Mbangun Infographic Google Analytics Sampeyan Kanthi Visual

visual

Kita seneng karo Visual.ly kanggo nemokake lan nuduhake infografis. DK New Media punika desainer sing disertifikasi ing Visual.ly, kanthi akeh infografis sing apik sing wis diteliti, dirancang lan dipromosekake kanggo para klien.

Uga infografis statis, tim Visual.ly terus nambah infografis dinamis… priksa iki apik Infographic Google Analytics sing narik statistik mingguan dadi desain sing apik. Sampeyan bisa uga malah infographic dikirim menyang sampeyan liwat email saben minggu. Keren banget!

Google Analytics kanthi visual

3 Komentar

  1. 1

    Iki apik tenan. Wis suwe nggunakake Visual.ly lan iki minangka salah sawijining fitur sing paling apik. Duwe potensi dadi fitur sing populer banget. Katon apik banget lan gampang digunakake. Matur nuwun kanggo nuduhake iki karo kita, Douglas.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.