Perpustakaan Konten: Apa Iku? Lan Napa Strategi Pemasaran Konten Sampeyan Gagal Tanpa

Perpustakaan Konten

Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggarap perusahaan sing duwe pirang-pirang yuta artikel sing diterbitake ing situs kasebut. Masalahe yaiku sawetara artikel sing wis diwaca, sanajan kurang mesin ing mesin telusuran, lan kurang saka siji persen duwe penghasilan.

Aku nantang sampeyan mriksa perpustakaan konten sampeyan dhewe. Aku yakin sampeyan bakal kaget amarga persen kaca sing sejatine populer lan ditindakake para pamirsa, apa maneh kaca sing peringkat ing mesin telusuran. Kita asring ngerti manawa klien anyar duwe pangkat mung ing merek, lan wis ngentekake ewonan jam kanggo konten sing ora ana sing maca.

Klien khusus iki duwe staf editorial lengkap karo editor lan panulis ... nanging ora duwe strategi utama opo kanggo nulis. Dheweke mung nulis babagan artikel sing dheweke minat. Kita neliti isine lan nemokake sawetara masalah sing ngganggu ... kita nemokake macem-macem artikel saka macem-macem artikel ing topik sing padha. Banjur, kita nemokake akeh artikel sing ora ana peringkat, ora duwe keterlibatan, lan ora ditulis kanthi apik. Dheweke malah duwe sawetara kompleks carane artikel sing dudu kalebu foto uga

Kita ora langsung menehi saran solusi. Kita takon apa kita bisa nindakake program pilot ing ngendi kita ngetrapake 20% sumber ruang berita kanggo nambah lan nggabungake konten sing ana tinimbang nulis konten anyar.

Tujuane yaiku kanggo netepake a perpustakaan isi - banjur duwe artikel lengkap lan lengkap babagan saben topik. Minangka perusahaan nasional, mula kita paneliti topik adhedhasar pamirsa, peringkat telusuran, musiman, lokasi, lan pesaing. Kita nyedhiyakake dhaptar konten sing ditemtokake, dijadwalake saben wulan, sing diprioritasake ing riset.

Bisa kaya pesona. 20% sumber daya sing ditrapake kanggo nggawe perpustakaan konten lengkap ngluwihi 80% konten liyane sing diproduksi kanthi sembrono.

Departemen konten diganti saka:

Pira konten sing bakal digawe saben minggu kanggo nggayuh tujuan produktivitas?

Lan diganti menyang:

Konten sing endi sing kudu dioptimalake lan dikombinasikake sabanjure kanggo nambah laba investasi konten?

Ora gampang. Kita malah nggawe mesin analisis data gedhe kanggo ngenali urutan produksi prioritas kanggo mesthekake yen ROI paling apik kanggo sumber konten. Saben kaca diklasifikasikake miturut tembung kunci, rangking tembung kunci, geografi (yen ditarget), lan taksonomi. Banjur kita nemokake konten sing ana ing peringkat kompetitif - nanging ora pangkat kanthi apik.

Cukup narik kawigaten, panulis lan editor uga seneng banget. Dheweke diwenehake karo topik, konten sing ana sing kudu diarahake menyang artikel lengkap anyar, uga konten saingan saka saindhenging web. Iki nyedhiyakake kabeh riset sing dibutuhake kanggo nulis artikel sing luwih apik lan luwih jero.

Napa Sampeyan Kudu Nggawe Perpustakaan Konten

Mangkene video introduksi cekak babagan perpustakaan konten lan kenapa strategi pemasaran konten kudu nggabungake metodologi iki.

Akeh perusahaan nglumpukake artikel ing topik sing padha kanthi suwe, nanging pengunjung situs sampeyan ora bakal ngeklik lan navigasi kanggo nemokake informasi sing dibutuhake. Sampeyan kudu nggabungake topik kasebut dadi siji, lengkap, lan teratur Master artikel ing saben topik utama.

