Presentasi: Napa Usaha Sampeyan Kudu Blogging

Depositphotos 26743721 s

Aku ngrembug babagan iki presentasi sadurunge, nanging dina iki nalika latihan, aku nambah slide slide anotasi lan ngirim presentasi menyang SlideShare. Iki presentasi kanggo Konferensi Profesi Pemasaran - Forum Bisnis-kanggo-Bisnis Pemasaran 2007 ing Chicago sesuk lan dina Selasa.

Komentar siji

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.