

Aku kepengin banget babagan sing unik lan percaya yen iki cocog karo tagihan kasebut. Apa sampeyan mikir

9 Komentar

  1. 1

    Apa sampeyan bisa menehi katrangan saka ngendi sampeyan entuk? Aku butuh sawetara kertu anyar lan pengin riset opsi iki. Aku manggon ing Atlanta lan ora duwe kertu sing identik, nanging sing kaya iki bisa uga keren banget. Seneng sampeyan karo ide sing wiwitane dakusulake.

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Katresnan. Kertu bisnis yaiku "kertu bisnis". Dheweke kudu nyatakake produk / layanan sampeyan. Kuning Oohweee. Kertu kasebut mesthi katon apik. Sing diarani "marketing"

  7. 7

    Saiki iku desain sing apik.

    Aku mikir sampeyan bisa nggunakake kertu kasebut ing kertu bisnis nyata lan nggawe luwih apik nggunakake loro-lorone. Ing salah sawijining sisih duwe headshot kanggo sampeyan (saengga dheweke ngelingi apa sing sampeyan tampilake), rincian lan undhangan kanggo entuk [sesuatu] gratis ing situs sampeyan, banjur dhaptar (lingkaran) ing sisih liyane.

  8. 8

    Doug… apike tenan! Ing rapat TechCom pungkasan, aku menehi info kontak ing mburi minuman sing dienggo Starbucks nalika patron nggawa cangkir dhewe. Aku njaluk sawetara wong kanggo menehi unjukan dhewe, nanging nggunakake info kontak. Aku mung kudu lunga rute mengko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.