Mbangun Trust Kanthi Ngomong Ora!

mundurKapan pungkasan sampeyan lungguh saka salesperson lan dheweke ujar, "Nuwun sewu, kita bisa uga ora bakal bisa nemokake rega kasebut utawa / utawa pangarepan kasebut". Aku uga ora nate duwe.

Bengi iki aku lunga saka kontrak sing bisa ditindakake kanthi mripat sing ora ditutup. Nanging, aku ngerti manawa kesederhanaan kontrak bakal mekar lan bisa mbukak cacing. Aku bakal ngonfigurasi lan nginstal blog kanggo wong banjur, kanthi standar, aku bakal dadi dhukungan blog, dhukungan IT lan dhukungan hosting. Aku ora ngramal - Ngomong saka pengalaman. Pramila aku luwih seneng milih prospek menyang Software minangka vendor Layanan kaya compendium. (Pengungkapan: Aku dadi pemegang saham)

Klien sing dakrewangi blogging dudu kontrak siji-sijine, kita duwe sesambungan terus kanggo nutupi masalah kasebut. Aku seneng nulungi dheweke karo kabutuhane kabeh amarga sumber kasebut diantisipasi. Ora ngono bengi iki… Aku mung mlaku saka panjaluk amarga mung project kutipan Ora ana proyek web sing rampung… kajaba perusahaan kasebut ditindakake. Saka konten, desain, platform, integrasi… saben proyek web berkembang amarga panjaluk bakal saya suwe saya suwe. Blogging uga. Lan perangkat lunak minangka perusahaan layanan (SaaS) dirancang kanggo ngatasi masalah lan dhukungan sing terus ana. Aku ora.

Mbalik menyang poinku ... bisa uga yen luwih akeh perusahaan sing nolak anggaran sing ora wajar, garis wektu sing edan, lan pangarepan sing ora apik, kabeh bisnis sing jujur ​​bisa nggawe kepercayaan karo prospek kita. Masalahe yaiku akeh wong ing kana, utamane ing domain pemasaran online lan media sosial, wedi yen adoh saka sawetara dhuwit.

Akeh salesman luwih seneng mbayar tagihan kanthi biaya klien tinimbang nyatane cukup ngisi biaya kanggo janji. Ora apes amarga SAP sing ora kuwat mlaku ing lawang lawang banjur langsung diserang kaya maling 2-bit ing kana kanggo ngrudopekso, ngrampok lan mbuwang wadhah.

Yen sampeyan ora bisa ngrampungake proyek ing jangka wektu, janji utawa entuk penghasilan sing cukup nalika nindakake, kenapa sampeyan bakal adol? Sawetara wulan kepungkur, aku kudu pisah karo kanca gedhe lan perusahaane amarga proyek kita durung bisa ditindakake. Aku ora ketemu karo sing diarepake ... lan luwih becik aku tetep tetep kekancan lan kelangan dhuwit tinimbang gagal. Lan kita mesthi bakal gagal kanthi spektakuler ing proyek sing daklakoni ... Aku ngerti.

Apa aku bisa nggunakake dhuwit? Mesthi wae! Proyek cilik kaya kasebut minangka akeh awis kanggo bisnis lan bisa nggawa kita liwat kontrak kontrak sing bakal teka. Aku ora bisa nindakake, sanadyan. Yen dipikir-pikir, aku kepengin banget lunga saka akeh kontrak cilik wiwit aku miwiti bisnis.

Ironi yaiku para pelanggan sing padha sing nyedhaki dalan ing proyek sing luwih gedhe sing bisa dikirim, kompensasi sing apik lan wektu sing fleksibel. Saben ngucapake "Ora" saiki, aku ngerti yen wis nambah kapercayan lan kesempatan kanggo entuk kesempatan sing luwih apik. Sampeyan uga kudu.