Apa Sampeyan Nggawe utawa Tuku Platform Pemasaran Sabanjure?

Mbangun Utawa Tuku Platform Pemasaran Sabanjure

Bubar, aku nulis artikel kanggo menehi saran marang perusahaan ora dadi tuan rumah video dhewe. Ana sawetara pushback saka sawetara teknisi sing ngerti seluk-beluk hosting video. Dheweke duwe sawetara poin sing apik, nanging video mbutuhake pamirsa, lan akeh platform sing dadi tuan rumah sing nyedhiyakake. Dadi kombinasi biaya bandwidth, kerumitan ukuran layar, lan konektivitas, saliyane kasedhiyan pamirsa minangka sebab utama.

Iki ora ateges aku ora percaya manawa perusahaan ora kudu luwih suwe nggawe solusi. Ing kasus video, kayata, akeh perusahaan gedhe sing nggabungake strategi video kasebut manajemen aset digital sistem Ndadekake akal sing sampurna!

Dasawarsa kepungkur nalika tenaga komputasi larang banget, bandwidth larang regane, lan pembangunan kudu ditindakake wiwit wiwitan, mesthine ora ana bunuh diri yen perusahaan nyoba nggawe solusi pemasaran. Piranti Lunak minangka panyedhiya Layanan nggunakake miliaran ing industri kanggo nggawe platform sing bisa digunakake dening umume kita - mula kenapa sampeyan nggawe investasi kasebut? Ora ana wangsulan lan sampeyan bakal begja yen tiba saka lemah.

Nanging, nganti saiki cepet, lan daya komputasi lan bandwidth akeh banget. Lan pangembangan ora kudu rampung saka awal. Ana platform pangembangan cepet sing kuat, platform database data gedhe, lan mesin pelapor sing nggawe produk dadi larang lan cepet. Ora kanggo sebutno akeh banget sing larang API (antarmuka pemrograman aplikasi) panyedhiya metu ing pasar. Pangembang siji bisa nginstal platform kanthi antarmuka administrasi kalengan lan nyambung menyang API ing sawetara menit.

Amarga alasan kasebut, kita wis ngowahi sikap ing pirang-pirang kasus. Sawetara conto sing bakal dakkarepake:

  • CircuPress - Nalika aku nerbitake buletin menyang puluhan ewu pelanggan, aku luwih akeh mbayar dhuwit kanggo panyedhiya email tinimbang aku entuk penghasilan iklan kanggo situs kasebut. Akibate, aku kerja bareng kancaku kanggo nggawe platform pemasaran email sing digabung langsung karo WordPress. Kanggo sawetara dhuwit saben wulan, aku ngirim atusan ewu email. Sawetara dina, kita bakal menehi kabeh!
  • Panambang Data SEO - DK New Media duweni penerbit sing gedhe banget sing duwe luwih saka setengah yuta tembung kunci sing kudu dilacak kanthi geografis, kanthi merek, lan miturut topik. Kabeh panyedhiya sing bakal ngatasi masalah kasebut ana ing limang digit dhuwur kanggo lisensi - lan ora ana sing bisa ngatasi volume data sing diduweni. Uga, dheweke duwe struktur situs lan model bisnis unik sing ora cocog karo platform kalengan. Dadi, kanggo rega lisensi ing piranti lunak liyane, kita bisa ngasilake platform sing khusus kanggo model bisnis. Saben investasi sing digawe dudu investasi ing lisensi sing bakal ditindakake - nambah platform lan nggawe internal luwih efisien. Dheweke ngirit analisis lan proses wektu sing penting kanggo nggawe platform kanggo dheweke.
  • Saos Agen - dikembangake sajrone dasawarsa pungkasan dening kancaku, Adam, platform Sauce Agen minangka koleksi modul lengkap - saka web, print, email, seluler, telusuran, sosial, lan uga video. Adam biyen nggunakake layanan email lan angel ngatasi kendala sisteme, mula dheweke nggawe dhewe! Dheweke uga duwe platform nganggo API, nyedhiyakake solusi sing terjangkau sing atusan utawa ewu dolar ing industri liyane. Saos Agen saiki ngirim jutaan email lan puluhan ewu pesen teks kanggo dolar ing dolar. Adam wis bisa ngirim tabungan kasebut langsung menyang klien.

Iku mung sawetara conto, tinimbang menehi lisensi platform standar kanthi watesan ekstrim, solusi kasebut dibangun ing awan, lan kadang nggunakake API sing kuat banget. Antarmuka panganggo dikhususake khusus kanggo aplikasi lan pangguna, lan proses kasebut dikembangake supaya pangguna bisa nindakake kabeh tanpa akeh wektu ngentekake data pijet utawa ngupayakake masalah platform.

Aja Nyepelekake Upaya Nggawe

Ana sing istiméwa. Amarga sawetara sebab, akeh perusahaan milih nggawe dhewe Sistem Manajemen Konten lan malih dadi ngipi elek. Iku amarga padha nganggep entheng apa sing dibutuhake lan jumlah fitur sing sejatine sistem kasebut dadi gampang ngoptimalake situs kanggo telusuran lan media sosial. Sampeyan kudu ati-ati banget kanggo ngevaluasi platform sing bisa uga ora sampeyan alami. Contone, nalika nggawe layanan email dhewe, kita wis ahli babagan ngirim lan ngirim email… mula kabeh fitur tambahan bakal dipikirake.

Efisiensi kasebut minangka tabungan kanggo perusahaan. Sampeyan bisa uga pengin mriksa babagan iki nalika nganalisa anggaran. Endi biaya lisensi paling gedhe? Sepira regane sampeyan kanggo nggarap watesan platform kasebut? Apa jinis tabungan lan efisiensi apa sing bakal dingerteni perusahaan sampeyan yen platform dibangun kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan tinimbang segmen pasar? Yen sampeyan ngentekake biaya lisensi kanggo pembangunan saben taun, sepira cepet sampeyan bisa duwe platform sing adat lan luwih apik tinimbang solusi pasar?

Iki wayahe kanggo miwiti mutusake apa sampeyan bakal terus tuku solusi wong liya, utawa gawe mahakarya sing sampeyan ngerti yen bisa ngatasi bensin!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.