Mbangun Storybrand: 7 Prospek Pengin Bisnis Sampeyan Mbukak

Mbangun Brand Story

Kira-kira sewulan kepungkur, aku melu rapat ideasi pemasaran kanggo klien. Iki apik banget, nggarap konsultasi sing misuwur amarga nggawe roadmap kanggo perusahaan teknologi tinggi. Nalika roadmap dikembangake, aku kesengsem karo dalan sing unik lan beda sing ditemokake tim. Nanging, aku uga duwe tekad supaya tim tetep fokus ing target pasar.

Inovasi minangka strategi kritis ing pirang-pirang industri saiki, nanging ora bisa mbebayani pelanggan. Perusahaan sing luar biasa kanthi solusi ingenius wis gagal pirang-pirang taun amarga wis tekan pasar, utawa menehi kepinginan sing durung ana. Loro-lorone bisa ngeja kiamat - panjaluk minangka aspek kritis kanggo saben produk utawa layanan sing sukses.

Nalika aku dikirimi salinan Mbangun Crita Crita, dening Donald Miller, sejatine aku ora seneng banget maca nanging isih ana ing rak buku nganti saiki. Aku ngira bakal dadi dorongan liyane Crita lan kepiye bisa ngowahi perusahaan sampeyan ... nanging ora. Nyatane, buku kasebut dibukak kanthi "Iki dudu buku babagan nyritakake babagan perusahaan sampeyan." Weh!

Aku ora pengin nyerahake kabeh buku, wacan cepet lan informatif sing dak nyaranake. Nanging, ana siji dhaptar kritis sing arep dak bagi - milih a kepinginan cocog kanggo kaslametan merek sampeyan.

Pitu Prospek Pengin Kaslametanane Merk Sampeyan Gumantung:

  1. Mbangun Brand StoryNgirit sumber daya finansial - Apa sampeyan bakal ngirit dhuwit pelanggan?
  2. Ngirit wektu - Apa produk utawa layanan sampeyan bakal menehi wektu luwih cepet marang para pelanggan supaya bisa luwih penting?
  3. Mbangun jaringan sosial - Apa produk utawa layanan sampeyan ningkatake kepinginan pelanggan supaya bisa nyambung?
  4. Entuk status - Apa sampeyan adol produk utawa layanan sing mbantu pelanggan entuk kekuwatan, prestise, lan perbaikan?
  5. Ngumpulake sumber daya - Nawakake produktivitas, penghasilan, utawa sampah sing saya akeh nyedhiyakake kesempatan kanggo bisnis berkembang.
  6. Kepinginan bawaan dadi loma - Kabeh manungsa duwe gegayuhan alami kanggo loma.
  7. Kepinginan kanggo makna - Kesempatan kanggo para pelanggan melu sing luwih gedhe tinimbang awake dhewe.

Minangka panulis Donald Miller ujar:

Tujuan kanggo merek kita yaiku saben calon pelanggan ngerti persis ing endi tujuane.

Kepinginan sampeyan sing cocog karo merek sampeyan?

Babagan Mbangun Crita

Proses StoryBrand minangka solusi sing wis kabukten kanggo para pemimpin bisnis perjuangan sing diadhepi nalika ngobrol babagan usahane. Cara revolusioner kanggo nggandhengake karo para pelanggan menehi kaunggulan kompetitif sing utama, ngumumake rahasia supaya para pelanggan ngerti manfaate sing apik saka nggunakake produk, ide, utawa layanane.

Mbangun Crita Crita apa kanthi mulang para pamiarsa pitung crita universal nuduhake kabeh manungsa sing nanggapi; alesan nyata pelanggan tuku; cara nyederhanakake pesen merek supaya masarakat ngerti; lan cara nggawe olahpesen sing paling efektif kanggo situs web, brosur, lan media sosial.

Apa sampeyan direktur pemasaran perusahaan multibillion dolar, pamilik usaha cilik, politisi sing nyalon, utawa penyanyi utama band rock, Mbangun Crita Crita salawas-lawase bakal ngowahi cara sampeyan ngomong babagan sapa sejatine, apa sing sampeyan lakoni, lan nilai unik sing diwenehake menyang pelanggan.

Pengungkapan: Aku Afiliasi Amazon lan nggunakake link kanggo tuku buku ing postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.