Cara Nggawe lan Lacak Promosi utawa Kampanye Instagram Sampeyan

carane promosi nganggo instagram

Kita wis siyap kanggo taunan kaping pindho Festival Teknologi + Teknologi lan Instagram minangka salah sawijining papan sing promosi acara kasebut. Aku ora percaya yen nindakake proyek apik ing Instagram kaya sing bisa ditindakake, mula aku seneng ndeleng wong-wong ing ShortStack nerbitake infographic iki babagan cara nggawe lan ngukur tanggepan sampeyan Promosi utawa Kampanye Instagram.

Nalika merek wiwit nggunakake Instagram tantangane yaiku merek nggunakake profil Instagram kanggo promosi macem-macem konten, nanging mung diwenehi siji tautan langsung sing bisa digunakake. Watesan tegese umume merek nganyari URL ing bio kanthi rutin - kadang saben dina. Infographic iki menehi solusi.

Kanthi ShortStack, merek bisa nggawe Kampanye Instagram sing bisa dadi host macem-macem konten kalebu formulir, video lan liya-liyane. Aja ngarahake pangguna Instagram menyang URL sing nyedhiyakake siji tujuan, nggawe tautan siji sing diidini ing bio Instagram sampeyan kanthi hitungan kanthi ngarahake menyang kampanye Instagram dinamis.

Kampanye kasebut duwe sawetara kaluwihan - kalebu tautan pelacakan sing gampang dipasang, asil sing bisa diukur, optimalisasi seluler, jadwal, ora ana pangopènan lan kesederhanaan karo pangembang kampanye ShortStack.

Cara Nggunakake ShortStack kanggo Nggawe Kampanye Instagram

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.