Presentasi: Napa Usaha Sampeyan Kudu Blogging

Depositphotos 26743721 s

Aku ngrembug babagan iki presentasi sadurunge, nanging dina iki nalika latihan, aku nambah slide slide anotasi lan ngirim presentasi menyang SlideShare. Iki presentasi kanggo Konferensi Profesi Pemasaran - Forum Bisnis-kanggo-Bisnis Pemasaran 2007 ing Chicago sesuk lan dina Selasa.

One comment

  1. 1

    Aku mikir manawa "jejaring" bakal dadi slide sing apik kanggo ditambahake. Iki asale saka swara lan kepemimpinan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.