Cithakan Komplek Bangunan kanthi Hubspot

tata letak web

Kita cukup agnostik nalika nerangake platform kanggo otomatisasi pemasaran, pangembangan kaca kebangkrutan lan pemasaran email. Kita makarya lan tak certified karo Hubspot cukup sawetara taun kepungkur, lan kita padha kesengsem karo som fitur, nanging unsur desain padha dicokot winates. Ora ngono maneh.

Salah sawijining sponsor kita, FatStax, diwiwiti karo Hubspot nanging durung nindakake kabeh opsi. Kaya akeh startup, padha nggarap pangembangan bisnis lan ora duwe wektu kanggo ngetrapake solusi kasebut kanthi lengkap, mula dheweke njaluk pitulung minangka bagean saka program pemasaran mlebu sakabèhé. Minggu kepungkur, dheweke ngluncurake Program Mitra kanggo ndhaptar agensi, lan iki minangka tembakan pertama kanggo mbangun template sing apik kanggo dheweke.

Dheweke nyedhiyakake tata letak HTML, lan kita kudu nerjemahake Hubspot. Aku rada ngati-ati ing wiwitan, supaya dheweke ngerti yen kita bakal nindakake apa wae sing bisa diwenehake sistem templating. Hubspot. Kunci kanggo ngembangake cithakan kasebut yaiku kita bisa nggawe kloning cithakan kasebut lan nggunakake kanggo tawaran lan kaca kebangkrutan liyane. Kita kudu nindakake kanthi bener… supaya tim ing FatStax bisa nyunting tanpa bantuan kita.

Sawise ngerti platform lan nglampahi sawetara wektu Situs Sumber Daya Desainer Hubspot, kita padha tenan kesengsem karo antarmuka panganggo lan lapisan ambane. Tanpa njlentrehake rinci, kita ora nemokake watesan kanggo sistem templating apa wae.

Editor beta suntingan-ing-panggonan makarya flawlessly, lan tukang cithakan njupuk sawetara digunakake kanggo, nanging pungkasanipun kita nganyari kabeh bener. Kita bisa nggawe grup header lan footer global sing bisa digunakake kanthi gampang ing kabeh cithakan. Yen sampeyan pengin, Hubspot malah nawakake kemampuan kanggo masang file CSS utawa JavaScript external. Sampeyan uga bisa nggabungake Analytics lan ngowahi file robots.txt yen sampeyan pengin mblokir kaca saka mesin telusur.

sunting-ing-panggonan

Asil kasebut mbutuhake sawetara njiwet cilik, nanging ngluwihi pangarepan (lan klien kita). Nyatane, aku yakin mung nggawe siji suntingan CSS supaya cithakan bisa digunakake kanthi lengkap - iki kaya apa:

cithakan fatstax