Metrik Konversi kanggo Blogging Bisnis

Ana akeh ing jagad media sosial sing nemtokake sukses blog kanthi metrik keterlibatan kayata komentar. Aku ora. Ora ana korélasi antara sukses blog iki lan jumlah komentar sing ana. Aku yakin manawa komentar bisa nyebabake blog - nanging amarga sampeyan ora bisa ngontrol langsung, mula aku ora nggatekake.

Yen pengin komentar, aku bakal nulis judhul umpan link, konten kontroversial lan postingan blog sing lucu. Sabanjure, bakal ilang pamirsa inti lan target wong sing salah.

Telung metrik konversi blogging bisnis sing dakmati:

  • Konversi Kaca Hasil Mesin Telusuran - Akeh ahli fokus ing lalu lintas mesin telusuran sing sampeyan tampa ... nanging ora sepira lalu lintas sing ilang. Yen sampeyan nulis judhul kiriman datar lan data meta sampeyan ora narik kawigaten, sampeyan bisa uga nggawe peringkat ndhuwur mesin telusuran, nanging wong bisa uga ora ngeklik link sampeyan. Tulis judhul kirim sing ngonversi lalu lintas lan priksa manawa katrangan meta sampeyan dikemas nganggo tembung kunci lan alasan sing apik kanggo ngeklik! Nggunakake Google Search Console kanggo nganalisis asil iki.
  • Konversi Tumindak - Pengunjung kaping pisanan mlebu ing blog sampeyan lan arep budhal utawa arep bisnis karo sampeyan. Apa sampeyan menehi dalan supaya bisa melu karo perusahaan sampeyan? Apa sampeyan duwe formulir kontak lan tautan sing misuwur? Apa alamat lan nomer telpon sampeyan wis dingerteni kanthi jelas? Apa sampeyan duwe Calls To Action sing apik sing diklik pengunjung?
  • Konversi Kaca Landing - Sawise pengunjung ngeklik Call To Action, apa padha mlebu ing kaca sing ngonversi? Apa sampeyan landing page resik lan ora ana pandhu arah, tautan, lan konten liyane sing ora perlu sing ora nyopir adol?

Prospek sampeyan kudu ngonversi ing saben langkah supaya sampeyan bisa entuk minangka pelanggan. Sampeyan kudu narik kawigaten klik ing kaca asil mesin telusuran (SERP), sampeyan kudu menehi konten sing relevan kanggo entuk kapercayan lan meksa supaya luwih jero, sampeyan kudu menehi dalan menyang keterlibatan - kaya ajakan tumindak (CTA) lan sampeyan kudu menehi sarana ngubungi sampeyan - kaya kaca kebangkrutan sing dioptimalake kanthi apik.

compendium Nglakoni Praktik Paling Apik iki!

  1. Pisanan: Hasil mesin telusuran kanggo Ngitung ROI Blogging Bisnis, Compendium nduwe papan nomer loro lan ditulis kanthi apik - mesthi bakal narik lalu lintas!
    ngitung roi serp 1
    Cathetan: Sampeyan bakal sok dong mirsani Compendium duwe asil kapindho kanggo telusuran lan dudu asil pertama. Yen judhul kaca duwe Compendium Blogware ing pungkasan judhul tinimbang wiwitan, tanggal lan info pangarang dicopot, lan katrangan meta duwe basa sing luwih menarik, bisa uga bisa ngasilake asil rangking ndhuwur. (Apik banget yen deskripsi meta diwiwiti karo tembung kunci, sanajan!) Owahan kasebut bisa uga kaping pindho utawa kaping telu konversi saka kaca asil mesin telusuran iki.
  2. Kapindho: Iki kiriman ringkes sing apik sing ngarahake wong loro sumber daya tambahan kanggo ngetung Return On Investment. Iki minangka postingan sing solid lan relevan!
    kirim compendium
    Cathetan: Salah sawijining cara kanggo nambah iki yaiku kanthi bener nyedhiyakake sumber kaping telu - ing nyata telpon kanggo tumindak menyang ROI Toolkit.
  3. Katelu: Telpon tumindak pancen apik banget lan cocog karo salinan ing kaca kasebut, lan minangka dalan sing jelas kanggo nemokake informasi tambahan!
    roi toolkit cta
  4. Papat: Kaca kebangkrutan pancen tanpa cacat - nyedhiyakake konten sing nyengkuyung, narik kawigaten, formulir cekak kanggo nglumpukake informasi kontak kanggo tim sales, lan uga sawetara pitakonan sing wis kualifikasi kanggo ngrasakake anggaran prospek lan rasa mendesak.

landing page

Tim pemasaran ing Compendium luar biasa nggunakake alat dhewe. Aku ngerti kasunyatan manawa Compendium nglumpukake luwih akeh liwat asil telusuran lan blog dhewe tinimbang sumber liyane. Ora diraguhi amarga karya sing hebat kanggo nyoba, nyoba maneh lan ngoptimalake dalan konversi. Wis apik!

Pengungkapan Lengkap… Aku duwe saham lan mbantu miwiti Compendium Blogware (matur nuwun sanget amarga ora katut logo kula!)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.