Cithakan Komplek Bangunan kanthi Hubspot

tata letak web

Kita pancen agnostik nalika nerangake platform kanggo otomatisasi pemasaran, pangembangan kaca landas, lan pemasaran email. Kita makarya lan entuk sertifikasi Hubspot sawetara taun kepungkur, lan kita kepincut karo fitur-fitur kasebut, nanging elemen desain rada winates. Ora ngono maneh.

Salah sawijining sponsor, FatStax, diwiwiti karo Hubspot nanging durung ngetrapake kabeh pilihan. Kaya akeh startup, dheweke ngupayakake pangembangan bisnis lan ora duwe wektu kanggo ngetrapake solusi kanthi lengkap, mula dheweke njaluk tulung minangka bagean saka program pemasaran inbound sakabèhé. Minggu kepungkur, dheweke ngluncurake Program Mitra kanggo agensi kanggo mlebu, lan iki minangka tembakan pertama kanggo nggawe template sing cocog kanggo dheweke.

Dheweke nyedhiyakake tata letak HTML, lan kita kudu nerjemahake Hubspot. Wiwitane aku rada ngati-ati, menehi ngerti manawa kita bakal nindakake kaya sing bisa diwenehi sistem templating Hubspot. Kunci kanggo nggawe template yaiku supaya kita bisa Klone template lan nggunakake kanggo nawakake lan kaca kebangkrutan liyane. Kita kudu nindakake kanthi bener… supaya tim ing FatStax bisa ngowahi tanpa pitulung.

Sawise ngerti platform lan ngentekake sawetara wektu Situs Sumber Daya Desainer Hubspot, kita pancen kesengsem karo antarmuka panganggo lan lapisan ambane. Tanpa rinci, ora ana watesan babagan sistem template.

Editor edit-in-place beta bisa digunakake kanthi sampurna, lan tukang nggawe template wis biasa, nanging pungkasane kita nganyari kabeh kanthi bener. Kita bisa nggawe grup header lan sikil global sing bisa digunakake kanthi gampang ing kabeh template. Yen sampeyan pengin, Hubspot malah nawakake kemampuan kanggo masang file CSS eksternal utawa JavaScript. Sampeyan uga bisa nggabungake Analytics lan ngowahi file robots.txt yen sampeyan pengin mblokir kaca saka mesin telusuran.

sunting-ing-panggonan

Asil kasebut mbutuhake sawetara suntingan cilik, nanging luwih saka sing diarepake (lan klien). Nyatane, aku yakin kita mung nggawe siji sunting CSS supaya template bisa dienggo - kaya kayane:

template fatstax

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.