Metrik Konversi kanggo Blogging Bisnis

Ana akeh ing jagad media sosial sing nemtokake sukses blog kanthi metrik keterlibatan kayata komentar. Aku ora. Ora ana korélasi antara sukses blog iki lan jumlah komentar sing ana. Aku yakin manawa komentar bisa nyebabake blog - nanging amarga sampeyan ora bisa ngontrol langsung, mula aku ora nggatekake.

Yen aku pengin komentar, aku bakal nulis judhul link-baiting, konten kontroversial, lan postingan blog sing snarky. Iki, bakal kelangan pamirsa inti lan target wong sing salah.

Telung metrik konversi blogging bisnis sing dakmati:

  • Konversi Kaca Hasil Mesin Telusuran – Akeh ahli fokus ing pinten lalu lintas mesin telusur sing sampeyan tampa… nanging ora pira lalu lintas sing ilang. Yen sampeyan nulis judhul kirim sing rata lan data meta sampeyan ora narik kawigaten, sampeyan bisa nggawe peringkat paling dhuwur ing mesin telusuran nanging wong ora bisa ngeklik link sampeyan. Tulis judhul kirim sing ngowahi lalu lintas lan mesthekake deskripsi meta sampeyan dikemas karo tembung kunci lan alasan sing apik kanggo ngeklik! Gunakake Google Search Console kanggo nganalisa asil kasebut.
  • Konversi Telpon Kanggo Tumindak - Pengunjung sing sepisanan mlebu ing blog sampeyan lan ninggalake utawa arep nindakake bisnis karo sampeyan. Apa sampeyan menehi dalan supaya bisa melu perusahaan sampeyan? Apa sampeyan duwe formulir kontak lan tautan sing penting? Apa alamat lan nomer telpon sampeyan jelas? Apa sampeyan duwe Calls To Action sing menarik sing diklik pengunjung?
  • Konversi Kaca Landing - Sawise pengunjung ngeklik Call To Action, apa padha mlebu ing kaca sing ngonversi? Apa sampeyan landing page resik lan ora ana pandhu arah, tautan, lan konten liyane sing ora perlu sing ora nyopir adol?

Prospek sampeyan kudu ngowahi ing saben langkah supaya sampeyan bisa entuk minangka pelanggan. Sampeyan kudu narik kawigaten klik ing kaca asil mesin telusur (SERP), sampeyan kudu menehi konten sing relevan kanggo entuk kapercayan lan meksa supaya bisa digali luwih jero, lan sampeyan kudu menehi dalan kanggo keterlibatan - kaya telpon kanggo tumindak ( CTA) lan sampeyan kudu menehi cara kanggo ngubungi sampeyan - kaya kaca kebangkrutan sing dirancang kanthi apik lan dioptimalake.

compendium Nglakoni Praktik Paling Apik iki!

  1. Pisanan: Hasil mesin telusuran kanggo Ngitung ROI Blogging Bisnis, Compendium nduwe papan nomer loro lan ditulis kanthi apik - mesthi bakal narik lalu lintas!
    ngitung roi serp 1
    Cathetan: Sampeyan bakal sok dong mirsani yen Compendium duwe asil kapindho kanggo panelusuran lan dudu asil pisanan. Yen judhul kaca duwe Compendium Blogware ing pungkasan judhul tinimbang wiwitan, tanggal,
    lan info penulis dibuwang, lan deskripsi meta nduweni basa sing luwih menarik, malah bisa uga bisa ngetokake asil peringkat paling dhuwur. (Apik banget yen deskripsi meta diwiwiti kanthi tembung kunci, sanadyan!) Owah-owahan kasebut bisa tikel kaping pindho utawa kaping telu konversi saka kaca asil mesin telusur iki.
  2. Kapindho: Iki kiriman ringkes sing apik sing ngarahake perhatian menyang rong sumber daya tambahan kanggo ngetung Return On Investment. Iki kiriman sing padhet lan relevan, sanadyan!
    kirim compendium
    Cathetan: Salah siji cara kanggo nambah iki bisa uga kanthi bener nyedhiyakake sumber daya katelu - telpon kanggo tumindak nyata menyang Toolkit ROI.
  3. Katelu: Telpon kanggo tumindak pancen apik banget lan cocog karo salinan ing kaca kasebut, lan minangka dalan sing jelas kanggo nemokake informasi tambahan!
    roi toolkit cta
  4. Papat: Kaca kebangkrutan pancen tanpa cacat - nyedhiyakake konten sing ndhukung, menarik, formulir singkat kanggo ngumpulake informasi kontak kanggo tim dodolan, lan uga sawetara pitakonan prequalifying kanggo ngrasakake anggaran lan rasa urgensi prospek.

landing page

Tim pemasaran ing Compendium luar biasa nggunakake alat dhewe. Aku ngerti kasunyatan manawa Compendium nglumpukake luwih akeh liwat asil telusuran lan blog dhewe tinimbang sumber liyane. Ora diraguhi amarga karya sing hebat kanggo nyoba, nyoba maneh lan ngoptimalake dalan konversi. Wis apik!

Pengungkapan Lengkap… Aku duwe saham lan mbantu miwiti Compendium (matur nuwun ora padha logo kula!)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.