Apa Sing Salah karo Kertu Bisnis Sampeyan?

Alex lungguhKertu bisnis mesthi saya olahraga. Aku wis mesthi nindakake perkara sing beda karo kertu bisnis - dhisik yaiku kertu blogging karo fotoku, banjur bungkus saka Cathetan PostIt, lan paling anyar kertu tipis karo dispenser saka Zazzle.

Dina iki aku nonton teleseminar saka Alex Mandossian ing seri pendhidhikan bisnis sing aku lengganan lan dheweke nuduhake kesempatan sing apik yen aku wis kliwat… telung kertu bisnis saurutan!

Sawetara kasunyatan babagan kertu bisnis

  1. Umume wong ora ngelingi wong sing asale.
  2. Umume dibuwang. Sampeyan mbayar sing arang banget ngasilake investasi!
  3. Saka wong-wong sing bener-bener njaga, sawetara wong sing tumindak… biasane amarga asring ora ana sebab!

kertu bisnis

Apa sing bisa ditambah karo Panjenengan kertu bisnisku?

  1. Sijine foto sampeyan ing kertu bisnis. Iki bakal ngidini wong ngelingi sapa sejatine sampeyan!
  2. Alex ujar manawa sampeyan kudu nyakup nyogok etika. Kanthi tembung liya, apa ana kertu ing kertu sing bisa diwenehake supaya wong bisa tumindak? Tuladhane yaiku nomer 1-800 kanthi pesen sing wis direkam. Impersonal lan aman… lan sapa wae sing nelpon bisa entuk manfaat saka pesen kasebut.
  3. Kalebu pesen sing disesuaikan kanggo acara sing diwenehake. Yen sampeyan ana ing acara jaringan, pesen sawetara kertu kanggo acara kasebut. Yen sampeyan lagi ngomong ing sawijining acara, lebokake acara kasebut! Yen sampeyan ana ing konferensi… sijine konferensi. Dening ngatur kertu kanggo acara kasebut, sampeyan mung menehi panampa a papan reklame miniatur kanggo ngajak supaya kontak uga nyedhiyakake komponen virus. Nalika Alex menehi 500 kertu, dheweke ndeleng 2,000 kunjungan menyang situs lan nomer telpon. Komponen virus sing apik!

Aku arep pesen kertu bisnis liyane lan aku bakal nggabungake tips iki. Fotoku bakal ditambahake (desahan!), Aku bakal nyakup link menyang download gratis kanthi sawetara saran lan tips, lan aku bakal ngrekam pesen sing luwih apik ing Google Voice kanthi sawetara pitakon babagan aku. bisnis

Ayo kula ngerti yen sampeyan kasengsem ing seri bisnis sing aku lengganan. Pancen rada larang, nanging yen entuk kontrak siji-sijine kertu bisnis, iki bakal mbayar kabeh seri bisnis… lan aku mung ana ing video pertama. Aku wis entuk akeh pujian ing kertu pungkasan - nanging ora bisa dakkandhakake manawa virus kasebut dadi virus utawa nggawe bisnis!

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Muga-muga bisa kutip sumber, Doug, nanging aku ora ngelingi ngendi aku maca iki, sawetara wektu kepungkur: kertu bisnis kanthi gambar sampeyan 50% ora bakal dibuwang menyang sampah. Mungkin wong liya bisa verifikasi iki.

  3. 4
  4. 6

    Sampeyan kudu nggunakake pesawat kertas kaya logo ing kertu. Mungkin kabeh kertu sampeyan dadi logo nalika katon dhisik nanging yen wis ana info sing kasebut ing kiriman ing ndhuwur. Sampeyan bisa uga angel ditindakake, nanging mesthi bakal rapi lan eling.

  5. 8

    Doug mriksa avatar anonimku, semono uga blog 🙂 Aku mlebu karo Twitter lan duwe avatar Twitter sing dadi gambarku kepengin weruh kenapa ora muncul

  6. 10

    Rasane umume ing kawitan katon minangka jahitan sing durung rampung. Aku ngira luwih akeh karya ing sisih tipografi lan latar mburi sing luwih cetha bakal mbantu. Ora bisa ngomong apa sing bakal diganti, nanging sampeyan mung njaluk pendapat.

    print poster

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.