Bunndle: Jaringan Distribusi Aplikasi Seluler

kelinci

Dadi sampeyan wis nggawe aplikasi seluler… woohoo! Sanajan ana desain ingenius lan penawaran sing terkenal, sampeyan ora bisa ndeleng aplikasi kasebut diluncurake lan bakal dimuat kaya sing diarepake. Buntelan entuk aplikasi sing paling apik kanggo pangguna sing pengin. Mesin optimasi nyedhiyakake app cocog sing cocog kanggo pangguna, saengga rata-rata tarif instalasi meh 40%.

  • Tekan pangguna ing titik keterlibatan - Mesin optimasi Bunndle nggawe gampang nawakake aplikasi sing pas kanggo pangguna pungkasan. Kita ngira-ngira asil saka bundling piranti lunak lan luwih gampang sampeyan nggayuh pangguna nyata sing pengin nginstal produk sampeyan. Kabeh instalasi ing jaringan asal saka lalu lintas organik sing artine konversi lan retensi sing luwih dhuwur kanggo sampeyan.
  • Wutah nyata. Pendapatan nyata. Entuk akses menyang atusan mitra lan jutaan pangguna saben wulan kanthi gabung karo jaringan Bunndle. Tambahake produk kaya sing sampeyan pengin lan gunakake data saka jaringan kanggo nggedhekake kinerja.
    Nggawe sing gampang. Ora dibutuhake teknik.
  • Kita wis ngrampungake gampang kanggo sampeyan kanggo miwiti. Upload produk sampeyan, gawe tawaran pariwara banjur bayar. Ngono wae. Lan kita lagi ing kene kanggo nulungi sampeyan, dadi nunggu apa maneh? Ndaftar saiki!

Yen sampeyan penerbit aplikasi, sampeyan uga bisa ngasilake penghasilan tambahan kanthi nggabungake Buntelan menyang aplikasi seluler sampeyan!