Cara Nemtokake Perpustakaan Konten Sampeyan

Kanggo produk utawa layanan sampeyan, strategi konten sampeyan kudu dilakoni ing saben tataran lelungan panuku:

  • Identifikasi Masalah - ngewangi konsumen utawa bisnis ngerti masalahe kanthi luwih lengkap uga rasa sakit sing nyebabake sampeyan, kluwarga, utawa bisnis sampeyan.
  • Eksplorasi Solusi - ngewangi konsumen utawa bisnis ngerti carane masalah bisa ditanggulangi. Saka video 'kepiye' liwat produk utawa layanan.
  • Bangunan Syarat - ngewangi konsumen utawa bisnis ngerti cara ngevaluasi saben solusi kanthi lengkap kanggo ngerti apa sing paling apik. Iki minangka fase sing apik kanggo nyorot pambedaan sampeyan.
  • Pilihan Pemasok - ngewangi konsumen utawa bisnis ngerti sebabe dheweke kudu milih sampeyan, bisnis, utawa produk. Ing kene sampeyan pengin nuduhake keahlian, sertifikasi, pangenalan pihak katelu, testimoni pelanggan, lsp.

Kanggo bisnis, sampeyan uga pengin ngrewangi wong sing nggoleki babagan cara validasi saben kompetisi lan posisi sampeyan ing ngarep tim kanggo nggawe konsensus.

  • Bagean sing dirancang kanthi apik lan gampang dilewati saka subheading menyang subheading.
  • Research saka sumber dhasar lan sekunder kanggo nyedhiyakake kredibilitas konten sampeyan.
  • Dhaptar bulet kanthi poin-poin utama artikel kasebut jelas diterangake.
  • Gambar. Gambar cilik perwakilan kanggo nuduhake, diagram, lan foto ing endi wae ing artikel iki supaya bisa nerangake lan menehi pangerten. Mikrograf lan infografis luwih apik.
  • Video lan Audio kanggo menehi ringkesan utawa katrangan ringkes konten.

Nalika nggarap klien, a wilangane tembung dudu tujuan utama, artikel iki diwiwiti saka sawetara atus nganti sawetara ewu tembung. Artikel lawas, cekak, durung diwaca banjur diluncurake lan dialihake menyang artikel anyar sing luwih sugih.

Backlinko nganalisa luwih saka 1 yuta asil lan nemokake rata-rata kaca rangking # 1 nduweni 1,890 tembung

Backlinko

Data iki nggawe cadangan premis lan temuan. Wis diowahi kanthi total babagan cara ndeleng strategi nggawe konten kanggo para klien. Kita ora bakal nindakake riset maneh lan ngasilake artikel, infografis, lan whitepaper maneh. Kita sengaja ngrancang a perpustakaan kanggo klien, audit isi saiki, lan prioritasake kesenjangan sing dibutuhake.

malah ing Martech Zone, kita lagi nindakake iki. Biyen aku gumunggung duwe luwih saka 10,000 postingan. Kowe ngerti apa? Kita wis motong blog udakara 5,000 postingan lan terus bali saben minggu lan nambah postingan sing luwih lawas. Amarga wis diowahi kanthi drastis, mula diterbitake maneh dadi anyar. Kajaba iku, amarga wis asring pangkat lan duwe backlink, mula bakal saya akeh asil mesin telusuran.

Miwiti Strategi Pustaka Konten Sampeyan

Kanggo miwiti, aku nyaranake njupuk pendekatan iki:

  1. Prospek lan klien sing riset babagan online saben tahapan ing lelungan panuku sing bakal nggawa dheweke menyang sampeyan utawa pesaing?
  2. Opo medium sampeyan kudu nggabungake? Artikel, grafis, lembar kerja, kertas putih, studi kasus, testimoni, video, podcast, lsp.
  3. Opo saiki konten sing sampeyan duwe ing situs sampeyan?
  4. Opo riset apa sampeyan bisa nyisipake artikel kanggo ngiyatake lan nggawe pribadi konten kasebut?
  5. Ing saben tahap lan saben artikel, apa mesin telusuran saingan'Artikel katon kaya? Kepiye sampeyan bisa desain luwih apik?

Nulis babagan sampeyanperusahaan saben minggu ora bakal kerja. Sampeyan kudu nulis babagan prospek lan klien. Pengunjung ora gelem didol; dheweke pengin riset lan njaluk pitulung. Yen aku adol platform pemasaran, ora mung babagan apa sing bisa ditindakake utawa apa sing ditindakake klien nggunakake piranti lunak. Kepiye cara ngowahi karier klien lan bisnis sing dikerjakake.

