Cara Bisnis Sampeyan Mupangat saka Pemasaran Media Sosial

media sosial kanggo infographic bisnis

Kita mung nulis postingan sing penting kanggo mbandhingake pemasaran email lan pemasaran media sosial, dadi iki infographic saka Lampu Sosial yaiku wektu sing sampurna.

Email mbutuhake sampeyan nglumpukake alamat email wong supaya bisa komunikasi karo dheweke. Nanging, media sosial nyedhiyakake media umum supaya pesen sampeyan bisa dikumandhang ngluwihi para pandhereke langsung. Nyatane, 70% saka pemasar wis sukses nggunakake Facebook kanggo entuk pelanggan anyar lan 86% pangguna Twitter aktif ujar manawa dheweke rencana tuku kanthi rutin saka merek sing diikuti.

Infographic iki minangka tugas sing apik kanggo nyedhiyakake statistik kritis sing nyengkuyung kesadharan, panguwasa, lan kapercayan sing ndadékaké ndadékaké lan adol ... banjur mbantu kesetiaan karo pelanggan sing wis dipikolehi. 82% perusahaan ukuran cilik lan menengah ngerteni media sosial efektif kanggo generasi timbal lan 90 persen nganggep efektif kanggo merek.

Mupangat Media Sosial kanggo Bisnis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.