Apa Omah Marketing sampeyan Dibangun ing Watu utawa Pasir?

pasir pasir

Ora asring aku kudu njaluk Alkitab ing kene, nanging iki salah sawijining wayah!

Mulané, sapa waé sing ngrungokké omonganku lan nindakké, aku bakal ngumpamakké wong sing wicaksana, sing nggawé omahé ing ndhuwur watu. Matius 7:24

Blab

Ing Agustus, Blab dipateni Platform multi-feed sing apik kanthi akeh janji ... iku mung entuk sukses. Kabeh crita dituduhake dening pangadeg Shaan Puri ing Sedheng. Dheweke nuduhake tuwuhing sing gedhe, banjur dislametake kanthi positif.

pamit-pamit

Mangkene pesen pribadhi kanggo Shaan ... Aku nyoba banget lan seneng banget karo platform, nanging aku ora bisa nggawe risik amarga bisa nambah eksperimen. Nalika sampeyan ngomong babagan retensi minangka masalah, aku yakin iki minangka asil saka ora duwe strategi jangka panjang supaya platform tetep urip - sanajan biaya produksi para produsen konten.

youtube

Youtuber Philip DeFranco wis meh 5 yuta pelanggan lan luwih saka siji milyar setengah tontonan ing Youtube. Dheweke wis pirang-pirang taun nyusun kerajinan lan nggawe vlog dadi urip sing apik. Nanging, saiki, dheweke nampa kabar manawa situs kasebut ora bakal nyoba monetisasi video maneh amarga sawetara konten nglanggar kebijakan pariwara. Adhuh

Facebook

Pengkhotbah Facebook sing apik tenan Mari Smith bubar nerbitake manawa Facebook wis ngeculake standar Konten Branded anyar - manual 40+ halaman sing pusing. Saka bojomu, apa sejatine Konten Branded?

Facebook nemtokake Konten Branded minangka kiriman apa wae ing Kaca sing nampilake produk, merek utawa sponsor pihak katelu.

Conto kalebu:

  • Promosi kayata undian, hadiah utawa konten sing nduwe produk, merek utawa sponsor pihak katelu
  • Penempatan produk
  • Iklan kanggo produk, merek utawa sponsor pihak katelu
  • Gambar utawa video sing kalebu logo sponsor

Mari terus ... yen sampeyan promosi produk utawa perusahaan utawa apa wae kanggo pihak katelu (liwat kaca sing wis ditandhani tandha biru), kudu diungkap nganggo Facebook salaman alat Babagan sing apik yaiku sponsor pihak katelu uga bisa entuk manfaat, ngakses metrik, lan nuduhake lan nambah postingan kasebut.

Dudu pamirsa

Kita nggunakake Blab, sok-sok nerbitake video Youtube, lan nggunakake Facebook kabeh wektu kanggo promosi konten kita. Nanging, rockku kasedhiya ing situs iki, ing host kita, ing platform email. Aku seneng media sosial lan video lan kekuwatane kanggo nyuarakake lan nggedhekake konten sing dipromosekake, nanging aku ora bakal bisa nggawe katergantungan ing strategi monetisasi.

Ngopo Amarga dudu pamirsa, dadi duweke. Blab duweke pamirsa. Youtube nduwe pamirsa. Lan Facebook duwe pamirsa. Kapan wae, pasir sing sampeyan tetandur strategi monetisasi bisa ganti lan ganti kanthi cepet. Kita wis ndeleng kedadeyan karo perusahaan sing duwe katergantungan gedhe ing telusuran - algoritma kasebut owah kanthi dramatis lan ilang bokonge.

Tujuane kita yaiku nggunakake platform kasebut supaya para pengunjung bali menyang situs sing bisa ndhaptar, njaluk pitulung, utawa ngeklik sponsor. Kita duwe pamirsa ing kene lan ngurmati kepercayaan sing diwenehake supaya terus menehi nilai tanpa nyalah gunakake.

Gawe omahmu ing watu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.