Ngewangi para pelanggan lan prospek sampeyan supaya para pamirsa ngakoni keahlian lan panguwasa ing industri. Lan konten bisa uga ora winates mung kepiye produk lan layanan sampeyan nulungi pelanggan. Sampeyan bisa uga kalebu apa sing kalebu artikel babagan regulasi, lapangan kerja, integrasi, lan meh kabeh topik liyane sing prospek sampeyan gelut nalika lagi kerja.

Cara Nggawe Topik Perpustakaan Konten Sampeyan

Aku mesthi miwiti karo telung sumber riset kanggo konten sing dikembangake:

  1. Panaliten organik saka Semrush kanggo ngenali topik lan artikel sing paling digoleki sing digandhengake karo prospek sing pengin dakkarepake. Supaya dhaptar artikel rangking uga gampang! Sampeyan pengin mbandhingake artikel kanggo mesthekake sampeyan luwih apik tinimbang dheweke.
  2. Riset sing dituduhake kanthi sosial saka BuzzSumo. Lacak BuzzSumo sepira kerepe artikel dituduhake. Yen sampeyan bisa ngganggu popularitas, bisa nuduhake, lan nulis artikel paling apik babagan topik kasebut - kemungkinan ngasilake keterlibatan lan penghasilan bakal luwih dhuwur. BuzzSumo nulis artikel sing apik babagan cara nggunakake Analisis Konten.
  3. Lengkap analisis taksonomi kanggo mesthekake artikel sampeyan nyakup kabeh subtopik sing ana gandhengane karo topik. Mriksa metu Jawab Umum kanggo riset luar biasa babagan taksonomi topik.

Gawe dhaptar gedhe babagan topik kasebut, prioritasake miturut pentinge, lan wiwiti nggoleki situs sampeyan. Apa sampeyan duwe konten sing ngemot topik kasebut? Apa sampeyan duwe konten sing cocog karo tembung kunci sing gegandhengan? Yen bisa ditambah - tulis maneh artikel sing luwih sugih lan luwih lengkap. Banjur tackle konten sing bakal mbantu prospek lan klien sabanjure.

Mbangun tanggalan konten kanthi prioritas. Aku nyaranake wektu pamisah antara nganyari lawas lan nulis anyar nganti perpustakaan sampeyan rampung. Lan thanks kanggo ngganti lingkungan bisnis, kemajuan teknologi, lan kompetisi - mesthi ana topik anyar sing ditambahake ing perpustakaan sampeyan.

Nalika nggabungake artikel lawas dadi artikel anyar lan luwih lengkap, priksa manawa ngganti artikel lawas dadi pangalihan. Aku asring riset babagan carane saben artikel rangking banjur nggunakake permalink peringkat paling apik kanggo artikel anyar. Nalika aku nindakake, mesin telusuran asring bali lan menehi peringkat luwih dhuwur. Banjur, nalika dadi populer, mundhak pangkat.

Pengalaman Konten Sampeyan

Pikirake artikel sampeyan minangka pilot bakal mlebu kebangkrutan. Pilot ora fokus ing lemah ... dheweke luwih dhisik golek landmark, mudhun, lan banjur fokus terus nganti pesawat mabur.

Wong wiwitane ora maca artikel kanthi tembung scan iku Sampeyan pengin nggunakake judhul, kendel, nandheske, ngutip blokir, citra, lan poin peluru kanthi efektif. Iki bakal ngidini para pamiarsa bisa mindhai banjur fokus. Yen artikel sing dawa banget, sampeyan bisa uga miwiti nganggo dhaptar isi tag jangkar sing pangguna bisa ngeklik lan mlumpat menyang bagean sing disenengi.

Yen sampeyan pengin duwe perpustakaan sing paling apik, kaca sampeyan kudu apik tenan. Saben artikel kudu duwe kabeh medium sing dibutuhake kanggo menehi pengaruh marang pengunjung lan menehi informasi sing dibutuhake. Kudu teratur, profesional, lan duwe pengalaman panganggo sing luar biasa dibandhingake karo pesaing sampeyan:

Aja lali Ajakan Tumindak

Konten ora ono gunane, kajaba sampeyan pengin wong liya njupuk tindakan! Priksa manawa supaya para pamiarsa ngerti apa sing bakal ditindakake, acara apa sing bakal sampeyan lakoni, cara nggawe jadwal janjian, lsp.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.